Bylem dzisiaj na ME i faktycznie Bruno sie wyroznial, ale moja uwage zwrocil jeszcze prawy obronca Norbert Piszczek, nie bede zaskoczony jesli ten chlopak w przeciagu roku bedzie w pierwszym zespole... (pomijam fakt ze strzelil efektowna bramke z przewrotki po zamieszaniu w polu karnym) Poza tym to ciezko byloby jeszcze kogos wyroznic, moze Tyrke, ale dzisiaj zagral przecietnie, niezle wygladal Krasuski na prawym skrzydle, ale byl mega nieskuteczny. Ogolnie wspolpraca prawej strony wygladala obiecujaco...
-
-
Tomasz Kafarski - treningi sparingi taktyka
Piszczek już od początku zeszłego tygodnia trenuje z I zespołem.
KRW Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> W drugiej połowie zagrali nieźle,ale można to
> też wytłumaczyć rozluźnieniem Slaska.
> Steblecki zagrał dobry mecz Budziński miał
> jeden ciekawy rajd i jedno dobre podanie i wydaje
> mi się, że od nich należy zacząć ustawiać
> środek pola w meczu z Górnikiem. Suart nie miał
> dnia i dobrą decyzją bylo jego zdjęcie. Jeśli
> chodzi o zmiany to trzeba pochwalić trenera,
> natomiast czym szybciej zrozumie, że Zytko musi
> grać na boku a Hosek ( oby jak najszybciej
> wyzdrowiał ) z Nawotczyńskim MUSZĄ razem
> tworzyć środek defensywy. Bizon... mógł
> wyrównać na 1 1 mógl...
W środku powinien grać Nykiel, bardzo dobry mecz ze śląskiem...No i oczywiście Hosek :)
mknacylopez Napisał(a):
> Piszczek już od początku zeszłego tygodnia
> trenuje z I zespołem.
W takim wypadku, musze przyznac, ze coraz wiecej decyzji Kafara mi sie podoba, dobrze ze szuka potencjalu wsrod naszych mlodych chlopakow. Ktos jeszcze trenuje moze z pierwszym zespolem?
Jednej rzeczy zupełnie nie rozumiem. Skoro sciągnięto Grzelaka i facet podkreśla swoją gotowość do gry, to dlaczego do jasnej cholery Kafar go dziś w ME nie wpuścil chociaż na 45 minut. Takie przetarcie by było jak znalazł. Z Litwinem by zagrali po połówce, a tak to siedzi tylko w treningu.
ian thorpe Napisał(a):
> Jednej rzeczy zupełnie nie rozumiem. Skoro
> sciągnięto Grzelaka i facet podkreśla swoją
> gotowość do gry, to dlaczego do jasnej cholery
> Kafar go dziś w ME nie wpuścil chociaż na 45
> minut. Takie przetarcie by było jak znalazł. Z
> Litwinem by zagrali po połówce, a tak to siedzi
> tylko w treningu.
Racja ,powinien sie ograć.. a tak pozatym chciałbym go zobaczyc od 1 minuty w meczu z Górnikiem..
No akurat decyzja Kafara o tym żeby nie dać Grzelakowi zagrac ani minuty to spory błąd... Skoro mamy spaść to przynajmniej walcząc a na razie walke widać tylko u młodych dlatego Żołędziem można spróbować niech pokaże co potrafi a może drugi Steblecki? Bo ten chłopak ma naprawde papiery na granie...
Grzelak to jednomeczowiec :D Po co mial zagrac ze Slaskiem i pauzowac 4 miechy skoro ten mecz i tak byl na straty ..Grzelak pewnie zagra z Gornikiem ... i to by bylo na tyle jego meczy w tym roku :D:D
Slapi1988 Napisał(a):
> Grzelak to jednomeczowiec :D Po co mial zagrac ze
> Slaskiem i pauzowac 4 miechy skoro ten mecz i tak
> byl na straty ..Grzelak pewnie zagra z Gornikiem
> ... i to by bylo na tyle jego meczy w tym roku
> :D:D
Zobaczymy. Ja osobiście nie mam ochoty już patrzeć na Bizona. C+ podaje go w składzie a mi już piwo nie smakuje...
Ja to samo. Patrzenie na gre tego chłopa już obrzydza...a liczenie na jego bramki to już przesada.
Jak Wódka nie pomógł, to może badmintonista ? :)
http://www.sportowefakty.pl/pilka-nozna/cracovia-krakow Nowa jakość treningu w Cracovii. Pasy pracują z trenerem mentalnym
(...) Na przykład przy podaniu wymawiamy imię kolegi, do którego adresujemy piłkę lub imię kolegi, do którego piłka trafi w następnej kolejności. (...)
czad!! to nas utrzyma!
Chyba pojde na jakis trening zobaczyc jak to wyglada:) Wie ktos kiedy i gdzie jest nastepny?
Już nie miałeś się do czego przyczepić?
mknacylopez Napisał(a):
> Jak Wódka nie pomógł, to może badmintonista ?
> :)
>
> http://www.sportowefakty.pl/pilka-nozna/cracovia-k
> rakow Nowa jakość treningu w Cracovii. Pasy
> pracują z trenerem mentalnym
Ekstra!!! Może jakaś terapia grupowa jeszcze, dla przykładu wspólne zakupy w galerii, wypady do anikino lub do gibona w aqua parku?
Jeśli to ma im pomóc aby grali jak Barca, to mogą nawet stosować metody z filmu "Człowiek który gapił się na kozy" :)
mknacylopez Napisał(a):
> Już nie miałeś się do czego przyczepić?
gdzie sie niby przyczepiam? teraz bedzie jednoznacznie wiadomo, do kogo pila idzie i tenze bedzie odpowiedzailny za nia. powiedzmy, bije piatke np/ Zytko i zamiast jak zwykle je.bnac na oslep do przodu to tutaj musi krzyknac, np. BArtek!! no i wiadomo, komu adresuje. po 1 wiadomo od razu, czy podal celnie, a po drugie rzeczony BArtek nie moze popi.eprzyc pilki, tylko wiedzac, ze wszyscy slysza ze to do niego, musi choc wystartowac i powalczyc.
to ma sens!
pamietam, jak na podworku sie gralo, czesto ktorys sie zagadal z kims spoza boiska i nie wiedzial, ze ktos mu podaje. trening mentalny wtedy tez skutkowal.
A jak Kaczmarek będzie wyprowadzal piłkę i krzyknie Bartek, to Bartek będzie musiał zapierd.alać pod swoja bramke zeby piłeczke przejąć.
I zamiast oplacac jakiegos scauta ktrory jezdzil by po malopolske i szukal mlodych zdolnych ... my bedizemy oplacac kolejnego doktorka ktory bedzie przekonywac Roka ze umie grac w pilke.. no moze mu sie uda :) Super strategia :D
[url=http://cracovia.pl/pilka-nozna/news/wiadomosci/nowy_czlonek_sztabu_szkoleniowego_cracovii][Cracovia.pl] -Mamy "człowieka od przygotowania mentalnego"![/url]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)