trzeba to wykorzystac.....
-
-
SANOK - CRACOVIA 1 : 3
bravooo Cracovio!!!!!!!!!!
extraliga będzie nasza
heh-3:1 :)))))))) oby jutro bylo podobnie!!!!
no to po meczu, ulga!Alleluja Alleluja na Cracovie nie ma ...zboja
hej heja heja Cracovia mistrzem hokeja
NIKT NAM NIE ZROBI NIC !!!!!
Brawo Chłopaki !!!!!!
Oby tak jeszcze jutro to powtórzyć...
hej! heja!! heja!!! CRACOVIA mistrzem hokeja!!!!!!!!!!!!!!!
No to teraz w Sanoku mają już napewno stracha !!!:)))))
Tacy pewni byli , a to dopiero początek jak sie chłopaki zgrają to po nich w play- ofie przejadą . Dziękujemy, dziękujemy !!!!!!!!!!
Jutro też damy rade!!
Dziękujemy!!!
Extra liga CRACOVIA
Wynik ładny, ale trzeba jeszcze poczekać i zobaczyć w jakim składzie wystąpił Sanok, bo ponoć ich zdziesiątkowała grypa.
no to nasi chłopcy pojechali ukraincom po galotach!.JUTRO UDZIELCIE UKRAIŃCOM 2 lekcji pokory!.Bójcie sie chamy do extraligi wracamy!!!!!.Ciekawi mnie jak grał ostatni z naszych nowych Jurij.
naszych w Sanoku 10 osób ...
z tego 7 to FC Rzeszów ...
:-)
bravo Ponury !!!!!!!!!!
niedługo napiszę więcej ...
Spokojnie, spokojnie, Sanok lubi się ześwinić w najmniej odpowiednim momencie...
Ale chyba damy radę :-)
tup_ co masz na mysli mowiac o "lubi sie zeswinic..."?
A wlasnie dawno juz sie mialem zapytac za kim jestescie NHL. Ja za Detroid Red Wings
Wygrać w najmniej odpowiednim momencie, nawet jak wcześniej dawał d...
Spokojnie, żedne zakulisowe zagrywki, nic z tych rzeczy
:-)
pzdr.
zaloz temat w Hyde Parku;-)
ps: Boston
Zwycięstwo tym bardziej cieszy, że odniesione zostało z zespołem "nie grającym czysto" (Sanok nie zgodził się na przeniesienie gospodarza meczu - remont lodowiska krakowskiego-wskutek czego Cracovia przegrała w pierwszej rundzie walkowerem). Licze, że jutro chłopaki też dadzą z siebie wszystko i pokarzą, że liczy się sport, a nie cwaniactwo działaczy sanockich.
Karwin napisz proszę coś więcej o meczu!
NY Islanders !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dallas !!!!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)