Nie no Urban to fatalna kandydatura, naprawdę myślicie że dźwignie Cracovię ? Ja myślę że nic nie zdziała .
Jak ktoś wyżej pisał trener "zamordysta" Kaczmarek na teraz.
a po spadku ktoś kto już kiedyś ZBUDOWAŁ drużynę, a nie tacy co tylko potrafią przejąć dobrze działający mechanizm. Poprowadzić drużynę zbudowaną na solidnych podstawach to naprawdę żadna sztuka, zmontować taką drużynę z tego co w Cracovii mamy - to jest sztuka.
-
-
Z cyklu "giełda trenerów" czyli: kto za Dariusza "zemsta Majewskiego" Pasiekę ?
1) Zieliński
2) Michniewicz / Kaczmarek
Marzy mi się Petrescu,ale nierealne to jest :(
A z tych "realnych"to
1.Michniewicz
2.Szatałow
3.Stawowy
4.Ktokolwiek...Może to być nawet Bronek Karelus...Bo każdy od Pasieki jest lepszy.
Zatrudnić Stawowego do końca sezonu, jakby utrzymał nam Cracovię lub zbudował dobrą drużynę na 2 ligę to przedłużyć mu kontrakt
Jakiego Stawowego? Ludzie zobaczcie jakie on wyniki osiągał po odejściu z Cracovii. Tu miał drużynę, którą sam zbudował i znał tych graczy od juniorów, a jak przychodził ktoś inny to siedział na ławce (Wiśnia, Świerczewski, Citko). Teraz Stawowy nie zna nikogo w tej drużynie więc jego osiągi byłyby podobne jak w Arce, Łęcznej czy Katowicach czyli słabe. Nie ma teraz żadnego dobrego trenera do wzięcia chyba, że kogoś wykupią tak jak zrobili z Szatałowem. Trzeba czekać aż zwolni się Zieliński bo inni obecnie wolni trenerzy nie będą lepsi od Pasieki. Wyjątkiem jest Michniewicz ale Filipiak nie zatrudni gościa z korupcyjną przeszłością.
Zieliński chyba już jest na wylocie z Poloni : http://www.sport.pl/sport-warszawa/1,124558,11277909,Wojciechowski_zwolni_Zielinskiego_.html
Tylko trener z zagranicy. I tylko taki co weźmie naszych grojków za ..... Taki typ Petrescu.
nie ma czasu teraz na zagranicznego szkoleniowca zostało 10 kolejek. Zanim gość by poznał naszą ligę i piłkarzy to byłby maj i już żadnych szans na utrzymanie. Na tą chwilę tylko Polak.
Na tą chwile jesteśmy i tak w 1 lidze.
Jakie utrzymanie? W 20 meczach mamy 3 zwycięstwa. Liczycie że nagle przyjdzie cudotwórca i wygramy 5 spotkań z 10?
Peterps Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Na tą chwile jesteśmy i tak w 1 lidze.
ok. ale do konca walczmy !! i pozegnajmy sie z klasa !
Shoichi Yanagimoto na trenera ;)
http://babol.pl/kat,1025465,title,Katowal-najlepsza-rozgrywajaca-swiata,wid,14296200,wiadomosc.html
Szkoda tej panny, ale z naszymi przydałoby się to samo
Być może zmieni gościu fach dla nas :)
Trener Stawowy,Asystent-Węgrzyn.
Siekliński [img]http://s2.fbcdn.pl/6/clubs/30916/data/images/n/d514e8c7a9d44e12c145418765b734aa.jpg[/img](dawny trener grup młodzieżowych Cracovii jeden z czołowych trenerów w Małopolsce)
Oczywiście nr.1 to Zieliński ale nie wiem czy Wojciechowski go zwolni mimo porażki z Bełchatowem.
Nie ważne nazwisko!
Trwardy gościu, który wybije z głów naszym grajkom ich ciągły "stres", który na treningach nie tylko da im wycisk, ale będzie karał nie przykładanie się do ćwiczonych elementów (*). Gościu, który wie na czym polega ofensywna gra i co to jest taktyka. Takiego trenera nam potrzeba.
(*) Większość z nas widziała jak wyglądała rozgrzewka, a w niej dośrodkowania i strzały (tak 1 na 10 leciał w światło bramki). Łatwo sobie wobec tego wyobrazić treningi u panów Pasieki i Kobylańskiego. Efekty w czasie meczów widzimy wszyscy.
nawet Głardjola ,Petresku czy Iwanesku nic nie zrobią z Tą kupą gówna, kupujta wiecej huj wie czego
Kilkanascie minut temu w Lidze Plus rownierz potwierdzili ,ze Probierz byl blisko podpisania kontraktu z Cracovia .
ksc-fan Napisał(a):
> Kilkanascie minut temu w Lidze Plus rownierz
> potwierdzili ,ze Probierz byl blisko podpisania
> kontraktu z Cracovia .
Może i by było dobrze jakby przyszedł do nas ale po tym gdzie przyszedł i co powiedział "że wisle sie nie odmawia" to już mam wyjebane na niego.. Chciałbym zobaczyc w Cracovii nowego trenera który chociaż poukłada tą drużyne żebyśmy wygrali pare spotkać w tym sezonie lecz boje sie że to już nierealne z takimi zawodnikami ,licze sie z tym ze spadniemy ,ale mam zamiar chodzić na mecze na dobre i na złe ..Pozatym jakbyśmy spadli ciężko by było pożegnać sie z zawodnikami typu Saidi , Suvorov , Suart bo trochę się przywiązało do nich za tamtą runde pod wodzą Szatałowa jak się wygrywało wszystkie mecze u siebie po 3:0 ...
ksc-fan Napisał(a):
> Kilkanascie minut temu w Lidze Plus rownierz
> potwierdzili ,ze Probierz byl blisko podpisania
> kontraktu z Cracovia .
Wydaje się, że rozmawiał z nami tylko po to żeby mieć bata na Cupiała i przyspieszyć jego decyzję.
Dla tych, którzy twierdzą, że nawet najlepszy trener nic z naszymi grajkami nie osiągnie tylko jedno nazwisko: Leszek Ojrzyński !
Człowiek z nikąd, gdy przychodził do Korony tylko lepiej zorientowani wiedzieli, że to jakiś trener. Kieleccy grajkowie byli po katastrofalnej wiośnie, klub obniżał kontrakty, pozbywał się droższych zawodników. I co? Wystarczy spojrzeć na tabelę.
Nie wiem czy nasz potencjał jest tak wysoki jak niektórzy twierdzą, ale jestem przekonany, że problem leży właśnie w trenerze !
Czy takich Leszków Ojrzyńskich nie ma więcej w niższych ligach?
Niestety w tym całym burdelu związanym z wynikami i grą zespołu zatarły się pozytywne zmiany, które zachodzą w Klubie. Siemieniec, Szaraniec to nazwiska które muszą nam dawać nadzieję, że Filipiak jednak wyciąga wnioski i wolno, ale jednak wprowadza pozytywne zmiany.
OO trener Siekliński - znany w Proszowicach jeszcze z dawnych czasów jak koledzy grali po juniorach to umiał złapac ich za pyski i powiedziec zeby zapier...... , dobra kandydatura ! Człowiek z charakterem
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)