A może ma układ z Górnikiem ...
-
-
Radosław Cierzniak Witamy w Cracovii!!
Agnan
> Moim zdaniem żaden.
uuu, miał miał lepszy, jak tak sobie stał z wyciagnietymi łapkami i mu piłka przeleciała nad ramieniem
nie pamietam w ktorym to meczu bylo ala babol pierwsza klasa
.
Przy bramce na 2:0 wiekszy udzial od Radomskiego ma Kafarski. Nie wiem jak można w meczu debiutu bramkarza rozgrywać przez niego 90% akcji.
Rock Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Przy bramce na 2:0 wiekszy udzial od Radomskiego
> ma Kafarski. Nie wiem jak można w meczu debiutu
> bramkarza rozgrywać przez niego 90% akcji.
Zapewne trenował z drużyną więc nie widzę tu związku . To co zrobił Cabaj w meczu którego fragment wrzucił Muertes jest niczym w porównaniu do tego co odwaliła ta imitacja bramkarza - Cierzniak.
"Przy bramce na 2:0 wiekszy udzial od Radomskiego ma Kafarski. Nie wiem jak można w meczu debiutu bramkarza rozgrywać przez niego 90% akcji."
No wezcie mnie nie oslabiajcie takimi wpisami ... Tak napewno to Kafarski kazal Radomskiemu podawac do Cierzniaka :)
CIE(rz)NIAK...
Chwostek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> A może ma układ z Górnikiem ...
To nie układ, to ewidentnie jest zgoda:)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)