Bebny to dla mnie glupota-dzwiek wkur........ jak nie wiem co i do czego ma to sluzyc?Ma pomagac w dopingu?Mnie by raczej rozpraszal.Poza tym beben to dla mnei troche atrybut piknika podobnie jak trabka:/
-
-
Oprawa
Jak ci bebny nie pasuja to sobie na flecie zagraj:P
Ja widziałem chłopaczka (11 lat?) z bębnem, pare razy walnął :) a było to na meczu Cracovia II - Kmita Zabierzów.
Piknika powiadasz ? :] to znajdz mi 10 pikników walących rytmicznie w odpowiednich momętach meczu w bębny życze powodzenia :]
Ale to trzeba jakas melodie wugrywac a nie walic w beben ile sil
Coraz lepiej wychodziło nam skandowanie na dwie trybuny na jesień. Ani razu chyba jednak nie zrobiliśmy HEJ HEJ CRACOVIA w ten sposób. Jedna strona pierwsze hej (wydłużone), druga strona drugie hej (szybsze, spontaniczna odpowiedź) i razem Cracovia, następnie już obie strony szybkie hej itd. Myślę, że ten temat zaśpiewa najwięcej kibiców i będzie najlepszy efekt. Wyobraźcie sobie :)
Wiadomość zmieniona (17-01-04 11:06)
Fajny pomysł tylko będzie trzeba nauczyć ludzi którzy nie przeglądają tego forum. Ale po 2 meczach już powinni zrozumieć o co chodzi ;)
Jeden raz wystarczy "druga strona odpowiada" i bedzie git :D
"Sędzia ch.." to załapali wszyscy od razu.
hehe o ile dobrze pamiętam to z sędzią miało być co innego ;))
Hehehe Marcin pamietam jak waliles w Tarnovie - nie obraz sie ale musisz popracowac nad rytmika :P
CrAcOvIa WiElKa TrIaDa napisal:
Ale to trzeba jakas melodie wugrywac a nie walic w beben ile sil
hehe jak Ci sie uda wygrac melodie na bębnie to Ci stawiam duze piwo ;D
Szukajcie już takich "utalentowanych rytmicznie", bo będą potrzebni.
Ja potrafie dup dup dup durudup dup dup durududup durududup!!!!
Ja moge jeszcze zagrac na fortepianinie:PPPPPP FortePianino fajna rzecz
grałem kiedyś na perkusji... w sumie z 5 lat... (black metal)
może bede sie nadawał?...
mógłbym prosić o ew. szczegół na maila? obiecuję, że nie zepsuję niespodziewanki
Knur to możemy sobie ręce podać, grałem na garach jakieś 7 lat, i też black grałem..(Bathory) a potem troszkę death metalu, aż w końcu odnalazłem się w klimatach Metallica, Megadeth, SUM 41:)
PS Masz gary czy wynajmowaliście salkę daj znać bo może coś razem wymodzimy:)
ale SUMM to troche inny chyba rodzaj muzyki niz Metallica, tak mi sie zdaje?:P
i co z tego:D lubieliśmy to grać i tyle:P
moim zdaniem aby poprawic doping na KLALUZY nalezalo by utworzyc druga grupe dopingujaca. znajdowali by sie oni na niskiej trybunie. takie rozwiazanie gwarantowalo by doping przez caly mecz, a z tym jest u nas cieko!
ja pierdziele, bebny, trabki i waltornie i bedzie Cracovia Cracovensis...
Gra ktos na organach? A moze lepiej jakas kapele weselna wynajac?
Aha i jeszcze batuta dla Swistaka, filharmonia na calego, Kennedy bedzie zachwycony...
Intrumentom detym i perkusyjnym mowie nie!
Karolo ale tu nikt a innych instrumentach nie mówi jak bębny !
Popatrz na najlepsze stadiony i doping , np. Lech tam jest cała ekipa z bębnami w Kotle !
A jest jeden pomysł nietuzinkowy tylko zobaczymy czy cos z niego bedzie. Chodzi tylko i wyłacznie o wybijanie rytmu !
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)