Pasieka wszystkie kluby doprowadza do ruiny! zmarnował osttanio Areczkę, a teraz przez niego Cracovia straciła dryg. WY*EBAĆ GO!
Mieliśmy dobrego trenera, a przyszedł wzamian jakiś nieudany kocmouch!
-
-
20 kolejka Cracovia Zagłębie Lubin 2-03-2012 g.20.30
I @##$%%
Ja sie kurwa ciesze z tej porazki moze zarzad kurwa przejzy na oczy!!!!
Gratulacje do kurwy nędzy, pierdolone pachołki!!! Pasieka W>Y>P>I>E>R>D>A>L>A>J !!!
Kurwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww*! Co za kupa, jeden wielki BURDEL do jasnej cholery, na bruk całą tę zbieraninę!
Tak jak przypuszczałem, skończyło się na 0-2. Co poradzić? Probierz miał do wyboru 50tysu nas, albo 50tys u rzeki. Wybrał opcję drugą, dziwicie mu się? Też bym go tu chciał, jasne, że tak. Teraz to trzeba chwytać kogokolwiek innego niż pasieka trenejro, bo skończymy jak Arka - choć i tak juz prawdopodobnie tak skończymy.
Hahahahahahahahah
Pasieka wypierdalaj
moze jak spadniemy to nie bedzie tak zle... Moze wtedy cos sie zmieni. Szeliga,Bartczak,Kosanovic do wyjebania! i jescze paru innych !!!
No ja nie wiem jak z tym spadkiem, czy to pomoze, zobaczcie co dzisiaj dzieje sie w Arce...
TOTALNE DNO!!!!! PIŁKA W WYDANIU PODWÓRKOWYM
NAWET KUR..A NIE UMIEJĄ PIŁKI NA KILKU METRACH PODAĆ
BRAK TAKTYKI,
NIE DA SIĘ TEGO ANI KOMENTOWAĆ ANI OGLĄDAĆ!!!
ZWOLNIĆ TEGO ANALFABETĘ TRENERSKIEGO RAZEM ZE SWOIMI WZMOCNIENIAMI (hahaha to najlepiej co ci na konferencjach wychodzi)
Tragedia, dno, kompromitacja, żenada, chaos, chaos, chaos. Ale czy pasieka jest problemem? Wątpie. Albo nie tylko. Problemem jest tragiczny materiał ludzik - piłkarz Szeliga to jest dramat. Napastki Van der Błazen (ktoś ma wątpliwości że nie jest blaznem?) to kompletne drewno bez techniki. Saidi - dziecko we mgle. Szałachowski - nie dziwmy się, że w ŁKS-ie cieszyli się, że odszedł. Struna? Anonimowy, nijaki. Bojlević - tak samo. O obrońcach nie mówię, bo się kompromitują raz po raz. Oni są po prostu tragiczni. Zmiana trenera nic nie zmieni, piłkarze są bez-na-dziej-ni.
Szkoda tylko kibiców, który wymarźli na mrozie i zaplacili za bilety!! "Piłkarze" powinni oddać za bilety !!
Mam już dość tej paraolimpiady i tych paralityków ! :(
huc1906 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Tragedia, dno, kompromitacja, żenada, chaos,
> chaos, chaos. Ale czy pasieka jest problemem?
> Wątpie. Albo nie tylko. Problemem jest tragiczny
> materiał ludzik - piłkarz Szeliga to jest
> dramat. Napastki Van der Błazen (ktoś ma
> wątpliwości że nie jest blaznem?) to kompletne
> drewno bez techniki. Saidi - dziecko we mgle.
> Szałachowski - nie dziwmy się, że w ŁKS-ie
> cieszyli się, że odszedł. Struna? Anonimowy,
> nijaki. Bojlević - tak samo. O obrońcach nie
> mówię, bo się kompromitują raz po raz. Oni są
> po prostu tragiczni. Zmiana trenera nic nie
> zmieni, piłkarze są bez-na-dziej-ni.
>
> Szkoda tylko kibiców, który wymarźli na mrozie
> i zaplacili za bilety!! "Piłkarze" powinni oddać
> za bilety !!
Zgadzam się z tym jak najbardziej .
Kolejna kompromitacja tego pseudo trenera i naszych władczych -trzymajcie go dalej bo i tak już jest pozamiatane ,szkoda tylko tych wiernych kibiców .
piotrek67 Napisał(a):
> Kolejna kompromitacja tego pseudo trenera i
> naszych władczych -trzymajcie go dalej bo i tak
> już jest pozamiatane ,szkoda tylko tych wiernych
> kibiców .
Nie władczych tylko władczego...
Wszyscy pozostali widząc do czego doprowadził ten 3-o ligowy trenerzyna już po pierwszym meczu szukali
alternatywy... Była okazja. Ech...
co oni robili w czasie przerwy ???????????????
Gdzie jakas taktyka ,sam Saidi to zamalo...
> Szkoda tylko kibiców, który wymarźli na mrozie
> i zaplacili za bilety!!
:)
Bratis Napisał(a):
> co oni robili w czasie przerwy ???????????????
> Gdzie jakas taktyka ,sam Saidi to zamalo...
Właśnie, sam Saidi to za mało więc trzeba go zmienić w 53 minucie. Trener idiota
Czwarty rok piachu - a myślałem że poniżej dna już nic nie ma.
Za zmianę Saidiego - która była dla mnie normalną dywersją - (jeszcze)trenerze Pasieko - DO WIDZENIA !!!
Jedyną radość jaką mam to to ,że nie zdążyłem postawić na Cracovię.
Jeśli spadniemy ,co jest możliwe ,to powrót nie będzie łatwy a jeśli zostaniemy to dalej będzie tak jak jest.
Ale nasz los garbaty ,od kilku lat plany wielkie a cały czas walka o utrzymanie.
Panie prezesie wypij pan tyle alkoholu ile wejdzie a następnie wywal pan tych którzy szkodzą Cracovii i panu.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)