Niech go wypierdola jak najszybciej, jeszcze nie jest za późno, ja bym chyba tyle samo ugrał w tym sezonie z tymi kopaczami co pasieka.
-
-
20 kolejka Cracovia Zagłębie Lubin 2-03-2012 g.20.30
Tu już chyba tylko trzęsienie ziemi pomoże...
Kur*a mać! Chyba muszą sobie walkie-talkie kupić, bo ni wuja się nie widzą.
Jak ktoś na skrzydle ma piłkę to nie popatrzy czy ją grać od razu, a po chwili spalony;/ Ja pier...
A po co nam teraz ja sie pytam Bartczak?! Kogokolwiek kto ma pojęcie o grze ofensywnej potrzebujemy a nie kolejnego DEFENSYWNEGO!
Trenejro broni wyniku ja pierdol....
Ale my nie mamy kogo do ofensywy...
Defensywny pomocnik z nowymi siłami!!! Po porostu świetnie. Jest czego bronić.
Michniewicza trzeba ściągnąć...
ja sie dziwie w ogole skad ten doping .....? ilez mozna im spiewac? powinny isc same pociski na tych pierdolonych kopaczy z pasieka na czele
defensywny pomocnik wchodzi ale jaja
Siedze w kuchni,pale fajka za fajka ,pije Sobieskiego z sokiem pomaranczowym i tak rozmyslam o Viktori Wiedenskiej......Kuwa ja piernicze -psycha siada - a ja mysle o jakiejs pie&dolonej odsieczy - tylko dla Nas ch%j wie skad !
Nie daje rady ogladac tego "widowiska" - ochleje sie ,nie ma wyjscia . Taki garbaty los Pasiaka.
Kto Nas uratuje ,skoro sami jestesmy leszczami ??????
izbik Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Kto Nas uratuje ,skoro sami jestesmy leszczami
> ??????
Izbiku!Uratuje Nas spadek i skonczy sie posmiewisko!!!Rozgonic ta zbieranine patalachow w cztery strony Swiata!
Czego się spodziewacie. Trener nie ma jaj, przecież wiedział, że został tylko dlatego że probierz poszedł do gts. Gdyby miał jaja to by powiedział że za coś takiego dziękuje. Każdy kto chociaż trochę grał w piłkę wie że Pasom potrzebny był dobry ofensywny pomocnik i strzelający bramki napastnik. A co zrobiono? sprowadzono zawodników niczym nie odbiegających od tego co było czyli skrzydłowego i defensywnego, który za chwilę nie będzie w kadrze meczowej. Napastnika identycznego jak mamy. Niestety za głupotę trzeba płacić. Smutne to.
Kurwa Nie mogli grac tego meczu w niedziele..... a tak to caly weekend spierdolony przez tego mumina Pasieke
Trener Pasieka - "niemiecka" szkoła hehe, zmarnowane wszystkie najwazniejsze mecze w tej rundzie, które na dodatek zagralismy u siebie, z bezposrednimi "kandydatami do spadku".... perypetie k@#$%, Pan Trener musi za to beknąć!!!
pan Trener? jaki kur...trener ...nieudacznik, beztalencie, usmiechniety dupek na kazdej konferencji...bez honoru wiedzac ze by go juz tu nie bylo gdyby Probierz sie zgodzil ...
Czy to duzo potrzeba ,by znalezc konkretnego trenera ,konkretnych zawodnikow bez gwiazdorskich kontraktow -by miec druzyne na utrzymanie w tym budzecie? Tak duzo potrzeba by dorosly facet nie plakal bedac swiatkiem tej FARSY, i nie wstydzil sie za tych patalachow ?!!
TAK DUZO POTRZEBA ??????
Ale za to tani pewnie był...A skąd pomysł że Probierz czy inny jakiś dobry trener by chciał trenować tę gromadę kopaczy ?
ja pierdole
goooool kurwa jego mac
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)