kinder Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Jednak troche wstyd ...5-1 ....i nie piszczcie ze
> srebro to max co moglismy osiagnac, przegrac z
> takimi burakami ..@#$%& jaki jestem zły.
Wstyd to jest krasc. Tez jestem zly !!
-
-
Cracovia vs Ciarko Sanok- FINAŁ PLAY-OFF [temat zbiorczy] | Stan rywalizacji: 1:4 - Cracovia viceMistrzem Polski!
to wiem, ale był taki jeden co mowił, że się trener "wypalił" i niech przestanie gadac glupoty
I trzeba jeszcze dodać, że od pierwszego PP drużyna, która go zdobyła zdobyła też mistrza.
Nie ma co narzekać, kolejny medal cieszy. Jednak dobry trener to tylko część sukcesu.
Leesior Napisał(a):
> surpep Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > 1. mistrza się odzyska za rok, byle tylko nie
> > wpadło w klubie komuś do łba pozbywać się
> > Rudolfa
>
> Rudolf ma podpisany kontrakt do 2014.
Trener Stawowy też miał... Więc lepiej wyplujcie to...
Trenerowi i Drużynie gratulacje a decydentom - kubeł zimnej wody, może w końcu się otrząsną.
Sanok w tych finałach pokazał , że zasłużenie zdobył MP. Niestety, ale nasza drużyna została przed tym sezonem rozbita. Straty Pasiuta, Łopuskiego i Kostucha nie udało się zrekompensować. Ten ostatni wrócił co prawda na play off, ale mimo wszystko brakowało tego zawodnika w sezonie zasadniczym. Sezon zasadniczy ciagnęła praktycznie I piatka, ale ileż można, w końcu musiał przyjść kryzys. W play -off gwiazda był Kostuch, ale i jego musiało w końcu dopaść załamanie formy. Jednym słowem, drużyna budowana na wariackich papierach dokonała i tak rzeczy wielkiej, dając nam nadzieję na MP do samego końca. Wielkie brawa dla całej druzyny i trenera !!!!!!
Dziekujemy za piekna sportowa walke !!! a teraz idziemy na jednego.....
MISTRZ MISTRZ STS!!!!!
Zgadzam się w 100% z Zaciem niestety dumę dzisiaj "trzeba" schować do kieszaka każdy z nas liczył, że ogramy sanok niestety nie udało się trzeba stworzyć pakę na nastepny sezon i odebrać to co nasze. A fakt jest taki, że sanok był lepszy, aż ciężko się to pisze po wygranej tak "łatwo" z unią. Dzieki chłopaki za vicka.
Leesior Napisał(a):
> ... Jakiś psycholog w sztabie
> szkoleniowym to by się także pewno przydał -
> ale o czym ja marzę....
No toś się zagalopował ;)
takie typowo akademickie rozważania :
gdyby został Pasiut , Łopuski , Noworyta , Kłys
gdyby był Daniel
gdyby Kostuch grał sezon zasadniczy i ogrywał się w swojej piątce
...
ja już wypiłem zdrowie rudolfa i chłopakow - stało się, analiza później - sanok skompletował skład, o trenerze jeszcze za wcześnie mowić, bo z taka paką nie miał innego wyjścia - jeszcze pięc takich zespołow i liga byłaby atrakcyjna
Byliśmy słabsi i to nie tylko dziś.Patrząc na cały sezon to wynik w sam raz.
Oby mądrala z Kujaw bardziej tego nie spartolił.
Dla Sanoka gratulacje i życzenia sukcesu w pucharach,
Dla marudzacych na Drużynę kubeł zimnej wody na głowę....chociaż tak trochę złośliwie na koniec Panie Leszku Pan tez chyba nie załapałby się do składu rywali-jest Pan kimś w naszym zespole i powinien Pan tłuc wszystkim do głowy non stop że jesteśmy najlepsi-ten wywiad prasowy nie był potrzebny chociaż powiedział Pan prawdę.
Dzięki za kolejny udany sezon.Jesteście jaśniejszą stroną naszego klubu.
Ja zaklinałem wczorajszy i dzisiejszy mecz piwem przywiezionym z ... Doniecka i specjalnie zostawionym na okazję śledzenia przed telewizornią walki o złoto u naszych rywali ! Cóż PK w tym roku nie będzie ale za to Lwowskie 1715 też jest w naszych sklepach ! :)
volker0 Napisał(a):
> Czy Sanok ma jakies swoje przyspiewki ???
Chyba wszyscy słyszeli zdaje się, że jedną jedyną... sialalalala pbs...
Dziś do mnie dotarło, że oni chyba nawet nie wiedzą komu kibicują...
Mniejsza z tym - czekam na #2050 i lecę do niego z małą niespodzianką na wyświetlacze :D
Taką miałem nadzieję na jeszcze jeden mecz tego sezonu, a tu pół roku suszy...Właśnie Eastside HM instaluję z tej tęsknoty...
Jerr Napisał(a):
> volker0 Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Czy Sanok ma jakies swoje przyspiewki ???
>
> Chyba wszyscy słyszeli zdaje się, że jedną
> jedyną... sialalalala pbs...
>
> Dziś do mnie dotarło, że oni chyba nawet nie
> wiedzą komu kibicują...
> Mniejsza z tym - czekam na #2050 i lecę do niego
> z małą niespodzianką na wyświetlacze :D
Jak juz cos kolego to nie PBS a STS... dobra, trudnio zbanujcie mnie :D :D :D :D
Tak na marginesie tego co działo się na lodzie, słowa kibica z Sanoka o swoich ziomkach (zaczerpnięte z komentarzy popularnego portalu):
"jestem z sanoka i prawie na każdym meczu jestem - wreszcie sie doczekalem, brawa dla zawodnkików, sponsorów i kibiców - piekny doping, oczywiscie mam na mysli ten "pozytywny", bo to jak obrazany był cały czas Rafał Radziszewski - było ZAŁOSNE !!!! Strasznie sie wstydziłem gdy banda idiotów (bardzo duża) nie interesowała sie niczym innym tylko obrazaniem tego świetnego bramkarza, w 2-óch wcześniejszych meczach finałowych udowodnił, że zna swój fach jak mało kto i należą mu się brawa - a na marginesie - im kto w sanoku na meczu był bardziej pijany, tym więcej, głośniej i częściej krzyczał na pana Rafała !!! Panie Rafale brawo za świetne występy, pozdrawiam - kibic STS Sanok "
MSC Napisał(a):
> Tak na marginesie tego co działo się na lodzie,
> słowa kibica z Sanoka o swoich ziomkach
> (zaczerpnięte z komentarzy popularnego portalu):
>
> "jestem z sanoka i prawie na każdym meczu jestem
> - wreszcie sie doczekalem, brawa dla zawodnkików,
> sponsorów i kibiców - piekny doping, oczywiscie
> mam na mysli ten "pozytywny", bo to jak obrazany
> był cały czas Rafał Radziszewski - było
> ZAŁOSNE !!!! Strasznie sie wstydziłem gdy banda
> idiotów (bardzo duża) nie interesowała sie
> niczym innym tylko obrazaniem tego świetnego
> bramkarza, w 2-óch wcześniejszych meczach
> finałowych udowodnił, że zna swój fach jak
> mało kto i należą mu się brawa - a na
> marginesie - im kto w sanoku na meczu był
> bardziej pijany, tym więcej, głośniej i
> częściej krzyczał na pana Rafała !!! Panie
> Rafale brawo za świetne występy, pozdrawiam -
> kibic STS Sanok "
Ktoś z Sanoka to napisał??? Eeee, chyba nie ;)
podpisał się kibic STS Sanok
coz nie udalo sie ale ...byla szansa .Dobre i 2 miejsce , w tym sezonie za wiele radosci nie mam i na lodzie i na boisku. :(
Drużyna zrobiła wynik ponad stan kadrowy.Tu wielka zasługa Rohaczka i zawodników że udało się zdobyć srebro mając tak osłabiony skład w porównaniu do ubiegłego sezonu.Odeszło z drużyny 4 reprezentantów Polski -Kłys ,Noworyta ,Pasiut i Łopuski.Do tego doszła dyskwalifikacja Daniela i kontuzje Imonena ,Wilczka ,a wcześniej Sucharskiego.
Ci co zostali okazali się za słabi na Sanok ,ale postawili się .Decydujący był mecz u nas 2-3 .Był do wygrania i wtedy rywalizacja mogła się potoczyć inaczej .W tym meczu brakło nam 1 dobrej pary obrońców więcej i 2 strzelb.
Sanok poszedł va bank na 3 ataki -zabrakło nam spokoju w obronie i skutecznej kontry.Bramka która dla nich padła na 2-2 była błędem z gatunku juniorskich (Kowalówka ograny jak dziecko).Potem było pewne kto strzeli ten wygra i akurat strzelił Sanok.
Pytanie co dalej ?
Jak mamy bić się o MP to drużyna potrzebuje wzmocnień i pozostawienia najlepszych w tym Kostucha.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)