Brak sil, powera to taka normalna bezsilnosc... Szkoda.
-
-
Cracovia vs Ciarko Sanok- FINAŁ PLAY-OFF [temat zbiorczy] | Stan rywalizacji: 1:4 - Cracovia viceMistrzem Polski!
Wszyscy doskonale wiemy, że kadrowo nie mielismy szans w finale. Mam nadzieję, że zarząd wyciągnie wnioski i przed kolejnym sezonie Cracovia zostanie wzmocniona, nie osłabiona - defensywa jaka jest, każdy widzi. W każdym razie szacun dla chłopaków i Rudiego za walkę. Może za rok .. :)
kinder Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> brawo hokejarze...
TU NAWET NIE WINNI HOKEISĆI ,NAWET NIE TRENER ,TYLKO STERNICY KTORZY DOPUSCILI DO ODEJSCIA PODSTAWOWYCH ZAWODNIKÓW ,jakby tego bylo mało mieli czas na reakcję (czyli wzmocniania konkretne do 20 grudnia )POPROSTU ICH MAJSTER NIE INTERESOWAŁ
aż strach pomyśleć jakbyśmy wyglądali bez Kostucha w tych PO, aż nie wierze że to napisałem, ale takie są fakty, mimo wszystko za rok tym przyjemniej będzie złoto odzyskać, nie wiem tylko czy ktoś tam w ogóle myśli o wzmocnieniach a nie da się ukryć że pierwszy atak z roku na rok nie będzie młodszy ...
Przez cały sezon NIKT zawodnikom walki nie odmówi. W finale grają po prostu na tyle, na ile mogą. Co by nie mówić, mistrza zdobędzie drużyna lepsza i to jest fakt.
wiem wiem ..wybaczcie...za duzo emocji i bezpodstawnego "chciejstwa" ...poprostu jestesmy od nich slabsi ale tak to jest jak odchodzi cala druga piatka przez sezonem...szkoda ale niech sie Sanok sie cieszy , w sumie dla nich to jedyna okazja zaistnienia w mediach.
Ja p...lę ! Kończcie już ten mecz.
Przy stracie bramki 5-1 dla Sanoka tradycyjnie Kulik i Prokop miał udział ,Na litość jaki ma sens sprowadzania takich graczy ???
Ja tam nigdy nie będę dziękował, że ładnie przegrali. To mentalność, jak u piłkarzyka Budzińskiego.
To naprawdę już koniec ? Przecież wszyscy pisali, że Sanok spuchnie, a Rohaczek to mistrz play off....
Jednak troche wstyd ...5-1 ....i nie piszczcie ze srebro to max co moglismy osiagnac, przegrac z takimi burakami ..kurwa jaki jestem zły.
choć już od wrrzesnia przewidywałem ze maxymalnie po naszych transferach srebro to maximum na co nas stać ,to jakość podejscie naszych graczy edo walki o złoto mnie drażni !!!!!!!!!!!!!!
No cóż... W dzisiejszym meczu to walki wiele nie było faktycznie.
Tak przy okazji: Jakiś psycholog w sztabie szkoleniowym to by się także pewno przydał - ale o czym ja marzę....
Lepiej by było przegrać ostatni mecz u nas...
Gorole sie ciesza...Brawa za walke i za ten sezon ! za rok idziemy na Mistrza ! Ale fety w Krakowie moga nam pozazdroscic :) Dlugo jeszcze :)
Czy mi się wydawało, czy Walduś Kiepski był na trybunach ? :)
A te tekturowe (?) kaski to porażka.
1. mistrza się odzyska za rok, byle tylko nie wpadło w klubie komuś do łba pozbywać się Rudolfa
2. ten srebrny medal to przy tym, co się działo i składzie ton jednak maks
3. najbardziej żenujące elementy finału: Snopek i Walczak z TVP Sport
4. mozna się czepaić zawodników, że którys bez formy, że głupie faule, cóż kolejny medal - a przeciez wielu nas widzialo poza czwórką
5. szkoda, że nie bedzie Pucharu Kontynentalnego
Dobrze że to już koniec, przykro było na to patrzeć.
Dzięki Panowie za walkę.
surpep Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> 1. mistrza się odzyska za rok, byle tylko nie
> wpadło w klubie komuś do łba pozbywać się
> Rudolfa
Rudolf ma podpisany kontrakt do 2014.
Plusem jest to, że ewidentnie było widać skutki decyzji Włodarzy.
Dzięki temu nie będzie uciekania od tematu, jak by to było po zdobyciu mistrza.
Co nie zmienia faktu, że w sercu ciągle gra Heja heja heja Cracovia Mistrzem Hokeja !!!
Liczyliśmy na złoto, mamy srebro ! Trzeba się cieszyć ! :) To wielki sukces tej Drużyny ! :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)