Nie żebym był minimalistą :), bo wierzę, że wygramy, ale nawet jeśli nie, to i tak będę zadowolony ze srebrnego medalu. Spodziewałem się, że z taki mskładme, to będzie gorzej.
-
-
Cracovia vs Ciarko Sanok- FINAŁ PLAY-OFF [temat zbiorczy] | Stan rywalizacji: 1:4 - Cracovia viceMistrzem Polski!
dokładnie ...
ja się przed sezonem naczytałem że mamy słaby skład a po odejściu Kostucha to że bez szans na play off ...
więc fakt ze mamy zagwarantowane srebro jest dla mnie absolutnie sukcesem ...
a "znafcuf chokeja" pozdrawiam i przypominam że mamy TRENERA który zna się na swojej robocie ...
Cracovia: Radziszewski (Raszka) - Wajda, Besch, Laszkiewicz, Słaboń, Sarnik - Prokop, Kulik, Martynowski, Dvorak, Kostuch - Kowalówka, Witowski, Sucharski, Rutkowski, Piotrowski - Dulęba, Lenius, Kosidło, Biela, Chmielewski.
Mimo zapowiedzi trenera (po ostatnim meczu z Unią), jednak nie ma w składzie ani Wilczka ani Imonnena. Szkoda.
bardziej Imonenna
1:0 :(
edit:
1:1 :)
1:1 Kostuch!!
BRAWO !!!!!!!!!!!!!!
transmisja:
http://mlodziantv.hpu.pl/viewpage.php?page_id=1
Oby tak dalej!
co to ma znaczyć ? SAN - KRA .
Całkiem nieźle na razie.
Obejrzałem bramki dopiero teraz. Pierwsza bramka niestety na konto Radzika, akcja Kostucha i bramka na 1:1 super !
http://sport.tvp.pl/hokej/polska-liga-hokejowa/wideo/hokej-plh-final-ciarko-sanok-comarch-cracovia/5062326 Najlepsza transmisja.
Jak na razie bardzo dobra i wyrównana gra obydwóch zespołów, z optyczną przewagą Sanoka.
Pierwszy gol wina Radzika ale potem piękna bramka Kostucha, oby tak dalej ! Sanok nas ciśnie ale my ich też, będzie dobrze ! :)
Hej Pasy gol ! :)
Widzę Leesior, że jesteśmy tego samego zdania ! :D
jurassic Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> [b]Pierwszy gol wina Radzika[/b] ale potem piękna bramka
> Kostucha, oby tak dalej ! Sanok nas ciśnie ale my
> ich też, będzie dobrze ! :)
>
> Hej Pasy gol ! :)
Odkupił swoje winy później.
Leszek miał świetną okazję. Odrobny leżał ale niestety Leszek nie podniósł tylko uderzył po lodzie. Szkoda
Prawda - później bronił bardzo dobrze. Odrobny też... co już mnie nieco mniej cieszy :)
Jurassic - pozdro.
CHT Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> http://sport.tvp.pl/hokej/polska-liga-hokejowa/wid
> eo/hokej-plh-final-ciarko-sanok-comarch-cracovia/5
> 062326 Najlepsza transmisja.
> Jak na razie bardzo dobra i wyrównana gra
> obydwóch zespołów, z optyczną przewagą
> Sanoka.
Ja przed po zafundowałem sobie tvp sport - nie chciałem narażać swoich zszarganych nerwów na zawodność internetu.
Dobrze gra czwarty atak, słabiej trzeci.
Chyba się kara dla Sanoka należała...
Nie ma czegoś takiego jak przypadkowe uderzenie kijem, jeśli gość dostaje w twarz.
Druga tercja to jednak wyraźnie lepszy Sanok. Dobrze że nadal remis.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)