witajcie,
to mój pierwszy post na forum ale od razu konkretny,
potrzebuję od Was trzech rzeczy:
1. jak najwięcej przykładów na znane kobiety kibicujące Cracovii, mogą być aktorki, modelki, dziennikarki, wszelkiego rodzaju celebrytki, kobiety sukcesu, businesswomen, sportsmenki, etc. generalnie głośne lub w miarę głośne nazwiska, moja firma organizuje w marcu fajne szkolenia w Wiedniu i Warszawie, jest zamówienie pod tego rodzaju prezentację, chcę pokazać przy okazji jak wiele pań oddało swe serce Pasom i że są to panie na wysokim poziomie, które nie wahają się przy różnych okazjach ciepło mówić o Cracovii, z takimi paniami warto by również zrobić wywiad do gazety Pasy, zgłosiłem już ich redakcji że chętnie wyprodukuje taki wywiad, problem tylko w tym że potrzebuję przykładów takich kobiet, możecie zgłaszać je tu albo do mnie na priva,
2. czy ktoś może dysponuje nagraniem antysemickiego dopingu Unii Oświęcim z hasłami o cyklonie B, Żydach do gazu i Jude Jude Jude? aż nie chce mi się wierzyć że w kojarzonym w całym świecie z holocaustem mieście wznosi się takie okrzyki, aż muszę tego posłuchać, do wtorku daleko, oczywiście chcę przekonać się osobiście, ale może ktoś ma?
3. namówiłem pewne kino w Krakowie do puszczania szerokiej widowni filmów dokumentalnych (i nie tylko) związanych z Cracovią, być może powstanie nawet cały festiwal pasiastych filmów jakoś w lecie, pracujemy nad tą koncepcją, owo kino chce takich filmów, ja nie za bardzo wiem jak je zdobyć i jak sprawa się ma z publicznym odtworzeniem i ew. tantiemami, wiecie coś? do kogo się zwrócić?
pozdrawiam
-
-
bez pieprzenia
Roman wrócił?
styl niewatpliwie romanowy, ale nie wierze, zeby profesjonalista pytal o takie rzeczy: (...) ja nie za bardzo wiem jak je zdobyć i jak sprawa się ma z publicznym odtworzeniem i ew. tantiemami, wiecie coś? do kogo się zwrócić? (...)
profesjonalny dziennikarz nie kompromituje sie taklimi pytaniami, to nie moze byc wiec RoMan.
a co do meritum: pomysl git, policz tylko koszty:
filmy sa dostepne w archiwach, wiem o jakis z lat 30 ubieglego wieku gdzies w Warszawie.
na poczatek proponuje tu: http://www.nac.gov.pl/zbiory_korzystanie
jak projekt sie rozwinie poza rzeczone pieprzenie, to pomoge:)
powodzenia!
Mówiłem Ci żebyś sobie dla swojego dobra odpuścił nakłanianie kibiców Cracovii do nagrywania czy szukania nagrań z Oświęcimia w celu rozpętania afery w prasie. Nie jest to tutaj tolerowane ani nie będzie . No chyba, że chcesz ''odebrać telefon'' jak ..... przy sprawie ..... .
To nie Ro_Man, to jakiś sobowtór DiCaprio
Jake Blues, oczywiście że na tantiemach i kwestiach odtworzenia doskonale się znam ale po prostu nie wiem kto tymi kopiami dysponuje,
więc chodzi mi o namiary na konkretne osoby,
czy dobrze pamiętam, że Fort Art coś tam działał?
chodzi też o emisję filmów dok. o naszych korzeniach, to co pisze o kwestii żydowskości np. na Wikipasach jest jakoś filmowo udokumentowane?
poza tym to nie pieprzenie bo to już jest załatwione, kwestia tylko taka że chcę dotrzeć do wszelkich pasiastych perełek X Muzy, kolejna emisja "Za czapkę gruszek" to zdecydowanie za mało, prawda?
AWB, nie wiem o czym mówisz, ja po prostu chce posłuchać tego do podusi, ok? nie wiem nic o jakiejkolwiek prasie, chyba źle spałeś tej nocy...
El Wood, jak nie chcesz pomóc to uciekaj stąd, nierobów nie potrzebuję w tym temacie,
[b]kwestia znalezienia znanych kobiet za Cracovią PILNA![/b]
pzdrw z Wiednia
to sprecyzuj, o co chodzi z tym przegladem. co to ma byc, bo nie wiem czego Ci szukac.
ja kiedys myslalem o przejrzeniu archiwow filmowych pod katem zakupu dla przyszlego muzeum Cracovii, ale gross rzeczy jest w Warszawie, a kwerendy sa drogie i zajmuja zbyt wiele czasu dla mnie, wiec temat porzucilem.
napisze ci priva, albo zadzwonię za kilka dni, na razie Austria,
generalnie chodzi o to, aby zgłaszały się osoby które maja w swych zasobach filmy o Cracovii albo wiedziały kto takie filmy ma, i żeby od razu wiedziały jak jest prawnie z emisją tego czegoś,
wszelkie pozostałe kwestie do załatwienia
pozdr
Ameryka Południowa Napisał(a):
> AWB, nie wiem o czym mówisz, ja po prostu chce
> posłuchać tego do podusi, ok? nie wiem nic o
> jakiejkolwiek prasie, chyba źle spałeś tej
> nocy...
No to sobie pojedź, nagraj i se słuchaj do poduszki, broni Ci ktoś ?. Zamiast rozmyślać o głupawym dopingu jakiś głąbów z Oświęcimia to idź se pochodź i pozwiedzaj w obrębie Ringu, na Prater i do Schonbrunn.
usuwam nicka, dezaktywuję konto, zainteresowani tego rodzaju współpracą dla klubu Cracovia proszę pisać na maila: ameryka_poludniowa@o2.pl, thanx & pzdrw
w mowie, w sercu, w myśli..
CRACOVIA 1906 KRAKÓW
Miałem nadzieję, że będzie to temat o futbolu południowoamerykańskim. Może w tym kierunku Pan spróbuje dalej?
Co z tego, że śpiewają jak tyle tylko potrafią. Nikogo takie pierdoły nie interesują. No chyba, że to z góry narzucony temat i coś trzeba napisać?
Nie takie rzeczy słyszałem, więc moge coś zacytować wzamian za terminarz copa americana i copa libertadores. Wraz z informacją czy będa transmisje na tvp2?
romek zastęsknił
1906% ;)
Kretyn w sygnaturce umieścił to samo co miał w czasach "przedbanowych" :)
panowie,
jak widzę na tym coraz smutniejszym forum można bluzgać na innych słowami typu czy ,
ale czym skutkuje pisanie pod innym nickiem?
- otóż na moją cracoviacką prośbę nr 1 odpowiedziało ZERO osób
- na cracoviacką prośbę nr 2 odpowiedziało ZERO osób
- a na cracoviacką prośbę nr 3 odpowiedział jeden nieoceniony Jake Blues,
no i zwyzywałeś mnie Ty :)
w mowie, w sercu, w myśli..
CRACOVIA 1906 KRAKÓW
[b]edit[/b]: zauważcie, że wg kryteriów moderatorów ów bardzo krótki konkretny temat strollowało już 5 użytkowników: sterby, rozrabiaka, Elwood, Merol oraz - na moje oko - również TRN_KRK, goście napisali kompletnie nie na temat podniecając się jakimś wirtualnym Ro Manem a nie odnosząc się merytorycznie do treści, mam pytanie, czy oni wszyscy kwalifikują się do bana?
poprosiłem o 3 konkretne rzeczy, na których może skorzystać Cracovia, dlatego temat nazywa się , prawda?
naprawdę potrzebuję Waszej pomocy, od tego jest forum i nasza wzajemna życzliwość,
pozdrawiam
Spróbuj na innym forum, tutaj juz ci pokazano, że nie jesteś mile widziany wirtualny romku :)
A w kwestii trollowania- mistrzostwo hipokryzji :D I tym postem kończę :)
Merol Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> A w kwestii trollowania- mistrzostwo hipokryzji :D
Dokładnie!(tu)
Merol, aż żal że przez 6 lat obecności na forum nie kojarzę ani jednej pozytywnej akcji dla Cracovii z Twoim udziałem, proszę - pozwól że inni zrobią to za Ciebie, ok?
Zrobiłem ów taką na spółkę z Darkiem Guzikiem i jednym ze starszych forumowiczów, który odpuścił pisanie tutaj po występach takich jak ty :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)