25 minut zagrał dobrze z lechia Matulevicius i wszyscy bum ,że ma grać 1 składzie , zagrał dobrze?
Władek dzisiaj najlpeszy i już piszecie ,że ma grać w 1 składzie, ostatni mecz u siebie musimy wygrać
Ostatnie 4 spotkania to 4 remisy 4 pkt /12 pkt :/
-
-
Cracovia - Jagiellonia Białystok 25 lutego, 15:45 (19 kolejka)
rozrabiaka Napisał(a):
-------------------------------------------------------
>
> Bartczak z dużej litery.
> Łotysz ma imię.
> Van der BIZEN- błaźnie.
>
> p.s. "I znów się będą w pracy śmiać" - z
> tego, że jak sam napisałeś "dobrze,że
> zostałem w domu...?"
Będą się śmiać, bo dalej ślepo wierzę, że się kiedyś przełamiemy i w rozmowach z współpracownikami to wyrażam. A większość kibicuje innej krakowskiej drużynie! Jak już to chyba BIEzen nie bizen. Napisałem tak bo ten piłkarz nic nie wnosi, jest tragiczny technicznie, tragiczny! A miejsce w pierwszym składzie ma dalej. Winiak - żytko zagrał dobrze? Poprawnie co najwyżej, nie zrobił błędów, choć równie dobrze mógł sędzie go wyrzucić z boiska. Zrozumcie, nie wszyscy są fanatykami, także frekwencja jest uzależniona przede wszystkim od wyników spotyowych (nie mówię tu o młynie). Im jest gorzej, tym trudniej będzie przyciągnąć nowego kibica. Nawet z tak bardzo niskimi cenami. Niestety taka smutna prawda. Potrzeba gruntownych zmian, a nie maskowania tylko. Pozdrawiam.
Po dzisiejszym meczu coraz bardziej przekonuje się w tezie że nie mamy ąż tak złych zawodników tylko trenera bez jaj który nie posiada żadnej koncepcji na zwycięstwa a Myśl taktyczna chyba w jego toku rozumowania nie istnieje po za wybić dalej do przodu może ktoś coś ustrzeli.Bierzmy Probierza póki jest wolny.Ostatnie 30 minut meczu wyglądały nieźle w naszym wykonaniu na wielkie wyróżnienie zasługują:ŻYTKO,Boljević
Jest jakiś kandydat na rynku, który by zastąpił Pasieke? kto za te stroje odpowiada do ch...a przez caly mecz człowiek jest wkur...ny nie dość że grają pyte to jeszcze te stroje..
z ciekawostek, dzis na meczy widziani:
-Stawowy
-Michniewicz
-Probierz
Probierz raczej nieosiągalny!?
kkk_84
oby to były spostrzeżenia które coś mogą zwiastować bo dla mnie z Pasieki już nic nie będzie.
jakie prorocze, ja mowie jakie sa fakty, Ci 3 trenerzy byli na meczu
aa soryy byl jeszcze trener Przytula
Miał być jeszcze trener Wacek....i wielu innych pewnie
A Cracovia bez trenera
Bo Pan Pasieka ...forest masz piłkę, do przodu kopnij....
Ot cała filozofia
Trnerką bym tego nie nazwał
Dzis mecze przegral nam VIsniakows ... ten koles nie ma mozgu ... jak trzeba podac to sie kiwa, jak trzeba sie kiwac to on podaje !! TO co mial w 73 min to byla pilka meczowa i wystraczylo "dzubnac" futbolowke w bok do Szalacha ..ale gdzie tam ..lepiej sie kiwac z bramkarzem. IDIOTA I TYLE !
Mecz za to wygral nam Kaczmarek bo to co wyciagnal w 65 min to naprawde .. rece same skladaja sie do braw,
Moim zdaniem zagrali lepiej niż poprzednim meczu z Lechią. Jest więc drobny postęp. Na pewno mógł się podobać Szałachowski dopóki starczyło mu sił. Robił dużo ruchu, biegał walczył. W końcówce też kilka dobrych zagrań. Będzie z niego pożytek. Wystawianie Struny na skrzydle to nieporozumienie. Jestem dużym fanem tego piłkarza, ale to piłkarz który może grać w destrukcji albo w obronie. Na skrzydle trzeba było od początku wystawić Visnakovsa.
Dziś najsłabszy na boisku [b]Arek Radomski[/b]. A najlepszy [b][color=#FF0000]Kaczmarek[/color][/b].
Carlit jak można oceniać,że był najsłabszy skoro grał najkrócej i w dodatku niewiadomo czy nie z kontuzją?
Daruj sobie takie spostrzeżenia.
[quote=Carlit]
Dziś najsłabszy na boisku Arek Radomski. A najlepszy Kaczmarek zrobił bramkę.
[/quote]
Wybacz, ale o ile z pierwszym zdaniem się nie zgadzam, to drugiego nie rozumiem. Jak to zrobił bramkę? No chyba że w jakiejś fabryce..
Z tym zrobieniem bramki to pomyłka. Już poprawiłem.
A Arek Radomski to jest kapitalny piłkarz i nasz kapitan. Ale w dzisiejszym meczu nie powinien wychodzić na boisko w pierwszym składzie. I to był błąd zarówno trenera jak i zawodnika.
Oceniając tę kopaninę, przeplataną kilkoma przebłyskami w końcówce, warto pamiętać, że graliśmy mimo wszytko bez Saidiego, Alexa, i ok pół godziny z kontuzjowanym Radomskim ( stąd prawdopodobnie jego słabość gdy grał) - trzema bądź co bądź podstawowymi zawodnikami - wszyscy to pomocnicy, co nie jest bez znaczenia. Nie mówię, że 0:0 mnie satysfakcjonuje, ale ciesze się, że nie dostaliśmy mimo wszytko wcirów od przeciętnej Jagi. Korona wygrała z Jagiellonią dzięki wysokiemu wyjściu i zdominowaniu środka pola. U nas środka pola, po prostu nie ma kto dominować.
Zgadzam się [u]Bucky Nome[/u] gramy bez Saidiego, bez kontuzjowanego Alexa i z kontuzjowanym Radomskim.
Gra była kiepska ale myślę, że w następnych meczach powinno być już znacznie lepiej.
Arek Radomski to bardzo ważny piłkarz dla nas i jego pozycja jest niepodważalna, ale nie mógł zagrać na 100% swoich możliwości.
No Boljević chyba życiówkę rozegrał w barwach Pasów, szkoda tylko że nie skwitował tego bramką. Visnakovs też zaliczył lekki progres w porównaniu do swoich ostatnich meczów, ale dalej taki jeździec bez głowy. No i oczywiście Suart bardzo mądrze i pewnie rozegrane spotkanie moim zdaniem. Reszta nie ujmując nic Kaczmarkowi przeciętnie lub słabo. Kompletny brak poszanowania piłki i kopanie na afer. Trener Pasieka powinie w tym kierunku położyć szczególny nacisk na treningach. No i ten Szałachowski.... moim zdaniem najsłabsze ogniwo. Prawie każdą sytuację marnował. I to właśnie jego, a nie Matuleviciusa ściągnąłbym i wpuścił Visnakovsa.
A ja uważam, że z Szałachowskiego możemy mieć pociechę. Chciałbym zobaczyć naszą 11 z Litwinem i Szałachowskim z przodu i skrzydłami Sadi, Suvorov.
kkk_84 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> z ciekawostek, dzis na meczy widziani:
>
> -Stawowy
> -Michniewicz
> -Probierz
Aaaaa, to sie powoli wszystko wyjasnia...
1-szy trener, 2-trener i szef wyszkolenia.
Dobra 3-ka, swietnie to Radomir, Tabis i El Profesore ustawiaja!
Plotka glosi, ze startuja juz od 1 marca, a Pasieka ma objac pozycje wyszukiwacza zagranicznych talentow (na poczatek podobno w Gwatemali i Uzbekistanie)... :)
PS. Jeszcze kilka takich swietnych widowisk w whkonaniu naszych skorokopow i najwazniejszym newsem z meczu bedzie... menu z cateringu na VIPie oraz w skybox'ach:)
W zeszłym sezonie z Lechia 3-0 teraz 1-1
z JAGĄ 3-0 teraz 0-0
tylko że z innym trenerem ale też broniąc się przed spadkiem a teraz z trenerem " kopnij do przodu".
Resztę dopowiedzcie sobie sami bo aż strach pomyśleć .
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)