Gumior nie pies.
-
-
Boks - Temat Zbiorczy
o ktorej ten pastuch walczy?
i gdzie mozna to na necie zobaczyc?
lepszy Wach niz ta swinia szpila
Wach walczy około godziny 23, tzn. studio RTL-owskie zaczyna się o 22:10, o 22:45 przechodzą na walkę, ale znając ich jakiś materiał o Kliczce jeszcze puszczą.
runkle Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Będzie jakaś transmisja walki Kliczko-Wach ?
http://livemecz.com/transmisja.php
[url]http://www.mzb.org.pl/wp-content/uploads/2012/07/mariusz-wach-na-sali-wis%C5%82y.jpg[/url]
Wach w barwach...
On juz kazdy szalik przymierzal :D
Jak tak chcecie wiedziec to sie moge dowiedziec za kim jest.
Ale mi sie zawsze wydawalo ze ma wyjebane na pilke.
Mimo wszystko szacunek za tak twarda morde ;]
Ambitny i wytrzymaly ten Wach.
Wladimir Kliczko odbyl mocniejszy sparing, takie walki o tytul to nieporozumienie.
Totalna deklasacja. Nie wiem jaki sens organizowania takich żenujących walk.
czyli gdyby babcia miała wąsy to by była dziadkiem :)
Chociaż nie przyniósł sobie wstydu po tej walce (jak Adamek).
Walka? Raczej coś w stylu Kliczko i obijalny worek treningowy, strasznie jednostronnie. Ukrainiec zdecydowanie lepszy technicznie i pewniejszy siebie. Wach zaplusował tylko tym, że pokazał jak twardą ma szczęke. Szkoda, że Wach spalił się psychicznie (bo na to wyglądało) gdyż choćby pod koniec 5 rundy pokazał, że takimi cepami na ślepo można coś ugrać.
Takiego gówna dawno nie oglądałem. Wach nie umie się boksować totalnie. Kliczko ma szczęście, że trafił na czas posuchy w zawodowym boksie, bo tak z 15 lat wstecz zostałby zabity (nawet razem ze swoim bratem) w 1 rundzie.
Golota gdyby mial teraz 30 lat to by rzadzil i panowal jak Kliczkowie.
Boks to tylko interes teraz reka reke myje i dogaduja sie kto ile kasy dostanie.
Teraz pasuje zeby "przezut" dostal po pysku.
El Duce Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Jaszczurze ... czekam na odpowiedź kto był
> wyższy od Kliczki
>
> btw po dzisiejszym ważeniu gołym okiem widać
> kto jest w lepszej formie i kto wygra, wach
> obrośnięty tłuszczem z opaskom rodem z
> podchrzanowskiej wichury, Kliczko zero tłuszczu,
> tak wygląda sportowiec
Faktycznie, mój błąd. Sprawdziłem i kilkukrotnie walczył z równymi sobie ale nie walczył z wyższymi. Nie wiem dlaczego wydawało mi się że boksował z Michaelem Grantem. Co do walki - Wach się zesrał bo oczy miał jak prowadzony na rzeź cielak. Nie podjął walki, pokazał braki w wyszkoleniu i twardą głowę. I skutecznie sam zniwelował tą przewagę w postaci wzrostu swoją postawą i brakiem uderzeń na całą długość ręki
23 dni później
jak widać wach nie pokazał wiele więcej :) co wy na to ? :)
http://www.wislakrakow.com/www/showarticle.php?articleid=27515
Ej, kto może niech wpada 6 grudnia na halę GTS-u. Nasz forumowicz - El Duce będzie walczył złotą rękawicę GTS-u, kategoria wagowa - super ciężka.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)