isaac Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> http://sport.wp.pl/kat,1878,title,Andrzej-Golota-w
> raca-na-ring,wid,14355141,wiadomosc.html
>
> Andrew come back !!! :)
Ehh pamiętam te niesamowite emocje :) Aż łezka w oku się kręci jak przypominam sobie te walki. Kiedyś cała Polska czekała na walki Gołoty.
-
-
Boks - Temat Zbiorczy
Krzysiek90 Napisał(a):
> isaac Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> >
>
> > raca-na-ring,wid,14355141,wiadomosc.html
> >
> > Andrew come back !!! :)
>
>
> Ehh pamiętam te niesamowite emocje :) Aż łezka
> w oku się kręci jak przypominam sobie te walki.
> Kiedyś cała Polska czekała na walki Gołoty.
oglądałeś boks nad ranem mając 5 lat ?
isaac Napisał(a):
> Krzysiek90 Napisał(a):
> -----
> > isaac Napisał(a):
> >
>
> > -----
> > >
> >
>
> >
> > > raca-na-ring,wid,14355141,wiadomosc.html
> > >
> > > Andrew come back !!! :)
> >
> >
> > Ehh pamiętam te niesamowite emocje :) Aż
> łezka
> > w oku się kręci jak przypominam sobie te
> walki.
> > Kiedyś cała Polska czekała na walki Gołoty.
>
>
> oglądałeś boks nad ranem mając 5 lat ?
Chodzi mi o późniejszy etap kariery. Miałem wtedy z 9/10 lat i wstawałem razem z ojcem na walki.
u nas zawsze na osiedlu umawialismy się na wspólne oglądanie walk u kogoś w domu ... zAWsze takie oglądanie kończyło się ciężkimi knockoutami :) ... i nigdy nie doczekaliśmy walki wieczoru :D
tutaj link do fajnej walki Monte [b]2-Gunz[/b] Barrett
http://www.youtube.com/watch?v=1HubYxbbswc
okazało się że ten temat nie pasuje już do Gołoty :)
http://sport.wp.pl/kat,1878,title,Golota-wreszcie-chce-wygrac-z-Boweem,wid,14359238,wiadomosc.html
dali by temu Szpilce jakiegoś normalnego przeciwnika...przecież to była parodia...
wlasnie tez siadlem bo liczylem ze ktos mu da w morde chociaz a tu ciagle nic. nie znam sie na boksie ale czy on nie moze powalczyc z kims powaznym? bo z tego co dotad widzialem to walczyl z samymi dziadkami albo ciotkami
SaNtO Napisał(a):
> wlasnie tez siadlem bo liczylem ze ktos mu da w
> morde chociaz a tu ciagle nic. nie znam sie na
> boksie ale czy on nie moze powalczyc z kims
> powaznym? bo z tego co dotad widzialem to walczyl
> z samymi dziadkami albo ciotkami
Nic na to nie wskazuje, że powalczy z kimś poważnym. Jest medialny i będzie raczej w taki sposób promowany. Walki z kelnerami które kończą się bardzo szybko.
Na temat dzisiejszej walki nic nie piszę, bo nie ma o czym.
Zresztą trzeba wziąc pod uwagę, że jeżeli dostałby teraz jakiegoś średniaka, którzy przyjechał po wygraną a nie po pieniądze, to było by z nim kiepsko. Słaba defensywa, kompletnie nie myśli w ringu, łatwo go sprowokowac i wtedy wdaje się w bójke w ringu, co przy tak słabej obronie może skończyc się dla niego tragicznie.
Jeszcze dużo pracy przed nim. Ja nie widzę go jako kogoś znaczącego w wadze ciężkiej.
a jeszcze jedno. czy on ma jakas technike w ogole? czy tak sie walczy z kelnerami poprostu? bo co ogladam jego "walki" to on się pierze jak na dyskotece albo jak powazni pięściarze w 12 rundzie słaniający się na nogach idący po KO bo 11 rund przegrali na punkty. to troche takie ataki jak w Rockym.
a skoro jest medialny to chyba łatwiej załatwić jakąś poważniejsza walkę bo tu chodzi chyba o kase co nie?
mam wrazenie ze barwy klubowe przeslaniaja wam logiczne myslenie :)
- chlop ledwo co zaczyna walczyc wiadome jest ze musi walczyc z takimi a nie innymi przeciwnikami zeby mogl myslec o czyms wiecej ...
zreszta Adamek rowniez walczyl z kelnerem i musial to robic pelne 12 rund tak wiec wiecej obiektywizmu panowie ;)
no i tak ... Szpilka knockout, Wach knockout .. Adamek .. punkciki ... idźże już chłopie z tej ciężkiej bo nie masz uderzenia za grosz na tą wagę
SaNtO Napisał(a):
> a jeszcze jedno. czy on ma jakas technike w ogole?
> czy tak sie walczy z kelnerami poprostu? bo co
> ogladam jego "walki" to on się pierze jak na
> dyskotece albo jak powazni pięściarze w 12
> rundzie słaniający się na nogach idący po KO
> bo 11 rund przegrali na punkty. to troche takie
> ataki jak w Rockym.
>
> a skoro jest medialny to chyba łatwiej załatwić
> jakąś poważniejsza walkę bo tu chodzi chyba o
> kase co nie?
Nikt mu teraz poważniej walki nie da. Musi budowac swoją karierę. Dla przypomnienia Adamek walczył 28 walk ze słabymi rywalami i dopiero dostał dobrego zawodnika. Szpilka ma dopiero 10 walk więc może za jakieś 10 kolejnych walk dostanie kogoś dobrego.
Dlatego, że walczy jak na dyskotece, to nie ma powodu aby walczył z dobrym rywalem. Dobry pięściarz to wykorzysta, wygra z nim i zastopuje jego karierę. On kompletnie nie myśli w ringu tylko chce się lac :D
wiLLu Napisał(a):
> mam wrazenie ze barwy klubowe przeslaniaja wam
> logiczne myslenie :)
> - chlop ledwo co zaczyna walczyc wiadome jest ze
> musi walczyc z takimi a nie innymi przeciwnikami
> zeby mogl myslec o czyms wiecej ...
> zreszta Adamek rowniez walczyl z kelnerem i musial
> to robic pelne 12 rund tak wiec wiecej
> obiektywizmu panowie ;)
nie w tym rzecz...ja poprostu marze o tym żeby ktoś jak najszybciej tak go zbił,że odechciało by mu się dalszego boksowania :)
'dajcie mi Chisorre...zgwałce go...dajcie mi Adamka,Kliczke"...myśli że już jest najlepszy...troche pokory...mam nadzieje że szybciej dostanie kogoś przyzwoitego...
wiesz media kreuja pewny jego wizerunek ktory ma sciagac jak najwieksza publike.
powiem ci tyle ze przed ta walka byl grubo wyspinany i obawial sie tego chlopa wiec to nie jest tak ze on kogos lekcewazy ;)
PS: swoja droga uwazam ze Adamka by ubil bo on jest poprostu za slaby na ta wage ;D
wiLLu Napisał(a):
> mam wrazenie ze barwy klubowe przeslaniaja wam
> logiczne myslenie :)
> - chlop ledwo co zaczyna walczyc wiadome jest ze
> musi walczyc z takimi a nie innymi przeciwnikami
> zeby mogl myslec o czyms wiecej ...
> zreszta Adamek rowniez walczyl z kelnerem i musial
> to robic pelne 12 rund tak wiec wiecej
> obiektywizmu panowie ;)
Zgadzam się.
Panowie bez jaj, nie porównujmy Adamka do gościa który zawalczył w kilku walkach. Jak zrobi połowę tego co Adamek to pogadamy....
Bardziej do działu śmieszności ale ..........parę słów od eksperta mucio mucio ti ti tiii http://sport.onet.pl/wideo/szpilka-cos-duzego-sie-szykuje,48719,w.html
Adamek by zjadł na chwile obecną szpilke, jakby go nie znokautował to punktując wybił by mu z głowy boks. Nie ta liga na chwile obecną.
Ja się powstrzymuje od takich porównań, bo tak naprawde nie widziałem jak Szpilka walczy. chcialem zobaczyc ta walkę jak sie w ringu zachowuje, jak sie porusza, praca nóg itp, wyszedłem na chwile z pokoju wracam, po walce.
Dużo zależy od tego jak Szpilka będzie prowadzony.
Ja się na boksie nie znam, ale 12 rundowe walki wygrane na punkty (jak ta ostatnia Adamka) jakoś mnie specjalnie nie jarają. Ja chcę oglądać boks jak w starciach Gołoty z Riddickiem Bowe, gdzie ludzie na stojąco rwali włosy z głów pod wpływem emocji :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)