Koniec! Fury nowym mistrzem świata.
-
-
Boks - Temat Zbiorczy
(WIKTORIA)
Brawo, myślałem, że nie doczekam :)
Brawo! Pewna epoka zamknięta w boksie!
Kiedyś sobie pomyślałem, że dopóki nie pojawi się bokser z większym zasięgiem ramion niż Kliczko dopóty Ukrainiec może być spokojny o królowanie.
I właśnie wczoraj się objawił. Kliczko 206, Fury 216.
IMHO to żaden wielki bokser, ale na Władimira, który od kilku lat symulował walkę, ale nie dał się trafić, to wystarczyło.
Padł na cyce?Nie działa,a już chciałem rzucać ręcznik.
Gipsy king oskarża obóz Ukraińca, nazywając ich cyganami (cheaters). Przed walką łyknął info. z pewnego źródeła,żeby nie brał nic do gęby na hali, bo Ukraińcy chcą go zdopingować zatrutym drinkiem. Do hotelu bida wrócił odwodniony, ale czysty. Poza tym rękawice, które dostał nijak nie pasowały, na oficjalnym pomylono jego wagę, a pod matą było za dużo pianki, ale nie z Furą takie numery Kliczko!
Rewanż na Wembley? Czemu nie. -mówi wójek Cygan.Walka z Heyem? -Zapomnij! - mówi Tyson.
Tata Fury(były pro.) wspomina:"Gdy pierwszy raz sparowałem z synami, dostałem od Tysona na korpus. Poczułem, że coś strzeliło.Usiadłem,a gdy próbowałem wstać nie mogłem. Złamał mi trzy żebra. 14latek!!"
Tymczasem na drugim końcu taboru, wykopano z grobu czaszki dwóch braci, 15 i16latka, zostały one skradzione. Efekt sporu pomiędzy dwoma klanami ciawus?w.Powaga czytałem w metro UK.
Jak tam się czuje nasz (C)zołowy puncher, KAPItalny chłopak z Tarnowa? Dochodzi do siebie?
the Painter Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Jak tam się czuje nasz (C)zołowy puncher,
> KAPItalny chłopak z Tarnowa? Dochodzi do siebie?
Jesli sie rozchodzi o ciawaresa to ponoc gdzies wpadl do wody bo wieszac sie chcial.... ;)
4 dni później
Organizacja IBF odbiera pas Furze.
Trwa krucjata o usunięcie Gipsy Kinga z plebiscytu BBC,na Sportową osobowość roku.Zebrali już 120tys.podpisów.Tyson nazywa ich koalicją zeiszczanych prześcieradeł i koniobijców. "Mam więcej osobowości na czubku małego palca, niż cała reszta razem wzięta.(...)Chociaż Jessica Ennis-Hill w sukience prezentuje się nieźle.","Kobieta najlepiej czuje się siedząc w kuchni, albo leżąc na plecach."Za takie i podobne komentarze nie lubią właśnie Tysona na Wyspach.O3wiście tylko ci co sikają w łóżku.
37 dni później
https://www.youtube.com/watch?v=jdFPZfPX8Tg
Zaczęło się.....hehehe
debil odepchnął go żeby puścić sierpa w powietrze :D kiedy go ten murzyn będzie gwałcić? ponoć, że dziś?
Już się nie mogę doczekać:) jwsk
" W czym mogę państwu pomóc? - W spuszczeniu sobie wpierdolu "(:P)
Pajacyk jakiego jeszcze nie było wśród bokserów...jego riposta cyt: You go in fucking down do Wildera przejdzie do histori:) i ta jego solara w tle...wspaniała reklama dla Polski
Solara to choooj ale ile plastiku w tak młodej kobiecie yyy przepraszam lalce.... Usta ma jak z bajki...
Zdechł pies.
Ta jego laska wyglądała podczas walki jakby była ostro przećpana...
Oplacalo sie zarwac noc.
od 8:26....dziś była prawie powtórka ;)
https://www.youtube.com/watch?v=Q_qhLRUh66k
ciesze sie,ze zyje....dobra walka...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)