Witam!
Dzisiaj mamy szanse pomóc młodym zapaleńcom wspinaczki, dla których xbox, fb, i komercyjny pęd za sztucznie kreowanymi trendami i pseudo gwiazdami okazał się zdecydowanie zbyt mało atrakcyjnym by nie znaleźć w życiu ciekawszej pasji!
Jeden z uczestników jest chłopakiem, którego dobrze znam i wiem, że nie stać go na zrealizowanie we własnym zakresie takiego marzenia
(zresztą kogo by było:) )
[url=http://www.alpinus-miejodwage.pl/506]http://www.alpinus-miejodwage.pl/506[/url]
W prosty sposób możemy pomóc młodym w realizowaniu swojej ekstremalnej pasji. Dzieki naszym głosom mogą dostać życiową szanse. Wystarczy podać maila i potwierdzić swój głos.
Oczywiście nie byłbym sobą gdybym nie wytargował czegoś dla naszego Pasiastego dobra, niczym stary Żyd :) Młodzi zadeklarowali że jeśli wygrają przekażą mi kilka stówek. Nie ma lepszego miejsca dla tych kilku stówek niż nasz Pasisty Sektor Rodzinny. Jeżeli wygrają, pieniądze przekażą Kasi, która kieruje załogą sektora rodzinnego. Efekty pracy całej tej grupy widać gołym okiem kiedy z meczu na mecz sektor rodzinny wypełnia się szczelniej.
Nie wyciągając ani grosza z portfela możemy wspomóc działania Sektora Rodzinnego realną kasą.
Wielkie Dzięki! składam w imieniu młodych wspinaczy!
P.S. Żaden z nich nie jest kibicem.
P.S. 2. Po oddaniu głosu proszę o wpis na forum co by nie sądzili, że ich naciągam :)
-
-
WSPIERAMY PASJE, WSPIERAMY SEKTOR RODZINNY!
Głos oddany! ;)
głos oddany :)
poszło
Poszło :)
jak wyżej
głos oddany
poszło
Głos oddany :)
i ode mnie :)
oddany
3 konta mailowe -> 3 głosy :)
poszło
Edit: PTAQ jak to zrobiłeś? Jak ja chciałem oddać drugi głos z innego adresu email to wyskoczył błąd, że z tego IP już został oddany głos
poszło
Karczu Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> poszło
>
> Edit: PTAQ jak to zrobiłeś? Jak ja chciałem
> oddać drugi głos z innego adresu email to
> wyskoczył błąd, że z tego IP już został
> oddany głos
Zmienne IP po każdym resecie routera ;) 5 min i po sprawie :D
oddany :)
Poszlo
Poszło, jest gdzieś pokazany jakiś ranking ? Kto prowadzi ?
poszlo
Poszło
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)