ReSoXyM, czy w dzisiejszych czasach tak ważny jest wiek, żeby mieć własne zdanie na dany temat? To nie jest czat, żeby rozmawiać o wieku i innych danych liczbowych takich jak nr. buta. Ja sie nie napinam. Napinka by była jakbym powiedział, że sam ich przegonie. Tymczasem ja pisze, że niepotrzebna nam jest kolejna zgoda, oraz, że nie mam szacunku dla klubu Ruch Chorzów. Zwłaszcza po ostatnim meczu z nimi.
Ps. Mam 15 lat, umysł 12 latka, ale mam WŁASNE ZDANIE.
-
-
RUCH CHORZOW
hmmm do kolegi c.vl.pl:
szacunek oraz lubienie lub nielubienie nie muszą iść w parze. Osobiście nie lubię Ruchu co nie zmienia faktu, że mam dla nich wielki szcunek za to co zrobili dla piłki na tym terytorium geograficznym.
Chrzanię osobiście co sobie Ruch śpiewa - czy są Polakami, czy nie (byłem na meczu, ale przyznam, że nie słyszałem by śpiewali "Polskie świnie" - ale mogło mi umknąć - zbyt wiele się działo - jeśli tak śpiewali to są śmieszni).
Poza tym, kto tu pisze o jakiejś zgodzie z R - i poza tym gdyby już, to z całym szacunkiem ale nie Ty, ani nie ja będziemy o tym decydować. to tyle z mojej strony w temacie.
Manfred Netzermann
netzer na tej świni była legia z tego co pamiętam
ipswich:
Masz racje .... miała kiedyś zgodę z Ruchem i to dość dobrą.
netzer może jestem za młody i za głupi, żeby to wszystko zrozumieć. Ale mówiąc Nie Chcę Żadnej Nowej Zgody, nie wyrażam przez to słów Ja Tu Rządzę, tylko mówię, że nie chce. Chyba moge nie chcieć? Nie zależy to od nas, ale mam swoje zdanie na ten temat:-)
Nigdy ich nie lubiłem, ale za "polskie świnie" nienawidzę!!!
pozdrawiam i do zobaczenia na meczu w chorzowie
A tak wogule mysle ze jestescie dobra ekipa i nie poczebojecie zadnego sparcia (zaboli)a co bedzie to zobaczymy do spotkania na meczu
a co to jest koszutka ??
koszutka to dzielnica katowic
ja tu nie pisze o zadnej zgodzie,chociaz jak to sie wszystko potoczy moze zobaczymy juz niedlugo...
co do ruchu,to gruba ekipa,nie ma co gadac.
a jesli chodzi o nasze kochane zgody TYSZAN:** i moj ulubiony MIELEC,to faktycznie ciezko byloby to pogodzic.Na meczu wisloka-FKS pojechali tam w paru nasi i bili sie wtedy z Gornikiem polaczonym z Wisloka,wiec o tym tez trzeba pamietac.
ale fakt faktem,ze jak w prawie kazdym klubie sa sympatie do innej druzyny,np tu,zwlaszcza wsrod starszych,pamietajacych stara zgode.
dzieki za posty papa.
Gdy byliśmy w pierwszej lidze , mieliśmy zgodę z Górnikiem Zabrze, to sympatyczna drużyna, mieliśmy również sztamę Górnikiem Wałbrzych
Ruch Chorzów napewno miał wtedy zgodę z milicyjnym gts. Dlatego na meczu z Cracovią było ich wówczas dosyć sporo.
Pomimo tego że ich nienawidzę no bo to hanysy którzy sami nie wiedzą do końca kim są , w zależności jak polityczno ekonomiczny wiatr zawieje raz POLAKAMI, potem niemcami , ślązakami to podoba mi się że jeżdżą na wyjazdy w dość licznej grupce.
witam,na nas mozecie liczyc w kazdej chwili,a na meczu z RUCHEM bedziemy,tak jak bylismy i wspomagalismy was u was.
w moich zylach tez plynie bialo czerwona krew
Widzicie to są prawdziwi przyjaciele,na których można polegać!!!
GKS TYCHY&CRACOVIA!!!
vp.pl napinasz sie mowiac co to jest Ruch Chorzow mamy lepsza bande udowodni to najpierw a pozniej pisz cokolwiek!!!
ja bardzo was nie lubie ale szanuje bo jestescie jednym z klubow , ktory chcialbym widziec w ekstraklasie , a szanuje was za to , ze wy kibice potrafiliscie wyciagnac swoj klub z takiego dolka w jakim byl
u nas teraz zle sie dzieje ciekawe jak my sobie z tym poradzimy
oby do wiosny
eRka to juz zostało udowodnione...:-)
TO,ZE NA TYSKICH MOZNA LICZYC TO DOBRZE WIEM;D
POZDROWIENIA OD WASZEJ FANKI,NASTEPNEJ PO K.;)
vl.pl gdzie to zostalo udowodnione??:)))))
eRka na meczach?Na Cracovia - Ruch?:D
cracovia.v1.pl ...
to niby co udowodniłeś ?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)