Mnie juz nawet ta radiowa nie chce chodzić - mam nadzieje że jest to spowodowane tym że chłopaki wgrywaja bramki na serwer i ruszy jak tylko zacznie sie tercja.
-
-
Cracovia vs Unia Oświęcim - Pierwsza runda PLAY-OFF [temat zbiorczy] Stan rywalizacji: 4:0 - awansowaliśmy do finału!
Leesior Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Kara choć za to była ?
Nie...
Leesior Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Kara choć za to była ?
Z tego co słyszałem to nie, ale rwie i nie wszystko słyszę na bieżąco.
Bramki są [url=http://www.youtube.com/watch?v=k7qIDz6VOgs](LINK).[/url]
no i ruszyła maszyna
Gra w trzeciej Besch ??bo o ŻATKO WSPOMNIELI !!!
"Prokop z rozwalonym nosem zjechał z lodu, a Laszkiewicz udał się szatni, nie wiemy jednak na razie co się stało... " z głównej...
pierwsza Kosucha bardzo ładna
Mówili coś o kontuzji.
44min
Akcja
Radziszewski wybronił strzały Żatki i Krajciego, Prokop z rozwalonym nosem zjechał z lodu, a Laszkiewicz udał się szatni, nie wiemy jednak na razie co się stało..
Woja ,wojna !!?
Unia niestety brutalnie zachowuje się... Ale można było się tego spodziewać.
co tam się dzieje????
Co się tam wyprawia. Za chwilę zostaną nam dwie piątki
co ciekawe nikt w trzeciej nie miał kary z Unni ?!!?
...
ja się tego niespodziewałem ..... to było oczywiste!! to jest styl unii : szczypać, gryźć, drapać, pluć....... a na końcu i tak jest płacz :)
4-4
4:4 :(
Nie na moje nerwy...
Besch gra
Kuźwa.... a było 4:2
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)