Jak macie obraz transmisji to macie taki paseczek w prawym górnym rogu , jeśli transmisja stanie a paseczek sie nie ładuje to trzeba odświeżyć strone , jak sie ładuje to znaczy ze tylko zwiecha :)
-
-
Cracovia vs Unia Oświęcim - Pierwsza runda PLAY-OFF [temat zbiorczy] Stan rywalizacji: 4:0 - awansowaliśmy do finału!
Nie działa, nie widziałam:(
Ale i tak cudownie:)
1.45 min 3 na 5 - ciezko
Unia gra 5 na 3 przez 1:45 :/
od drugiej tercji nie bedzie obrazu tylko radiowka ?
1-1
No i 1:1 :(
Kurczę..
SHIT
Nic się nie dzieje! Gramy dalej!
szkoda bo lepszy obraz taki niz zaden
2-1 Unia...
2-1 dla unii...
Orzeszku ...
I już 1:2. Nasi dzisiaj jacyś tacy wyluzowani. Mam nadzieję że nie pomyśleli, że już są w finale... Gra w obronie dramat.
Rudolf Ich zjebie i bedzie lepiej :)
live na głównej ma ostrego laga widze :(
druga tercja w naszym wykonaniu jest tradycyjnie słabsza - przetrwać więc ją i ubić ich w 3ciej :), będzie dobrze!
No ja liczę na wygraną ...
A w sobote zgotujmy piekło tym .... .
A co do tego co śpiewali o Hilterze to na prawdę widać, że to świadczy o ich poziomie i inteligencji. Nie zdziwiłbym się jakby wisła to śpiewała, ale ludzie z Oświęcimia? Widać jacy polacy.
Wczoraj drugą tercje wygraliśmy 2:0.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)