nie przypominam sobie aby nasz trener kiedykolwiek powiedział o naszych zawodnikach że "nie mają jaj" ...
dla mnie to nie jest ok ...
a skoro trener tak mówi to ja jako zawodnik mam wy.jebane na takiego trenera który mnie obraża ...
reasumując ...
w Unii nie ma "atmosfery" w szatni ...
a to podstawa by myśleć o WALCE ...
o wynik pierwszej rundy p-o jestem spokojny ...
-
-
Cracovia vs Unia Oświęcim - Pierwsza runda PLAY-OFF [temat zbiorczy] Stan rywalizacji: 4:0 - awansowaliśmy do finału!
Są składy:
Cracovia: Radziszewski (Raszka) - Wajda, Besch, Laszkiewicz, Słaboń, Sarnik - Prokop, Kulik, Martynowski, Dvorak, Kostuch - A. Kowalówka, Witowski, Sucharski, Rutkowski, Piotrowski - Dulęba, Lenius, Kosidło, Biela, Chmielewski.
Unia: Witek (Zborowski) - Noworyta, Piekarski, Łopuski, Prohazka, Stachura - Gabryś, Połącarz, Jaros, S. Kowalówka, Wojtarowicz - Urbańczyk, Żatko, Riha, Tabacek, Krajci - Cinalski, Jakubik, Piotrowicz, Valusiak, Modrzejewski.
U nas nie gra Immonen (czemu ?) i Sznotla - zamiast nich są Dulęba i Lenius. Prokop i Jakubik są. Jest też małpa-Riha.... Że też to na lód wpuścili...
Jest transmisja!!!
http://www.malopolskatv.pl/1800-unia-cracovia/
Już jest obraz :)
http://www.interia.tv/sport,4043
"Zrobimy z wami, co Hitler zrobił z Żydami" ... i to mają być kibice?? Jako kibicowi hokeja wstyd mi za takich aspołecznych ludzi.
Coś chyba padła transmisja... :(
Leesior Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Coś chyba padła transmisja... :(
To będzie bramka
Teraz działa, ale jakoś tak mi się zwęziło...
Rozdzielczość się zmieniła ;)
Przy tej akcji Zatki wyglądało to na spalonego
1-0!! :D
GOOOOOOOL
1:0 ! :)
gooool :)
1-0 !!!
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAASSSSSSSSSSOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!
Ale szmata :D
Jeeeeeeest !!!!!
jeeeeedziemy... 1-0 !!!!!
Jeeeeeeeeest
K&%#A u mnie nie działa:)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)