....
-
-
Cracovia vs Unia Oświęcim - Pierwsza runda PLAY-OFF [temat zbiorczy] Stan rywalizacji: 4:0 - awansowaliśmy do finału!
DareCki Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Riha - szkieletor, wyżywał się na kasku
> naszego zawodnika kopiąc go...
za taki numer to się odpoczywa do końca sezonu a on dostał 10 minut :)
.
> > Hrabia Struś Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> > > Nie wiem czemu nie pojawił się na
> konferencji
> > > może miał ku temu powód. Byłeś tam?
> Wiesz
> > co
> > > się stało? A nazywanie kogoś burakiem
> > świadczy
> > > tylko o Twoim niskim IQ.
Gdzie jesteś buraczana gębo ?
marcin_ksc Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> DareCki Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Riha - szkieletor, wyżywał się na kasku
> > naszego zawodnika kopiąc go...
>
>
> za taki numer to się odpoczywa do końca sezonu a
> on dostał 10 minut :)
Może to i dobrze. Mam nadzieję że nasi go jutro albo w sobotę wyrzuca za bandę razem z pleksą :-)
Cos konkretnego sie dzieje/lo ? O co chodzi?
Ale kur.w.y boli,już mieli nas pyknąć 4;0 a tu lipa.
A ten trener Frendzel to kawał buca.
...
Izbik, po meczu mały dym między zawodnikami. O ile dobrze widziałem to pojawił się Franzem w naszym boksie. Mała wymiania ciosów, coś tam poleciało z trybun i na tym koniec.
Riha powinien już nie zagrać do końca sezonu za kopnięcie kaskiem w trybuny. Co za buraki!!!!!!! Kase niech odda za kask!!!!!
Niestety nie u nas. Jak zwykle nikt nic nie widział i nic nie słyszał.
Jest nagranie z Małopolskiej. Tak swoją drogą jedno jajo dostał ładne bęcki od Patrika
Świeże info prosto od naszych z Oświęcimia:
Kask bodajże Damiana Słabonia, wyżucony w trybuny - tam jego los wiadomo jaki.
Zrobił to bodajże ten baran Riha...
Pozatym naszym w boksie jeszcze robili awanture - kijami trochę popracowali, coś próbowali się szarpać i krzyczeć.
Buractwo nie potrafi przegrywać.
Wieś śpiewa i tańczy.
W razie finału z Sanokiem, bedzie jakis wyjazd?
....
Dobra Panowie ochłońmy, nie róbmy tu obory. Nie przywołujcie tu Hrabiego Strusia bo i po co?! Cieszmy się naszym zwycięstwem.:) Mam nadzieję, że Archiwista hokejowy przejrzał na oczy, bo w moich oczach Franzen stracił wszystko - czysta amatorszczyzna. Mam nadzieję, że to ostatni sezon przygody z hokejem dla Pana Charlesa.
Riha na 100% kopnął kaskiem w Damiana (chyba) w trybuny za co dostał tylko 10 min. za niesportowe- to skandal!!!!
Riha na 100% kopnął kaskiem Damiana (chyba) w trybuny za co dostał tylko 10 min. za niesportowe- to skandal!!!!
Jakże mi przyjemnie.... Nie tylko zdeklasowaliśmy ich na lodowisku, również ośmieszyliśmy po meczu.
Nic tak nie cieszy jak bezsilność wroga.
...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)