W hard candy naciągają jak diabli, zwłaszcza zagranicznych. kupujesz 5 piw, płacisz 1500zł. chore.
-
-
Kawalerski
najwazniejsze zeby ktos w ekipie swietujacych byl taki co stac go na zakupy w almie, bo pewnie bedzie mial smartfona i bez problemow odpaki r o k s e i wieczor sam sie rozegra
Na mój kawalerski przyszli do mnie kumple, każdy przyniósł 0,7 i najebaliśmy się tak że rzygałem przez okno z 2 piętra.
I niech się schowają te wszystkie Żanety i Samanty.
pluton, zmień hasło bo żona Ci się wbiła na konto ;)
heh :)
ja miałem kawalerski z kumplem z osiedla, 40 osób było, czyli jakby przyszli z dziewczynami to takie małe wesele, 4 osoby umarły w butach na trawniku przed lokalem, paru innowierców dostało w papę, część artystyczna obowiązkowa ... nie pamiętam dokładnie czy to była Żaneta czy Samantha, z resztą jeden chuj, bo jeszcze nie skończyła tańcować a już dostała kilka propozycji o "rozszerzenie repertuaru" :)
na koniec powrót bieżanowską i przez całą drogę "za Lechem przemierzamy cały świat" a Ty Pluton piszesz że było fajno bo się porzygałeś z drugiego piętra? dajta spokój :)
Elegancko El Duce, jak zwykle nie zawiodłeś : ) . Czuj się zaproszony na mój wieczór kawalerski o ile kiedykolwiek będzie ;).
to dla mnie zaszczyt, mogę się nawet podjąć organizacji albo wspomóc osobę za to odpowiedzialną fachową radą
miej tylko na uwadze że po takim kawalerskim chcąc nie chcąc wesele najczęściej wypada blado :)
jeśli jednak już kawalerski to standardowo przed ślubem, patrząc twoje podejście do tematu to trochę się on w czasie oddala :)
chociaż z drugiej strony kiedyś, za starych dobrych czasów urządziliśmy kawalerski na szybko ... wyborowa, część artystyczna ... w knajpie na Proko ... tylko przyszywany "Pan Młody" miał odcisk na palcu od obrączki :)
327 dni później
Ma ktoś namiary na jakieś dobre apartamenty w Krk na kawalerski (10-12 osób)? Niby w necie ofert mnóstwo, ale bardziej chodzi mi o takie gdzie właściciel nie będzie robił problemów, a najlepiej jakby nie krążył gdzieś w okolicy.
jakby co to w Grębałowie koło stadionu Grębałowianki klub Manhattan - nadający się na takie imprezy
ja mam namiary na gwóźdz programu:)
Podeślij fotki... ;)
To ja służę młotem jakby się Pan młody nie zdecydował na wbicie :D
http://www.youtube.com/watch?v=hZuoyt3qQQA
właśnie nie pamiętam hasła do konta z którego zakładałem ten temat...
to wyslij sobie przypomnienie na maila z tamtego konta
gentelmen-w maju przez booking.com zarezerwowaliśmy apartament w Angel City na krakowskim kółku (300 pln ,salon z sypialnią doba) i jedyne na co trzeba było uważać to wyposażenie mieszkania,żeby nie pójść w dodatkowe koszty.Lokalizacja i standard miejscówki idealne.
kkk_84 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> to wyslij sobie przypomnienie na maila z tamtego
> konta
że też na to nie wpadłem -.-
dzięki kkk_84
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)