Jest, tylko musisz podejść do bramy, która jest dalej od Placu Targowego, bo pierwszą zamykają.
-
-
Cracovia vs JKH GKS Jastrzębie | Niedziela, 12.02.2012, godz. 19:15
A jest opcja dostać wtedy bilet czy dzisiaj może byc ciężko?
Raczej nie będzie problemu.
I dziś tylko kulturalny doping przez cały mecz proszę:)
W końcu bijemy się o złotą patelnię a 15 tys dla grup młodzieżowych to sporo grosza:)
Po ile bilety bo dawno nie byłem ?
Chyba bardzo dawno. Od wielu lat są po 10 zł.
Co do biletów to od momentu wycofania ulgowych - niezmiennie 10zł (bez konieczności posiadania kart kibica etc.).
Natomiast jeżeli chodzi o tą nagrodę za kulturalny doping od "plastikowej ligi", to zostało załatwione tak by nagroda poszła dla małolatów?
torreador Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Bedzie się działo bo np. do sędziowania meczu
> Cracovia -JKH Jastrzębie został wyznaczony
> sędzia z ... Oświęcimia niiejaki Wolas który
> już niejednokrotnie dał wyraz swojej
> indolencji.Czyli wydział sędziowski PZHL jeszcze
> podkręca atmosferę. Ten mecz mógł sędziować
> spokojnie Meszyński a nawet Marczuk czy Pachucki
> (jak ich nie lubię) ale byłoby przejrzyściej.
> Cóż wszystko w rękach, głowach i nogach
> naszych hokeistów.Nie damy się !
Tak sie składa ze to moze byc dla nas korzystne, bo jesli wygramy ten mecz to z unia zagramy o pietruszke, wiec taki to bedzie paradoks ze dzisiaj unia bedzie trzymac za nas kciuki, bo jak sami wygraja w tychach, to przy naszym zwyciestwie zdaje sie ze maja pewna czworke...
CHT - Ewentualna wygrana na pewno będzie dobrze spożytkowana. Wierzę w to bardzo mocno.
Ale nie ma co dzielić skóry na niedźwiedziu.....pierw trzeba wygrać.
Pytałem tylko z ciekawości. Kto by nie wziął tych pieniędzy, to nie ma sensu przełamywać teraz tej "dobrej" passy:), skoro już tak daleko zaszliśmy. Choć najlepiej gdyby wygrana trafiła dla małolatów. Szlag mnie trafia, że kluje u nas wychowanie młodzieży - każdy krok do przodu w rozwoju młodzieżowego hokeja sprawia mi ogrmoną radość. A tak notabene, czy hokeiści seniorzy skorzystają też z umowy jaką klub podpisał z Nike? Wiadmo coś na ten temat? (Sorry za OT).
może jakieś dresy dostaną.....
Prokop nie gra dziś. Oczywiscie dowiadujemy się o tym dopiero tuż przed rozpoczęciem meczu....
nieaktualne!!Idzie elegancko!!:D:D:)
teraz ruszyło ale co pewien czas są przerwy.
!!!!
Żeby jednego ale 2 w odstepię kilku sekund...Normalnie masakra :(
!!!!
o ku.rwa
Ja pierdolę.
Smiechu warte normalnie!!!2bramki w pizdeczke w przewadze!!!Co ja pacze...:(
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)