ŁKS-iak ,
jak zobaczycie widok jaki rozpościerać się będzie przad waszymi oczami z tego sektora to ... nie będziecie wiedzieć gdzie patrzeć - przed siebie na wzgórze Bronisławy z Kopcem Kościuszki czy na mórawę ;););)
pozdrawiam
-
-
Goście na Cracovii w rundzie wiosennej
Marcin_ksc tyle mówicie o tradycji i historii, a Ty nie potrafisz poprawnie napisać nazwy dynastii, która w XIV – XVI w. często na Wawelu przebywała.
Robert nie wiedziałem, że u was na Cracovii jeszcze MILICJA ma coś do powiedzenia. Jeżeli tak faktycznie jest to rzeczywiście Jagiellonii ciężko będzie dostać się na wasz stadion.
zygmunt,
jak nie wiesz to ich zapytaj , w końcu twoi ziomale !!!
niestety ale w przeciwieństwie do was , milicja nie darzy nas zbytnią sympatią i mogą stwarzać problemy , co już nie jednokrotnie pokazali....
Apropo widoku z sektora gości...
[img]http://213.25.241.67/foto/kopiec.jpg[/img]
Kajman zapytałem u źródła, które takowe informacje rozgłasza. Jeżeli mam Wisłę pytać o to co u Was w klubie się dzieje to ładnie o Tobie świadczy...
Jeżeli ktoś będzie stwarzał problemy to Wasi działacze (chociaż mam nadzieję, że nie) z policją i jeżeli to ma kogoś dotknąć to głównie kibiców Jagi. Twoja licytacja kogo ,,władza” bardziej darzy sympatia jest żałosna. Może jeszcze masz jakieś żale, to dawaj – wypłacz się.
jedyny jeszcze mój żal to taki że na tym forum pojawia się coraz wiecej takich gamoni (żeby gożej nie powiedzieć) jak ty!
więcej żali nie mam
a z twojego postu sądziłem iż jesteś kibicem GTS i dlatego kazałem ci się pytać MILICJI a nie działaczy z reymonta....
ale widać sie pomyliłem...
chociaz na jedno wychodzi....przecież pies , psa wart !
Kajman ja tu kulturalnie z zapytaniem, a Ty na mnie najeżdżasz jakbym Ci co najmniej na odcisk nadepnął.
Przed meczem Jagiellonii z Cracovią na tym Forum sobie kulturalnie podyskutowałem z kibicami Pasów (nawet po staropolsku) ale widzę rzeczywiście (tym razem nie pomyliłeś się) na tym Forum coraz więcej takich gamoni jak Ty.
sory ale to ty pierwszy zaczołeś !
Źle odczytałeś mój post który był wynikiem tego iż ja również źle odczytałem twoją przynależność do klubu...
zwykłe nie porozumienie !
ale nie wmawiaj mi że chciałeś kulturalnie pogadać a wcześniej wyjeżdrzasz ze stwierdzeniami że odsyłam cię po info o nas na reymonta i jak to o mnie świadczy a potem żebym śie wyżalał
NIE BĄDŹ ŻAŁOSNY!
czego sie spodziewałeś jako gość tego forum i to w dodatku z przeciwnego frontu ???
że ci przytaknę ?!
No proszę cię!!!
Chcesz pogadać kulturalnie ok! Ale proszę, nie pi...dol głupot !!!
I nie przekręcaj moich zdań...
Kajman dobra kończę bo taka rozmowa do niczego nie prowadzi. Nie przekręcam Twoich zdań ja je tylko cytowałem.
dobra już kończę.
pax!
a najmONdrzejRZy Pan Kajman znać jENzykA polskiego czy wOgle ??
kolejny fantastyyyyyyczny debiut na naszym forum!
brawo ZAK! gratuluję...
Spokojnie knur, on z Hajnówki przeca :) powienien mieć jakąś taryfe ulgową :)))))
zygmuntjjj napisał -
"Marcin_ksc tyle mówicie o tradycji i historii, a Ty nie potrafisz poprawnie napisać nazwy dynastii, która w XIV – XVI w. często na Wawelu przebywała.
drogi zygmuncie to co ja potrafie nie powinno cię interesować a napisałem tak celowo jak i twoje imię
a co do meczu to mam nadzieje że was wpuszczą jak przyjedziecie ???
Dziekuję knur
zalozcie sobie inny temat, jak sie chcecie klocic. ten jest o polozeniu i pojemnosci trybuny dla gosci
no ale może zygmunt będzie przyjezdnym ?? :-)))))))))))))))))))))))))))))
marcin_ksc odpowiem tak jak Ty - nie powinno Cię to interesować.
Nie moj kolego z Hajnowki
pierwsze primo: netykieta zaklłada nie czepianie się ortografii innych uzytkowników sieci.
drugie primo: Zygmunt nie dojedzie do Krakowa, bo bedzie mial po drodze "dzwon zygmunta"
Co to za netykieta, raf??
Umiejetnosc poprawnego pisania w jezyku ojczystym powinna byc prawie punktem honoru kazdego czlowieka. Ja sie bede czepial tego zawsze :P Dla mnie czlowiek, ktory nie umie pisac i nie chce tego zmienic jest zwyklym olewusem i leniem. Niedlugo bedziemy tolerowac wypowiedzi z bledami np rachunkowymi?? Jak ktos policzy, ze bylo 2000 kibicow na Kaluzy, a rzeczywiscie bylo 12000 ;) to tez netykieta zabroni zwrocic mu uwage?? Ortografii i tabliczki mnozenia ucza sie juz dzieci 6-letnie z dobrym skutkiem...
A Ty zygmunt nie czepiaj sie tak wyniosle bledow literowych :P
Odpowiadajc zalozycielowi tematu;
oczywiscie chcemy by kibice gosci jak najliczniej pojawiali sie na naszym stadionie. Mamy nadzieje, ze wlodarze naszego klubu doloza wszelkich staran aby te nadzieje spelnic. Warunki sa ku temu jak najlepsze, nie ma problemu z pojemnoscia sektora dla gosci, nalezy jedynie dbac o spelnianie wymogow bezpieczenstwa.
Zygmunt niech sie boi, bo jak juz wiadomo strasznie dlugo na Wawelu Zygmunta bije dzwon. Byc bitym przez dzwona, eh nie zazdroszcze. :P
Wiadomość zmieniona (20-01-04 12:58)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)