Volker0 wszystko DOKŁADNIE napisał.
Toruń wjechał w naszą tercję.
-
-
TKH Toruń vs Cracovia | Piątek, 03.02.2012, godz. 18:30
zacina strasznie..
u mnie HD, Pasy TV to pokaz slajdów.
Działa. Dokładny link jest taki: http://vlc.tvtorun.net:888/
EDIT: Skrypt forum zmienia dokładny link na zapis taki jak powyżej. Należy kliknąć prawym przyciskiem myszy i dać: Kopiuj adres odnośnika no i wkleić go do VLC Playera.
http://wwitv.com/tv_channels/b6174.htm.Mnie tu idzie płynnie bez żądnych zawirowań.Link z hokej net,shoutbox.
dzieki agent teraz miodzio!
W linku Pasiastego68 jest błąd. Należy z pasku adresu usunąć frazę: [b].Mnie[/b] i też będzie śmigało. :)
Mi idealnie odpalił link pasiastego68 -dzięki
Trzeba zrobić tak jak pisze Agent44 powyżej, zainstalować vlc media player, wkleić linka zgodnie z instrukcją i nacisnąć odtwarzaj !
Proste jak budowa cepa ! :) Bardzo dobra jakość transmisji, bardzo dobry obraz o dużej rozdzielczości, nic nie tnie, brawo Toruń TV !
Pasy TV uczyć się !
Z tego co widać, pustki na trybunach w Toruniu !
Dobrze że poszło.Jakość dobra jak dla mnie.Po I tercji 1 dla nas i chyba kontrolujemy mecz....
Sanok prowadzi 2:0 :)
Oba gole w 3 minucie padły w małym odstępie....
Gramy w przewadze jak :(
Gość nie wie jak się wymawia Cracovia, bo cały czas Kraków i Kraków
Fajnie, że Unia przegrywa z Sanokiem ale my się męczymy strasznie a 1:0 to żadna przewaga!
Jak będziemy grać dalej taką manianę to źle się to skończy.
Hej Kraków gol:) :)
co za gość, zamknij tercje !
Meczymy sie bardzo
kto dostał Wilczek?
A tymczasem w Oświęcimiu już tylko 2:3.
ufff gol
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)