Na pierwszą ligę, razem ze Stebleckim i trzecim ale defensywnym środkowym mógłby stanowić trzon drużyny.
-
-
Marcin Budziński - Witamy Ponownie !!!
Chłopak ma poukładane w głowie, w której nie jest tak pusto jak u innych piłkarzy.
Szereg zainteresowań nietypowych jak na kopaczy (książki, gitara).
Nie odstawia nogi, nie boi się przedryblować jednego czy dwóch przeciwników, bo podchodzi do piłki na luzie.
Podbudowany wiarą w sukces może być naszym podstawowym playmakerem.
Pilnie należy go wykupić, dać ciekawy kontrakt, a w niedalekiej przyszłości widziałbym w nim KAPITANA drużyny !
Na kapitana moim zdaniem jest za spokojny, kapitan powinien umieć krzyknąć i zmobilizować a wydaje mi się że budzik tego nie umie.
Każdy żołnierz powinien nosić buławę marszałkowską w plecaku.
To młody, mądry i inteligentny chłopak. Jeszcze do niedawno w niego nie wierzyłem. Teraz postawiłbym na niego jako przywódcę i w najbliższym czasie motor drużyny !
Wczoraj staliśmy nad skrajem przepaści, a dziś zrobiliśmy krok naprzód!
Milowy krok !
jancrac Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Każdy żołnierz powinien nosić buławę
> marszałkowską w plecaku.
> To młody, mądry i inteligentny chłopak.
> Jeszcze do niedawno w niego nie wierzyłem, nie
> łapał się nie tylko do 18-ki meczowej, ale
> nawet nie grał w ME.
Co to kurwa za brednie?! Nie bylo meczu, na ktory Budzika nie byloby w kadrze, a jak nie zagral, to gral w ME. Bez jaj, zeby takie pierdoly wypisywac
Ma chłopak talent /czego nie ma np. Szeliga/,ma papiery na granie ,jest bardzo inteligentny/w przeciwieństwie do np. Radomskiego-bzdurne wypowiedzi jak on to gra, o''pedałach'' :) itd. szkoda tylko że nie wyszedł mu pierwszy mecz dla nas akurat najważniejszy bo być może inaczej by sie to wszystko potoczyło .TYlko błagam -nie zagłaskajmy go tak jak Klicha bo nic z tego nie będzie dla Cracovii oczywiście.
Z Klicha nic nie bylo?
Może chodzi o to żebyśmy wmawiali wszystkim (mu także) że jest słaby, żeby na zachód nie pojechał ;)
Bramka z Podbeskidziem palce lizać.
mknacylopez Napisał(a):
> Z Klicha nic nie bylo?
Było przez 3 miesiące . I to by było na tyle bo teraz nie ma ani Klicha w Cracovii ani poza nią ,ani nawet kasy za niego odpowiednio zainwestowanej dlatego też jesteśmy w tym miejscu w którym jesteśmy.
Mknacy dziś są Święta Wielkanocne, życze Ci wszystkiego najlepszego. Nie sprawdziłem i palnąłem, za co biję się w piersi .Budzik łapał się do 18ki meczowej w 6 meczach w tym w 4 w 1-szym składzie. Szacun, ale trochę wyluzuj zwłaszcza w Święta.
Luzu mi nie brakuje, ale nad takimi bzdurami trzeba sie pochylic i prostowac je jak najszybciej. Tego mnie to forum nauczylo :)
No to nadal Tobie i wszystkim Pasiakom zdrowych i spokojnych Świąt.
Marcin został wybrany do jedenastki 25 kolejki TME.
piotrek67 Napisał(a):
> Ma chłopak talent /czego nie ma np. Szeliga
Jeśli chodzi o Szeligę, to ja się czasem zastanawiam czy on w ogóle nogi ma
http://www.gazetakrakowska.pl/artykul/549751,zagraj-to-jeszcze-raz-marcin-czyli-budzinski-w-cracovii,id,t.html#komentarze
21 dni później
Wszedł na boisku ze spuszczoną głową. Do tego 2 bezmyślne faule i w konsekwencji czerwień. Naprawdę psycholog jest bardzo potrzebny.
Nistety, ale wydaje mi się, że chłopak ma straszne problemy z motoryką. Nie wiem czym to jest spowodowane, słabym przygotowaniem do sezonu, czy czymś innym, ale z taką motorką na tej pozycji, wyżej średniactwa w naszej słabej lidze nie podskoczy.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)