Życzę strzelenia zwycięskiej bramki w derbach i zagrania na wiwat hejnału z Wieży Mariackiej skoro umiesz grac też na trąbce :D
-
-
Marcin Budziński - Witamy Ponownie !!!
Wierzę w tego chłopaka. Młody Polak z doświadczeniem w lidze. Znacznie to lepsze niż kolejny Straus.
Powodzenia Budzik.
Pewnie na wyrost ale mam jakieś takie dziwne przeczucie/może nawet prędzej marzenie/ że wreszcie zastąpi on nam Mateusza.Zresztą cóż nam innego zostało oprócz marzeń :)
Dostałeś szansę. Zaskocz mnie i wykorzystaj ją. Wiem, że masz potencjał na niezłego grajka, więc odwdzięcz się za wszystkie komentarze:)
Powodzenia. Liczę, że będziesz omijał kasyna z daleka. :)
Marcin powodzenia w Cracovii ! ! !
DAJCIE MU CZAPKE, BO TRAGEDIE WIDZE NA OFICJALNEJ !!!
przy okazji powodzenia :)
Bardzo fajny wywiad na pasy.tv, chłopak skromny,spokojny.
Wierzę z całych sił,że dasz radę Budzik!!!
Ku chwale Cracovii!
Możesz balować, chodzić po kasynach, i prosto z nocnych klubów przychodzić na mecz, trening,
byle byś był przynajmniej jak Mati Mikenen.:D:D:D
Wtedy nikomu to nie będzie przeszkadzać.
Powodzenia.
Witojcie hej!
Witaj
Licze, ze zapracujesz sobie na wykup z Arki
Powodzenia.
powodzenia Marcin!
Powodzenia, udowodnij swoją wartość!
Witaj w Cracovii. Wykorzystaj szansę jaką dostałeś i udowodnij, że faktycznie potrafisz dobrze grać w piłkę. Powodzenia !
powodzenia.
witamy!
Powodzenia! :)
udowodnij swoja wartosc , masz kredyt zaufania , nie zmarnuj tego.
Witaj. Życzę zdrowia i gry niczym Steven Gerrard w barwach Cracovii!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)