Budzik zadzwonił w odpowiednim momencie. Czas sprostać oczekiwaniom
http://weszlo.com/2016/11/17/budzik-zadzwonil-w-odpowiednim-momencie-czas-sprostac-oczekiwaniom/
-
-
Marcin Budziński - Witamy Ponownie !!!
Ktoś tu na forum napisał, że trzeba im dać czas na budowanie nowego zespołu? Majster odejdzie, przyjdzie uczeń (byle nie z Bułgarii)
To pewnie z ...Podkarpacia :)
Budzik zagrał wczoraj tak jak nas do tego przyzwyczaił , trochę starych błedów ale i sporo błysków, grożne strzały i piękna bramka .
Czasem irytujący, ale przez większość czasu uwielbiam patrzeć na jego grę.
Tym mocniej szkoda straconych punktów.
Co z tego ze czasami irytujący ?!
Tylko on jest w stanie zrobić coś niekonwencjonalnego z przodu i pociagnać drużynę za sobą do boju.
Kapitalny sezon i oby tak dalej!
[quote='piotrek67' pid='1199739' dateline='1479561001']
Co z tego ze czasami irytujący ?!
[/quote]
To, że mógłby być jeszcze lepszy.
5 dni później
kapitanem nie powinien być gość, który nie ma zamiaru zostać w klubie, który na boisku odpuszcza, bo jaki daje przykład kolegom ?
- Edytowany
W samo sedno KKK84!!!
Wczorja po sielnace i samych pochwalach niestety bryndza straszna... a za to smianie sie z Cetnarskim przy stanie 1-3 w murze powinienes dostac w pysk tak samo jak i Cetnarski!!
Moze niech kapitan napisze co stalo sie wczoraj. Na K1 wystapila szkolna druzyna nie seniorska Cracovii.
Z A nie widziałem tego śmiania,to było pod koniec meczu przy wolnym. Może ktoś z B potwierdzić?
To bylo juz przy 1-3. okolice 75 minuty. Mnie to tak wkurwilo ze masakra....
Kapitanem od dawna powinien być Miro.Budzik ze swoimi "nastrojami"nie nadaje się do tej roli.Tu trzeba mieć jaja.
[quote='kkk_84' pid='1201505' dateline='1480149055']
kapitanem nie powinien być gość, który nie ma zamiaru zostać w klubie, który na boisku odpuszcza, bo jaki daje przykład kolegom ?
[/quote]
Nie zauważyłem żadnego odpuszczania jedynie przy 3 bramce mógł sfaulować gościa ale wtedy miał już żk,i wyleciałby z boiska.
8 dni później
Do kiedy ma aktualny kontrakt?
no jest taki temat z kontraktami.
popatrz se
Do czerwca
W sytuacji , gdy Budzik nie przedłuży kontraktu należy JUŻ rozglądać się za następcą . Myślę tu o Furmanie .
Co by nie mówić to brakowało wczoraj bardzo Budzika i mimo niezłej gry Adamczyka nie miał kto pociągnąć drużyny do przodu,nie miał kto spowodować zagrożenia pod bramką przeciwnika strzałami z dystansu,nie miał kto niekonwencjonalną grą zrobić przewagi w środku boiska.
Jeśli Budzik nie podpisze z nami nowego kontraktu to będzie to kolejna kolosalna strata dla drużyny taka jak w przypadku odejścia Denissa i Kapiego.
...za 27 dni podpiszę ...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)