Czy Administratorzy mogliby podpiąć jakiś wątek hokejowy do Głosu z trybun, albo na główną stronę forum?
-
-
Cracovia vs JKH GKS Jastrzębie | Piątek, 06.01.2012, godz. 18:30 | Uwaga: gratka dla Kibiców - Klub przygotował nies...
Pomysł z wejściem dla karnetowiczów dobry tylko, że ja jako karnetowicz piłkarski zakupię bilet na hokej (tak jak zrobiłem to na mecz z Sanokiem) gdyz nie jestem "niedzielnym" kibicem hokeja i nie potrzeba mnie namawiać na wizytę przy Siedleckiego w taki sposób. Prawdziwy kibic hokejowej Cracovii myślę, że zrobi tak samo do czego gorąco namawiam.Pomysł jako chwyt marketingowy dobry, może "parę" dziesiątek ludzi się przekona, że warto chodzić systematycznie na piekna dyscypline sportu.
torreador Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Pomysł z wejściem dla karnetowiczów dobry
> tylko, [b]że ja jako karnetowicz piłkarski zakupię
> bilet na hokej (tak jak zrobiłem to na mecz z
> Sanokiem) gdyz nie jestem "niedzielnym" kibicem
> hokeja i nie potrzeba mnie namawiać na wizytę
> przy Siedleckiego w taki sposób. Prawdziwy kibic
> hokejowej Cracovii myślę, że zrobi tak samo
> do czego gorąco namawiam.[/b]Pomysł jako chwyt
> marketingowy dobry, może "parę" dziesiątek
> ludzi się przekona, że warto chodzić
> systematycznie na piekna dyscypline sportu.
Normalka - nawet przez sekundę nie pomyślałem inaczej!
[quote="Dawid Sarga - strzelec pierwszej bramki w Treningu Noworocznym 2012"]
[...]Na lodowisku pojawimy się [z Wojtkiem Kaczmarkiem - przyp. a44] by jak najmocniej wspólnie dopingować hokeistów. [b]Mam nadzieję, że kibice również dopiszą.[...][/b]
[/quote]
[url=http://cracovia.pl/pilka-nozna/news/wiadomosci/dawid_sarga_wspolnie_dopingujmy_hokeistow]Cały wywiad z Dawidem Sargą - tutaj![/url]
[b][u]Jutro o 18:30 każdy Pasiak na Siedleckiego 7![/u][/b]
Od której jutro czynne kasy z biletami przy Siedleckiego?
Podejrzewam, że prawdopodobnie już jakieś 2 godziny przed meczem powinni otworzyć...
Wiele osób tak ostatnio zrobiło, że zakupiło bilet pomimo posiadania karnetów. Bardzo się cieszę, że odstępujecie bezpłatne wejście komuś kto nie jest stałym bywalcem przy S7. Brawo Panowie, moje najszczersze wyrazy uznania!:)-D
Oby tylko poszła cała pula przekazana przez Klub, wspaniała inicjatywa.
[quote=Mazini]
Od której jutro czynne kasy z biletami przy Siedleckiego?
[/quote]
Kasy czynne od 17:00.
wszyscy na HOKEJ . zabierajcie znajomych i jazda ! ;]
[url=http://www.sportowefakty.pl/hokej/2012/01/05/przedsmak-play-zapowiedz-spotkania-comarch-cracovia-jkh-gks-/]Zapowiedź dzisiejszego meczu - LINK! [sportowefakty.pl][/url]
niby gdzie? jako flasch?
Szykować się !!! TYLKO PASY!!!
Szkoda ze, niema transmisji ..Bo pewnie takich jak ja jest wielu... Poki co sledzimy i sercem jestesmy z Wami :) trwa trzecia i prowadzimy 4-3 :)
Ciężki mecz dziś ,ale najważniejsze ze komplet punktów zostaje w Krakowie .Pierwsza piątka jest THE BEST i Sarnik gra jak za najlepszych swoich czasów.Mnie najbardziej niepokoi brak wsparcia pozostałych formacji ,ale to chyba brak Sucharskiego i Chmielewskiego jest przyczyną ?W sumie duże brawa za postawienie na swoim z trudnym przeciwnikiem i za trzy punkty !!!
Bardzo dobra reklama hokeja dla tych co dzisiaj zjawili się okazjonalnie. Mecz ciężki, ale na szczęście zwycięski, to są dla nas bardzo ważne punkty niemal wytargane z gardła JKS-u. Brawo !!!
PS: Czemu dzisiaj nie grał Maciej Postek ?
Jesli by Postek nie grał tylko dla tego ze brak dla niego miejsca w składzie to by oznaczało Brodawsk-i bis czyli nie wypał
a nam na finisz ligi potrzeba konkretów!!
Dziwnie cały czas byłem spokojny i pewny o wynik, nawet przy 1:3, ale jak się przegrywa 90% bulików to tak się trzeba męczyć...Bardzo ważna wygrana. Za b*rdel pod kasami przed meczem nikt nie odpowie, a straciliśmy dzięki temu parunastu, o ile nie parudziesięciu fanów, którzy już nie wrócą. Sędziowie oczywiście ślepi i to w obie strony, nam też dwie ewidentne kary na pewno odpuścili (raz za 8 albo i 9 graczy na lodzie - szok jak to robimy w tym roku, to już nie pierwszy raz), a przepisów o spalonym to już w ogóle nie znają. Gol w przewadze do przodu, to cieszy, postawa Radzika mniej, no i podstawa na hokeju, czyli walka do końca jak zawsze. Niestety znów żadna tercja nie była do zera, a kiedyś to było normą na minimum 1, a często i 2 tercje. W ogóle nasz zespół jest prawie całkowitym przeciwieństwem tego z lat 2007/08 i 2008/09 (czyli jak dla mnie najlepszej chyba ekipy w pasiastej historii - ok nie wiemy jak grali ci z lat '30 ani '40, ale zaryzykuję, że tak jest) oraz filozofii Rudolfa jaką grał do tej pory, to zdumiewające. Obejrzałem powtórkę sytuacji z 59' i to co zrobił Radzik mnie zdumiewa. Gola nie było, więc wybronił niby dobrze, ale zawsze się ten krążek mógł jakoś wtoczyć do bramki, czemu zamiast wpadając do bramki nie wystawia nóg, żeby jak najszybciej ruszyć bramkę tylko się kuli i kładzie w poprzek - za to by już kary nie było, a tu zmieścił się prawie cały w środku, a słupki dalej na miejscach...Ja wiem, nie fair i w ogóle, ale wszyscy bramkarze tak grają, przyjezdni często ruszali bramkę w bardziej prozaicznych okoliczność, markując nawet tylko interwencję i bywało oki.
Aha, no i oczywiście nie mogę sobie darować - mam nadzieję, że kontuzja Danieluka nie jest bardzo poważna i zagra jeszcze w tym sezonie :)
Dzisiejszy pierwszy mecz Sezonu Zasadniczego rozegrany w nowym roku 2012 na pewno przejdzie do historii dzięki frekwencji kibiców, jak na Play-Off-ach, a jakiej dawno już nie widzieliśmy w sezonie zasadniczym ! :) Brawo dla Forumowiczów i Klubu za szerokie rozreklamowanie dzisiejszego meczu i przyciągnięcie kibiców, pomimo tego, że plakatów meczowych jakoś na mieści nie widziałem ! :) Widać reklama internetowa robi swoje !
Co do meczu, to przez dwie pierwsze tercje graliśmy słabo, nogi były jakieś posylwestrowe ! Jednak w trzeciej tercji chłopaki wzięli się do roboty, tak jak zawsze byśmy tego chcieli ! Mimo tego, że sędzia chciał nas "przekręcić" tym karnym, nasi ulubieńcy potrafili przechylić szalę zwycięstwa na naszą korzyść, tak jak to potrafią ! Wielkie brawa z ambicję do samego końca, za imponujące zwycięstwo i niezwykle ważne punkty w obliczu zbliżających się Play-Off-ów ! :) Piotrek Sarnik jest jak wino, wiedziałem, że u nas znowu się odbuduje i będzie grał tak, jakim go lubieliśmy oglądać u nas kilka lat temu. Leszek znowu pokazał klasę przechylając szalę zwycięstwa na naszą korzyść w ostatnich kilkudziesięciu sekundach meczu !
Co do kontrowersyjnej sytuacji z rzutem karnym, patrząc z sektora F, według mnie przed jego podyktowaniem jednak krążek przeszedł przez linię bramkową i został przykryty przez Radzika, czego jednak sędzia nie mógł stwierdzić na podstawie powtórki wideo, z racji tego, że obraz jaki oglądał był z góry i nie mógł widzieć czy pod przykrywającym krążek Radzikiem krążek jest przed, czy za linia bramkową ! I równiez według mnie autorem czwartej, dającej nam prowadzenie bramki był Damian Słaboń, a nie Potrek Sarnik ! Ale cóż mogę się mylić, oko zwodnicze jest ! :D
Szczerze mówiąc po raz drugi jestem na hokejowym meczu Cracovii, ale wrażenia mam niezwykle pozytywne. Wspaniała atmosfera, do tego nieprawdopodobne widowisko. Nic, tylko częściej odwiedzać hale przy Siedleckiego 7 :)
jurassic Napisał(a):
(...)
> Co do kontrowersyjnej sytuacji z rzutem karnym,
> patrząc z sektora F, według mnie przed jego
> podyktowaniem jednak krążek przeszedł przez
> linię bramkową i został przykryty przez
> Radzika, czego jednak sędzia nie mógł
> stwierdzić na podstawie powtórki wideo, z racji
> tego, że obraz jaki oglądał był z góry i nie
> mógł widzieć czy pod przykrywającym krążek
> Radzikiem krążek jest przed, czy za linia
> bramkową ! I równiez według mnie autorem
> czwartej, dającej nam prowadzenie bramki był
> Damian Słaboń, a nie Potrek Sarnik ! Ale cóż
> mogę się mylić, oko zwodnicze jest ! :D
całkiem prawdopodobne, że przeszedł, bo Radzika przed bramką w zasadzie nic nie zostało, cały był w środku, a karny za zahaczanie i wydaje mi się, że całkiem słuszny akurat...natomiast czwartej bramki na bank nie zdobył Sarnik, tylko Słaboń i tu masz pełną rację, chyba, że Piotrek w tym tłumie jeszcze jakoś dotknął krążka po Damianie, ale to bardzo mało możliwe.
EDIT: człowiek czasem nie dojrzy a głupoty pisze...tak więc po obejrzeniu powtórki składam samokrytykę, czwarty gol był Sarnika.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)