Chyba nie.
-
-
Przygotowania do rundy wiosennej sezonu 2011/2012
Sam Suart się wypowiadał że woli grać na lewej obronie , i źle się czuje na lewej pomocy ;)
To jest skład z TP i Suarta w nim nie ma , ale chyba oficjalna ma lepsze informacje :)
Cracovia: Kaczmarek - Nykiel, Hosek, Kosanović, Puzigaća - Struna, Bartczak, Boljević - Visnakovs, Ntibazonkiza, van der Biezen
Tutaj jest ale tylko wynik :) http://www.wyniki.com/mecz/x6zhmIUK/#szczegoly-meczu
kkk_84 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> dodo92 Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Suart ofensywnie:) ale osobiście wolę go
> jednak
> > na lewej obronie. Pamiętam mecz Suarta na
> > skrzydle to było w derbach i dostał zmianę
> po
> > 30 minutach bo grał tak słabo.
>
>
> nigdy nie gral na skrzydle
> w meczu, o ktorym piszesz gral w obronie
nie prawda grał na skrzydle w derbach przegranych 0;1 u siebie w ubiegłym sezonie. Na lewej obronie grał Sasin.
racja
0-0. Znowu czyste konto.
Nie chcę siać paniki, ale Nawotczyński w ogóle nie grał... jako jedyny. Miejmy nadzieję, że to nic poważnego
g4lu Napisał(a):
> Nie chcę siać paniki, ale Nawotczyński w ogóle
> nie grał... jako jedyny. Miejmy nadzieję, że to
> nic poważnego
panika.
wyjechało 22- óch, zagrało 19 -stu
Biały to jednak nie jedyny, który nie zagrał :)
Nawotczyński przeziębiony , podobno nic powaznego.
a pardon,
zasugerowałem się składem z oficjalnej a nie składem wyjazdowiczów :> . To dobrze, że tylko przeziębienie. Swoją drogą Łukasz tę chorobę przewidział hehehe
[quote="Łukasz Nawotczyński dla Cracovia.pl"]
- Przeżyłeś duży szok pogodowy po powrocie do Polski?
- Powiedziałbym nawet, że bardzo duży. W Hiszpanii temperatura oscylowała wokół 20 stopni Celsjusza, kilka dni było tylko 2-3 stopnie mniej, a jak przylecieliśmy do Polski w nocy było ponad 40 stopni mniej. Było to bardzo odczuwalne dla organizmu. Na szczęście w Polsce mieliśmy zaplanowany tylko dwudniowy pobyt i przeziębienia nikt z nas nie powinien złapać. Ja natomiast najczęściej łapię przeziębienia jak jest ciepło, więc teraz mi nic nie grozi (śmiech). Mam nadzieję, że w Turcji pogoda także dopisze i będziemy mogli szlifować formę w dobrych warunkach.
[/quote]
W takim razie, "nie chę siać paniki" ale nie zagrał też Steblecki :D . Gąsińskiego pominę w moich zmartwieniach - w końcu ilu tych bramkarzy może zagrać w jednym sparingu żeby to miało sens hehe
No tak, dzisiejszy sparing potwierdza moje przemyślenia, że nasz atak działa chaotycznie i losowo. Możemy strzelić 3 bramki, a możemy nie strzelić żadnej z zespołami porównywalnymi klasowo. Wszystko toczy się przypadkowo - albo będzie karny i strzelimy albo nie. Nie mamy takiego pewniaka w składzie, który wykorzysta dobrą okazję na strzelenie bramki - to jedno, a drugie myślę, że Pasieka stawia na defensywę, a na bramki liczy głównie ze stałych fragmentów. Będzie to dobre dopóki będziemy mieć farta.
Wszystkie nasze bramki z przedostatniego meczu były ze stałych fragmentów więc z samych akcji strikte ofensywnych nie strzeliliśmy wtedy nic
new211 Napisał(a):
> Wszystkie nasze bramki z przedostatniego meczu
> były ze stałych fragmentów więc z samych akcji
> strikte ofensywnych nie strzeliliśmy wtedy nic
Warto nadmienić, że żeby takie stałe fragmenty uzyskać jakieś akcje "strikte ofensywne" jednak trzeba przeprowadzić - chyba nie dali nam dwóch karnych za rozgrywanie piłki na swojej połowie?
Odnosiłem się do postu El Degie. Akcje ofensywne są, ale brakuje w nich wykończenia, skuteczności. Mówiąc "strikte ofensywne" miałem na myśli takie które doprowadzą do jakiejś sytuacji podbramkowej (mój błąd, źle się wyraziłem ;) )
new211 Napisał(a):
> Wszystkie nasze bramki z przedostatniego meczu
> były ze stałych fragmentów więc z samych akcji
> strikte ofensywnych nie strzeliliśmy wtedy nic
W lidze jest tak samo (5 bramek u siebie w 8 meczach w tym 4 ze stałych fragmentów) i nadal tak będzie bo kto ma strzelać?
Czy dzisiaj od 15tej bedzie dzialala nasza "wywiadownia"? ;)
a nie o 14 ????
[b]14:00 DVTK Cracovia Kraków[/b]
http://www.wyniki.com/
Węgrzy podają, że sparing o godzinie 14, więc pewnie tak bedzie.
Trener Dariusz Pasieka zdecydował, że Cracovia rozpocznie to spotkanie z następującym zestawieniu:
Kaczmarek - Żytko, Nawotczyński, Hosek, Suart - Radomski, Szeliga, Budziński, Visnakovs - Ntibazonkiza - Van der Biezen.
http://cracovia.pl/pilka-nozna/news/wiadomosci/ostatni_sparing_cracovii_w_turcji
Trener Dariusz Pasieka zdecydował, że Cracovia rozpocznie to spotkanie z następującym zestawieniu:
Kaczmarek - Żytko, Nawotczyński, Hosek, Suart - Radomski, Szeliga, Budziński, Visnakovs - Ntibazonkiza - Van der Biezen.
Ławka rezerwowych: Drzewiecki, Nykiel, Kosanović, Puzigaca, Bartczak, Boljević, Struna, Szałachowski, Steblecki, Straus.
Po ostatnich rewelacjach nasuwa się jedno pytanie:
Who is who? :D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)