"Dietmar Brehmer pracował w Cracovii od 31 października 2010 roku - najpierw będąc asystentem Jurija Szatałowa, a od września 2011 roku - II trenerem w sztabie Dariusza Pasieki.
Dziękujemy trenerowi Brehmerowi za dotychczasową pracę oraz wkład w tegoroczne utrzymanie zespołu w Ekstraklasie i życzymy sukcesów w dalszej karierze szkoleniowej."
Dziękujemy za pomoc w utrzymaniu naszej Cracovii i życzymy powodzenia w dalszej pracy.
-
-
Dietmar Brehmer - Dziękujemy i życzymy powodzenia,
Powodzenia!
Dzięki i powodzenia
Dzieki, Powodzenia!
Powodzenia Didi, zawsze mi się zajebiście podobało jak emocjonalnie przeżywał nasze spotkania.
Czyżby Szatałow się gdzieś zakotwiczył ?
na to wygląda! pewnie Bełchatów, ale w komentarzach na 90 minut ktoś rzucił, że Jagiellonia.
Dzięki!!!
Dziękuje ;)
Dziekuję!
Wolałbym Jagiellonię dla Szatałowa.. Bełchatów to dla mnie konkurent jeśli chodzi o spadek, Jagiellonia - nie.
Jestem ciekawy czy sam odszedł czy była sugestia klubu!!! TYLKO PASY!!!
Dziękówa
W sumie szkoda. Przyjemny i chyba pozytywny człowiek.
Przyjemne zaskoczenie.....odpowiadal za przygotowanie fizyczne no i za bardzo mu nie wyszlo....bylem za zwolnieniem go z tych obowiazkow.Teraz czas na pozegnanie fizykoterapeuty...
Panie Dietmarze ,nie zwalnia mnie jednak obowiazek podziekowania Panu za prace w Naszym klubie!
Pzdr
Rybarski także pożegnany. Bardzo dobrze. Ci, którzy odchodzą jednak w tej rundzie zawiedli i należało im podziękować za dalszą współpracę.
13 dni później
Cześć! Powodzenia!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)