koldarx - troche obiektywizmu bo pisząc tak, narażasz się na śmieszność, owszem GTSowi pomagali sedziowie w roznych meczach ale bez jaj, w tym meczu sedziowie mylili się w obie strony ale na zdecydowanej większości błędów skorzystała Polonia...
-
-
Pozostałe spotkania 17 kolejki
mowisz o tym "bledzie" ??
http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10,91842,10792826,Bezmyslne_zachowanie_Diaza__Czerwona_kartka_za_uderzenie.html
sedzia nikogo nie faworyzowal ...btl poprostu slaby. Wyniku nie wypaczyl ..psy nie zrobily nic by ten mecz wygrac ( zadnej 100 ) zreszta Polonia to samo ale szczescie bylo po ich stronie.
Wielkie gratulacje dla Czarnych Koszul, bardzo mnie ten wynik ucieszył, mam nadzieję, że w rywalizacji Kraków -Warszawa będzie remis.
Jake Blues Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> mowisz o tym "bledzie" ??
> http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10,91842,1079282
> 6,Bezmyslne_zachowanie_Diaza__Czerwona_kartka_za_u
> derzenie.html
co Ty wkleiłes?
to nie o to zdarzenie chodzi. łokieć owszem, ale nie ten.
Jake Blues Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> mowisz o tym "bledzie" ??
> http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10,91842,1079282
> 6,Bezmyslne_zachowanie_Diaza__Czerwona_kartka_za_u
> derzenie.html
Co ty, jeszcze nie wiesz, że to nie był faul tylko Żunior Diaz pokazywał sędziemu, iż ciągle jest nieprzepisowo powstrzymywany łokciem przez Polonistów. Sytuację ta wykorzystał Jeż i celowo naddział się na łokieć. :D taka oficjalna wersja zdarzenia wędruję po internecie.
Bondziu ty nie bądź taki sprawiedliwy, czy sędzia gwizdał przeciw czy pod rzekę to nie wiem bo nie oglądam ich meczów. Powiem ci tylko, że jak nas "synowie PZPNu" kręcili w Gdańsku czy Lublinie to nas te łajzy jechały od płaczków, wtedy sędziowanie było cacy. Nie żal mi tych hipokrytów i tyle.
Otóż to. Tutaj jest tak wyraźna hipokryzja ,że aż irytacja ze mnie wychodzi. 3 mecze mieli ewidentnie wydrukowane w tym sezonie i było git , ale jak ich przekrecaja to piesky wyją , scierwa sukcesu! Jak ja ich nienawidze!!!!!!!!!!!!
nikt ich nie przekrecil, pierwszy raz nie zadwizdal pod GTS i placz. tak sa do tego juz przyzwyczjeni. tak, kartka dla Wilka za nic i jeden wolny i wielki przekret.
jakos nie plakali jak ta swinia Baszczynski wymusil czerwo na Basterze pare lat temu udajac, ze dostal w twarz. ubeckie pajace.
p.s. moim zdaniem przez lata byli ciagnieci za uszy do tytulow, w tradycyjnym kryzysie jesiennym dostawali dziwna pomoc sedziowska, dzieki czemu trzymali dystans, a na wiosne juz im jakos szlo.
Ruch- Korona 3;0 po 35 minutach. Trzy bramki Zieńczuka
koniec meczu Ruch wygrywa z Koroną 4;1
ŁKS prowadzi ze Śląskiem....
Nie dobrze. Wygląda na to ze szmaciarze z Wrocławia nie są wstanie nic zrobić ŁKSowi, przynajmniej do przerwy.
a ja mam nadzieję że spadkowicze wyłonią się z trójki GKS Bełchatów , Zaglębie Lubin i lechia szajs , mimo zadrażnień z ŁKS nie życzę im spadku a malinowe nosy lepiej niech nie mają aż tak dużej przewagi nad Legią , Polonią i Lechem - wierzę że Kolejorz jutro wygra...
a na trybunach w Łodzi miła niespodzianka.... aż miło słyszeć jak ŁKS "pozdrawia" romka fantastę i jego kolegów - miłośników tanich win....
1:1
asysta Wasiluka :D przydałaby się jeszcze jedna
ufff, remis w Łodzi.
centra Wsiluka i Kaźmierczak kończy akcję celnym strzałem głową :)
Niby taki Wasiluk ale dośrodkować potrafi..;d
"dośrodkowanie życia" :D
jeeeeeah :D Wasiluk
NO CO TEN WASILUK ROBI!!!!!!!!!!!;DD
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)