Nie wiem czy remis z Korona bierzemy za zwycieski ze nikt sie nie kwapi sie do zalozenia tego watku i czekacie na mnie;)??
W sumie na dwa watki zalozone ostatnio przeze mnie zdobylismy 4 punkty.Mysle ze wynik dosc dobry widzac jak nasza gra wyglada.
A wiec Drodzy Pasiasci Bracia i Siostry[color=#990000]!!!WYJAZD RUNDY!!!!!![/color]
O punkty bedzie tam niezwykle ciezko ale "pilka jest okragla a bramki sa dwie"!!!
Wiec:"Naprzod Cracovio!!!
Ambicja dzisiaj Ci kaze!!!!!
Grac na calego!!!!!
I walczyc do upadlego!!!"
-
-
Legia Warszawa - Cracovia 10 grudnia, 18:00
Chcemy remisu, Cracovia chcemy remisu !!!
Patrząc na to co Legia zrobiła z Zagłębiem to marnie widzę ten mecz.
Słabiutka ta Legia, oj słabiutka
Z cieniutkim Zagłębiem tylko 4-0
Ale na Łazienkowskiej dostaną łomot od Cracovii ....takie techniczne 0-3 na luziku
Legia wygrała koncertowo, ale przecież nie jest niepokonana, co pokazało choćby PB, mamy szansę, ale Pasieka musi odrobić lekcje i wyciągnąć wnioski z meczu Zagłębia
Już przegraliśmy?Może nie jedzmy tam,Tabisz zaoszczędzi na praniu koszulek i na paliwie.
Cieszę się, że Legia wygrała z Zagłębiem z dwóch powodów. Po pierwsze opuściliśmy ostatnie miejsce w tabeli przynajmniej na tydzień, po drugie nie bardzo wierzę, żeby Legia mogła nie wygrać w 4 meczach z rzędu (w tym w 3 w lidze). Statystyka nie lubi długich serii o czym przekonał się między innymi Śląsk przegrywając u siebie z rzeką.
Teoretycznie jesteśmy bez szans na Łazienkowskiej, ale w derbach też nikt na nas nie stawiał.
dodatkowo Legia z Koroną przegrała, a my zremisowaliśmy.
Jeśli zastosujemy taktykę i determinację z derbów to może uda się coś wyrwać. Mam nadzieję, że Radomir, lub inna delegacja kibiców, wyjaśni piłkarzom, że w polskiej lidze są dwie k...wy. Jedna poległa u nas 1-0, do rtugiej właśnie jadą w gości.
Kajak masz menedżerskie zacięcie, takie korporacyjne, ale weź nie podpowiadaj Tabiszowi... :) Remis biorę w ciemno i liczę na farta, bo na grę to nie bardzo.
Borysiuk będzie pauzował za kartki
dodo92 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Borysiuk będzie pauzował za kartki
Przed meczem miał 7, a w meczu nie dostał więc będzie grał.
na kilku portalach piszę, że dostał kartkę wiec nie wiem nie oglądałem meczu do końca
Kajak Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Już przegraliśmy?Może nie jedzmy tam,Tabisz
> zaoszczędzi na praniu koszulek i na paliwie.
pranie i paliwo tansze od kary za walkowera.
W Naszej lidze determinacją da sie wygrać każdy mecz, wiec jak na Cracovie przystało jedziemy i walczymy na całego! A Nasze wsparcie z trybun musi w tym pomóc!
ps. Wszyscy do Warszawy!
Legia jest murowanym faworytem - tym bardziej nie mamy nic do stracenia :)
O dziwo na mecz z Legią ulubiona taktyka Pasieki czyli obronne zasieki może pasować jak nigdy wcześniej
Zobaczymy
Zagramy bez napastnika i 4 defensywnymi pomocnikami. Pasieka zaskoczy.
Wygramy!!! Legia jest cieniutka jak cala liga, nieumniejszajac jakosci strzelonych bramek, to obroncy Zaglebia pozwalali na wszystko. Sama obrona Legii cieniutka. gdyby Sernas po prezencie Komorowskiego wykorzystal sam na sam nie byloby euforii w Warszawie. Ostatnie 2 bramy dopiero w ostatnich 5 min i bylo to takie dobicie przegranego Zaglebia. Jak zawalczymy, jak zablokujemy podania pietka i zwody na lewa noge Lubolyi, jak jeszcze cos strzelimy to spokojnie mozemy wygrac. Oczywiscie trzeba miec troche szczescia, a ono sprzyja lepszym.
nie oszukujmy się... akurat legia to drużyna, która może mecz przegrać z każdym. Co nie znaczy że robi to często, ale jak trafimy na "ten" dzien to spokojnie remis czy wygrana. Gorzej jeżeli trafimy na ich dobrą formę... może skończyć się jak za białasa;/
Luźne 0-2 do przerwy i druga połówka bez stresu. Biada Wam Legio, bo srogo was pojedziem!
Rok temu tez bylismy skazani na pozarcie a o malo co bysmy nie wygrali......noo moze zremisowali,gdyby nie zabawa Cabaja.
Spoko! Roz***jemy ich jak gnój po polu! Piłkarze będą walczyć ile sił w nogach a my dopingować na ile gardła pozwolą!
WALCZYĆ JAK SPARTA!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)