spoko :)
a co do BBC i wypowiedzi Campbella uważam to za skandal, na szczęście myślę że gros Anglików przybyłych do Polski (przede wszystkim Krakowa) zna ją z opowiadań znajomych a nie z doniesień prasowych
-
-
EURO 2012 [temat zbiorczy]
Teraz na pewno wielu pozna taką opinię o Polsce...
http://www.ybig.ie/forum/thank-you-poland_topic39633&SID=2130217f6d8d33c52z841929ccba12668055556.html
dezydery Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Teraz na pewno wielu pozna taką opinię o
> Polsce...
> http://www.ybig.ie/forum/thank-you-poland_topic396
> 33&SID=2130217f6d8d33c52z841929ccba12668055556.htm
> l
--------------------------------------------------------
Przecież połowa jest tam Polaków i wzajemnie się brandzlują ;)
...czyli druga połowa nie jest Polakami, prawda ?
izbik Napisał(a):
> [b]BBC jak Fakt ?[/b] ! Tu "troche" 3lvisie Cię ponioslo
> :D
No, może jak TVP ! A Ty wierzysz telewizji ? Przecież telewizja kłamie ! :D
dezydery Napisał(a):
> ...czyli druga połowa nie jest Polakami, prawda ?
Bez wielkiej euforii . Gdybyś Ty ze swoimi zarobkami pojechał do kraju gdzie kupisz browara za złotówkę i kiełbasę z grilla to pewnie też by Ci się tam spodobało ;) Cały dzień byłbyś na fazie i z pełnym brzuchem a dookoła wszystko byłoby różowe.;)
Karv
To jest Ghanijczyk, tam w wieku 13 lat juz maja dzieci, nieprawdaż:)?
Sędzia przyżywa błąd, a ja przeżywam że pomógł on angolom wyjść z grupy i tyle.
http://www.facebook.com/AntyEuro
zubereg Napisał(a):
> Karv
> To jest Ghanijczyk, tam w wieku 13 lat juz maja
> dzieci, nieprawdaż:)?
> Sędzia przyżywa błąd, a ja przeżywam że
> pomógł on angolom wyjść z grupy i tyle.
Czyli wszystko by było dobrze jakby sędzia uznał gola ze spalonego, bo przecież w Anglii są murzyni?
Ja tam spalonego nie widziałem
Ale wszyscy inni tak.
Zuberku zdziwiłbyś się co do Ghany oj zdziwił - myślę że Twoja nieuzasadniona pogarda dla tego państwa nie ma żadnych podstaw, zapewne w życiu nawet na oczy nie widziałeś Ghanijczyka, nie rozmawiałeś z nim i wydajesz takie sądy? Nie nie mają dzieci w wieku 13 lat możesz być spokojny, że Dziadkowie Welbecka urodzili się przed 1957 rokiem.
A Twoje pieprzenie o tym że pomógł Anglikom sędzia wyjść z grupy jest objawem jakiegoś dziwnego zaślepienia, skąd ta nienawiść do Anglików?
Kajak Napisał(a):
> No to życzę :WNZ(achód).
Ale ja jestem na dalekim zachodzie :) i tutaj tez nienawidzá niemców. Germanska krucjata trwa ;)
Karvin
Podaj mi info w którym roku urodzili sie dziadkowie Welbecka i źródło informacji.
Teksty o pogardzie czy nienawiści są śmieszne:). Gdyby Anglia przeszła dalej to kibicował by jej w meczu z multi-kulti.
Odwracając znajdź mi info że Dziadkowie Welbecka się urodzili po 57 roku. Myślę że z uwagi na to że Welbeck urodził się w 1990 roku jest to bardzo mało prawdopodobne. Tekst jest śmieszny o pogardzie? a imputowanie że Ghanijczycy rodzą dzieci wieku 13 lat nie jest związany z pogardą?
co do nienawiście do Anglików to był to zdecydowanie zbyt pochopny wniosek przyznaję - ale nie mogę zrozumieć czemu wbrew FAKTOM z uporem maniaka powtarzasz że sędzie pomógł im w awansie?
Korik germanizuje na zachodzie a ja na wschodzie.
Zuberg nie żartuj, że najlepiej gra Portugalia skoro Niemcy ich pykneli bez większych problemów.
I jeszcze raz apeluje - nie kłóćcie się na linii Włochy-Anglia itd, jest to bezsensowne bo i tak euro wygra Germania.
Ależ się namnożyło fałszywych proroków w tych trudnych czasach.
[quote=A.W.B.]
Zuberg nie żartuj, że najlepiej gra Portugalia skoro Niemcy ich pykneli bez większych problemów.
[/quote]
Rozumiem, że nie piszesz o meczu fazy grupowej EURO 2012?
kur.mać folksdojcz na folksdojczu. forum rucha Chorzów tu jest?
mam nadzieje Włosi spuszcza Niemcom i Polsko-Tureckim folksdojczom lanie.
Forzza Italia!
kilen Napisał(a):
> kur.mać folksdojcz na folksdojczu. forum rucha
> Chorzów tu jest?
Nie, Cracovii.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)