ian, mnie też cieszą, bo łks Wam nie odskoczył :) A Kopernik.. nie daje powodów aby uważać go za dobrego trenera. Przez rok, nie zrobił zbyt wiele. Gramy to samo ciągle - patrz dzisiaj druga połowa i jej wynik. Za ostatnią degrengoladę powinni grać na maxa do końca. Ale astronom wybitne zmiany uczynił i po ptokach było.
-
-
Pozostałe spotkania 16 kolejki
Kopernik jest Waszym koszmarem, więc z dzisiejszego zwycięstwa bardziej cieszymy się my :D
Choć z drugiej strony nieistotne, ŁKS, to Polonia Bytom zeszłego sezonu, nie mają kasy i są po prostu MUROWANYM spadkowiczem, mogę się o to założyć z każdym o grubą kasę.
Kwestia z kim będziemy walczyć o uniknięcie drugiego miejsca spadkowego...
Nie no walczyć możemy z każdym.Problemem jest żebyśmy nie spadli. ;)
Problemem?
Śląsk znowu wygrał i znowu mieli farta po dobitce. Nieodgwizdany karny dla górnika, fatalne pudło w sytuacji 200% i malinowe nosy ponownie okrzykują się mistrzem Polski a.d. 2012. To chyba tylko w Polsce jest możliwe by drużyna grająca taki piach miała jednocześnie takie szczęście co do skuteczności w strzelaniu bramek, zwłaszcza tej pierwszej. Żeby nie szukać daleko. Wjazd z piłką do bramki w meczu z Podbeskidziem. Mnie to drażni i to strasznie.
Wisła-Widzew 1;0 mecz na remis, gol po błędzie obrony i Mielcarza. Widzew zaprezentował się całkiem przyzwoicie grając młodym składem.
No i te dzieci ORMOwców, UBeków, ZOMOwców i milicjantów... Żałosne, biedne dzieci!
Ważna będzie postawa tej z Warszawy jak jej tam jest Legi w meczu z Zagłębiem. Idealnie by było jakby wygrali z nimi a za tydzień my byśmy ich rozgromili 1:0 czy coś w ten deseń.Takie mam marzenie.
Tylko że za tydzień, ta drużyna z Lubina gra z naszymi kopaczami z głównodowodzącym astronomem. I tu niestety, każdy wynik jest możliwy.
Pasiak 89 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> No i te dzieci ORMOwców, UBeków, ZOMOwców i
> milicjantów... Żałosne, biedne dzieci!
przynajmniej po meczu był urodzaj szalików :D
jpdgmd Napisał(a):
> Pasiak 89 Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > No i te dzieci ORMOwców, UBeków, ZOMOwców i
> > milicjantów... Żałosne, biedne dzieci!
>
>
> przynajmniej po meczu był urodzaj szalików :D
myślę, że W TYM przypadku, nie jest to powód do chwały :(
wżodak pauza w meczu z nami !!
gol 0-1 :)
Kapitalnie rozegrany wolny :)
Borysiuk jak dostanie kartkę to też pauzuje.
0-2:)
No to teraz czerwienie bezpośrednie dla ljuboji, , radovicia i żewałakowa i można kończyć;)
nie oszukujmy się sztycha nasze pseudo grajki przy Legii nie zrobią .
Zagłębie- Legia 0;4 co goście grają to jest poezja
dev Napisał(a):
> nie oszukujmy się sztycha nasze pseudo grajki
> przy Legii nie zrobią .
Niechaj żywi nie tracą nadziei...
Danijel Ljuboja!!! Amok flakon odjeżdża !!! strzeż się :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)