@ Pasiak, ale kto nie chce z Tamirem grać? Bo nie czaje.
-
-
Korona Kielce - Cracovia 3 grudnia, 13:30
ja jestem przed tym meczem optymistą zangażowanie i troche szczęścia i można wywieść 3 punkty :)
No ja niestety nie. W tym sezonie nie zagraliśmy jeszcze 2 w miarę dobrych meczy pod rząd. Zakładając, że mecz z Bełchatowem był niezły w naszym wykonaniu, obawiam się, że ten w sobotę obnaży nasze słabe przygotowanie kondycyjne. A właśnie ten element będzie kluczowy w konfrontacji z Koroną, która prezentuje się naprawdę nieźle pod kontem motoryki w tym sezonie. O taktyce obydwu zespołów nie ma co wspominać, zwłaszcza w naszym przypadku gdzie taktyki-brak.
No ale wiara czyni cuda:), nie takie mecze kończyły się niespodzianką.
Napiszę tak jak przed derbami i bełchatowem:
BĘDZIE DOBRZE.
[b]Pasieka przed meczem
Korona Kielce - Cracovia, godz. 13:30, sędzia: Paweł Raczkowski (Warszawa).
Sędziował nam mecz z Górnikiem, wygrany i z Podbeskidziem, gdzie się nie popisał dyktując przeciw nam karnego z kapelusza.
Czas na rehabilitację!
Ale w tym wypadku jedyna możliwość rehabilitacji to karny z kapelusza dla nas...
a jeżeli chodzi o Korone to zdobyli parę punktów na właśnie karnych z kapelusza tylko nie wiem czemu nikt tego jakoś nie pamięta a wszyscy się podniecają że Korona taka zajebista
Villa_KS Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ale w tym wypadku jedyna możliwość
> rehabilitacji to karny z kapelusza dla nas...
Nie miałbym nic przeciwko, a i kielczanie nie mieliby prawa mieć o to pretensji (vide mecz z lipca)
Znowu by było że CRACOVII wszyscy pomagają.(nie oddają tylko pomagają)
No i niech "by było". Ja osobiście w ciemno biorę punkty po błędach sędziów w jak największej ilości meczów.
Szczekanie na forach mnie nie rusza w przeciwieństwie do obecnego widoku tabeli.
[b][color=#FF0000]W KIELCACH BĘDZIE MOŻLIWOŚĆ KUPIENIA OPRAVCZEGO KALENDARZA NA ROK 2012 ! ! ! CENA JEDYNE 8ZŁ. ZACHĘCAMY DO ZAKUPU ! ! ![/color][/b]
Słabą Koronę, spokojnie pykamy na luziku takim taktycznym 2-0 - tak to widzę
Nie wiem czemu ale jestem dobrej myśli...
CRAAAAAAACOOOOOOOOOOOVIAAAAAAAAAAAAAAAA
znowu Mielcarski i jego teorie
DOPING PETARDA ! TYLKO NAS SŁYCHAC !
Początek bardzo optymistyczny :)
AAAAAAAAAAle akcja ;D
Radomski dziś tragicznie, natychmiast z boiska
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)