No właśnie, komu jest to na rękę ?
-
-
Radomir Szaraniec - Wiceprezes - Powodzenia!
jak to komu? szmaciarzom, którzy marzą o tym by znów dorwać się do koryta. chcą, by zwolnili Radka, żeby postawić w zarządzie swojego człowieka.
nie liczcie na to nawet śmiecie, nie uda wam się to, kibice na szczęście nie pozwolą.
empe Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> jak to komu? szmaciarzom, którzy marzą o tym by
> znów dorwać się do koryta. chcą, by zwolnili
> Radka, żeby postawić w zarządzie swojego
> człowieka.
> nie liczcie na to nawet śmiecie, nie uda wam się
> to, kibice na szczęście nie pozwolą
I tak trzymać !!!!!
pzdr
Nie mam nic wspolnego z korytem, o ktorym tu mowa. Jestem zwykłym kibicem. Psioczyłem na Tabisza jak jego poczynania były koszmarne. Aston nie jestem zwolennikiem Tabisza tylko uwazam, że w tej chwili robi więcej i z pozytkiem dla naszego klubu. Ddarek z chęcią wysłucham argumentów co zostało zrobione przez Szaranca tylko musi byc to poparte faktami i opinią ze to on zrobił w 100%, żeby nie było ze tutaj X osoba ratuje bo cos się zjebało w polowie drogi, . Bije się w pierś, prace nad Akademia wziął na siebie Szaraniec. Tak, ale tych kiepskich argumentow z dnia na dzien jest coraz więcej, ziarnko prawdy w tym jest zapewne. Rufus chcialbym nim byc:) Zalezy mi na klubie, więc wyrazam swoje zdanie. Jesli chodzby 0,0001% bedzie brane pod uwage to juz mnie to będzie cieszyc. Empe jezeli kogoś mam proponowac to Marka Pogorzelczyka Amica/Lech na stanowisko sportowe,ale to tak na szybko. Nie mam zamiaru milczec jak mi się cos nie podoba. Empe to Wy tutaj robicie kółko wzajemnej adoracji jest Was z 30-40 nicków ciągle się przewijających. Nie bierzecie pod uwage innych opinii, które zarówno nie są po Waszej stronie jaki i po stronie "walczących o koryto" co by to nie znaczyło. Pzdr w pokoju:)
PS Empe czym się kompromituje, takim niepowaznym zachowaniem tylko wyganiacie ludzi. sry za ortografie,składnie.
milsari2 Napisał(a):
> Nie mam nic wspolnego z korytem, o ktorym tu mowa.
> Jestem zwykłym kibicem. (...)
W to nie wątpię. Szkoda tylko, że dodatkowo naiwnym gdyż...
> (...) Aston nie
> jestem zwolennikiem Tabisza tylko uwazam, że w
> tej chwili robi więcej i z pozytkiem dla naszego
> klubu. (...)
...najwyraźniej łykasz jak pelikan protabiszową propagandę.
Ale spokojnie, wasze marzenie się spełni. Będziecie mieli Tabisza i jego korporacyjne klony po wsze czasy (tzn przynajmniej do momentu, aż Generał nie fiknie w kalendarz). Teamwork FTW!
Widzisz Aston moze w pewnym stopniu w to wierze bo nikt nie daje mi solidnych kontr argumentow:)
Ale kontrargumentów przeciwko czemu? Że Jakub Tabisz jest innym Jakubem Tabiszem niż ongiś? Że jego sposób pracy w MKS uległ jakiejkolwiek zmianie?
Pogorzelczyk, Pogorzelczykiem, ja tam predzej zobacze pana PPP (pogromce pewnej pizzerii :))
razdwatrzy123 Napisał(a):
> Działaj spokojnie Radomirze
Co Ty gadasz? Co on [b]teraz[/b] może?
Rok temu p. Szaraniec dostał wszystkie narzędzia do wprowadzenia zmian w klubie: HANDEL, MARKETING i SPORT [b]W ŻADNEJ SIĘ NIE SPRAWDZIŁ[/b].
Co z tego zostało? TERAZ p. Szaraniec nie odpowiada w Cracovii ZA NIC i [b]nic nie może[/b].
Tylko stwarza pozory że kibice mają cokolwiek do gadania w klubie. [b]Utrzymywanie takiej fikcji (czytaj: "kibicowskiej marionetki" w zarządzie) jest wygodne dla profesora i Tabisza, ale na pewno nie jest dobre dla klubu i kibiców.[/b]
Raczej tego, że to co wypisuja gazety to nie jego robota tylko innych. Na razie wszyscy mowicie Tabisz dalej jest zły,korporacyjny, ogranicza rozwoju itd Chcialbym wiedziec czym teraz Cracovie stopuje Waszym zdaniem. Co źle robi, czego nie załatwił chociaz powinnien, a było w zasięgu ręki. Aston nie wiem jakie jest Twoje zdanie, ale pare rzeczy dla Cracovii ostatnio ogarną chodzby to zarcie na stadionie. Wracając do Szaranca, ktoś pisał, że marketing się rozwinał chyba nie mowicie ze pare nagranych filmikow, nowy plakat to rozwiniecie marketingu.please
Pasmanteriusz Napisał(a):
> razdwatrzy123 Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Działaj spokojnie Radomirze
>
> Co Ty gadasz? Co on teraz może?
>
> Rok temu p. Szaraniec dostał wszystkie narzędzia
> do wprowadzenia zmian w klubie: HANDEL, MARKETING
> i SPORT W ŻADNEJ SIĘ NIE SPRAWDZIŁ.
>
> Co z tego zostało? TERAZ p. Szaraniec nie
> odpowiada w Cracovii ZA NIC i nic nie może.
>
> Tylko stwarza pozory że kibice mają cokolwiek do
> gadania w klubie. Utrzymywanie takiej fikcji
> (czytaj: "kibicowskiej marionetki" w zarządzie)
> jest wygodne dla profesora i Tabisza, ale na pewno
> nie jest dobre dla klubu i kibiców.
Stalo sie cos ,ze tu taka napinka? Nie awansowalismy? Spadlismy? Zla atmosfera w Druzynie czy cos nie tak z stadionem? A moze malo gadzetow Cracovii lub plakatow? Kuwa jak trzeba miec zwichrowany umysl by dopie4dalac sie tylko by sie dopiewr5olic . Zal Ci czegos czy to tylko z zazdrosci?
izbik Napisał(a):
> Stalo sie cos ,ze tu taka napinka?
Każdy z nas chce żeby w Cracovii było jak najlepiej. Rok temu profesor uciszył protest kibiców Szarańcem, który dostał od losu życiową szansę. Niestety rola jaką dostał go przerosła o 10 pięter. Szaraniec jest w najlepszym wypadku bylejakim, bardzo przeciętnym (niektórzy twierdzą, że beznadziejnym) działaczem. To widać gołym okiem i taka jest obiektywna ocena ludzi, którzy patrzą na to bez emocji.
[b]Nie ma powodu, żeby o takiego bezbarwnego gościa jak Szaraniec toczyć jakieś spory i różnić się między sobą. Co innego jakiby to był ktoś kto robi w klubie różnicę jak np. w przeszłości P. Misior czy M. Pieniążek.[/b]
Pasmanteriusz Napisał(a):
> Co innego jakiby to był ktoś
> kto robi w klubie różnicę jak np. w
> przeszłości P. Misior czy M. Pieniążek.
hahahaha, Pieniazek. robi dobra robote w Bytomiu i tak 3mac!
a jak tam sponsor dla hokeja?
zreszta, tu nie chodzi o Szaranca, Misora czy Tabisza. chodzi o METODY walki we wlsnym gronie. jeszcze nigdy nie bylo tak podlej akcji przeciwko komus z naszego grona. ja jestem zazenowany i nigdy nie podam reki ludziom, ktorzy to rozpoczeli.
milsari2 nie jeżdżą po Tobie bo masz nick od 7lat i nie napisałeś za dużo postów i wygląda na to że jak sie wypowiadasz to jak już coś naprawdę jest do powiedzenia.
Zgadzam sie z tym co piszesz. p. Szaraniec został odsunięty od wszystkiego od czego mógł zostać odsunięty, co świadczy o tym że sie nie sprawdził. Nie można mieć pretensji do Profesora bo ponad rok temu dał p. Szarańcowi duże możliwości o on po prostu sie nie sprawdził!
p. Pawłowski cokolwiek teraz nie zrobi w marketingu będzie to lepsze od tej posłuchy która miała miejsce od ponad roku, o sporcie to nawet szkoda mówić, i nie zgodzę się również że atmosfera w szatni to jego zasługa, wszyscy wiemy że trener Stawowy szatnie sam pilnuje i nie wpuszcza tam nikogo.
Ciekawe czy p. Szaraniec był na którymś zgrupowaniu w Turcji żeby budować wspomnianą atmosferę?
Jak wygląda Akademia to wystarczy poczytac wątek i można sobie wyrobić zdanie, zreszta Akademia nie jest w strukturach MKSu co więcej ktoś pisał wcześniej że nawet formalnie i tam zmiany w zarządzie nie zostały dokonane!
Po prostu samo bycie nie wystarcza.
"Bezbarwnego" ?! Wszystko mozna o Radku powiedziec ale nie to ,ze jest bezbarwna osoba :D
Co z tego ,ze inni zle mowia o Nim - z prasy czy tych niesprecyzowanych innych wyciagasz opinie? Zrobil cos zlego dla klubu by tak kopac pod Radkiem? To ze nie slychac co robi - nie znaczy ,ze nic nie robi I jest bezuzyteczny!
Nie lapie jak w naszym srodowisku moga byc ludzie ktorzy mowiac o dobru Cracovii chca dymisji Wiceprezesa by bylo dobrze? :D
Winnego na sile szukasz _ w dodatku nie tam gdzie trzeba.....
Widocznie powinien swoje działania ogłaszać w GW itp bo jak widać to jest dla nie których jedyny wyznacznik.Ciekawe czemu Jakubek nigdy nie był tak atakowany,a teraz to nawet urósł do roli zbawcy.Media to są niezłe narzędzia do manipulacji,wystarczy parę artykułów by od razu gawiedź chciała palić na stosie.
bo Kubus dobrze wiedzial komu na co pozwolic.
pierdoły. Radomir załatwił TV klubową i troche ogarnął sprzedaż internetową z tego co wiem ma kolejne pomysły na rozwinięcie tematu ale na ten moment to tyle
bronicie go jak niepodległości tymczasem nie ma argumentów poza sympatią, którą też do niego mam chociaz łączono mnie tutaj już nawet z terazwąsy :D
Rzygać się chce od tego wiecznego najeżdżania na siebie! Zamiast w obliczu walki o awans zjednoczyć się - skaczemy sobie do oczu! Dajemy się podpuszczać byle dziennikarzowi i jedziemy po sobie bez opamiętania!
Ignorujmy tych którzy robią wszystko by popsuć atmosferę w Cracovii i to właśnie teraz gdy wszystko wydaje się zmierzać w dobrym kierunku! Po drugiej stronie Błoń zazdroszczą nam atmosfery na trybunach -stąd dziennikarskie wrzuty! Nie dajmy się podpuszczać! Wyznaczony został cel-ekstraklasa i na oceny przyjdzie czas po sezonie! Teraz wszystkie ręce na pokład i CRACOVIA!!!
"Psy szczekają karawana (Cracovia) jedzie dalej - do ekstraklasy!
Tu nawet nie chodzi o to czy cos zrobił czy nie!
Się nie przyjął....:( To jest ta mocna ocena merytoryczna :(
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)