przecież on (gergo) nic nie powiedział. chwalił się, że wie. a chu... wie :)
-
-
Radomir Szaraniec - Wiceprezes - Powodzenia!
Dzięki za paszę i wózek za darmo! :)
Przecież ten mecenas jest skautem Pasów ....no to co za problem? :Z
Ale nie może być tak, że skauci Pasów opowiadają kumplom o tym, kogo obserwują i chcą sprowadzić. Bez przesady.
Teoretycznie nie może, ale czegóż się nie robi, żeby pozbyć się Szarańca i Pasiecznego...
Gergo-jesteś wielki.
Zrobiłeś zamieszanie na forum.
Rozumiem że będziesz kandydował na wice-prezia bo wszystko wiesz lepiej i lepiej załatwisz od Szarańca?
posty kusiciela (w tym pogarda dla ortografii) pachna stolowka, wiec zostaly usuniete, podobnie jak ich autor.
czym pachną?
10 dni później
Czyzby znowu propaganda czy prawda? [url=http://www.krakow.sport.pl/sport-krakow/1,115699,13441922,W_Cracovii_szykuje_sie_rewolucja_w_pionie_sportowym_.html][krakow.sport.pl][/url]
Tego nie wiem, ale za to czuć wyraźnie, jak ślina zawiści ciekła podczas pisania.
Szaraniec dementuje:
- Z Cracovią rozstanę się, jak umrę. Słyszałem takie pogłoski, ale to nieprawda. [b][b]Ani nie dostałem wypowiedzenia, ani nie złożyłem rezygnacji[/b][/b] - podkreślał wczoraj wiceprezes.
Chyba by nas p. Radomir publicznie nie okłamywał?
To mnie osłabiło: "[b]Negocjacje z Chorwatem Mate Laciciem: Szaraniec, wiceprezes ds. sportowych, jest na urlopie,[/b]"
Przecież pisali dawno, że wszystko dograne i czekają tylko na wyniki badań. To jakie negocjacje sobie jeszcze Tabisz wymyślił.
Nie ma się co spinać, pewnie to kolejna sensacja wyssana z palca przez gówno...
tak pawlus. na pewno. masz racje. to wyssane z palca bo napisała to Wyborcza, co za koleś :D
Skoro wiceprezes mówi- - [b]Z Cracovią rozstanę się, jak umrę. Słyszałem takie pogłoski, ale to nieprawda. Ani nie dostałem wypowiedzenia, ani nie złożyłem rezygnacji - podkreślał wczoraj wiceprezes[/b].
to ja wierzę jemu a nie gównianej gazetce...
[quote="Radomir Szaraniec"]
Ani nie dostałem wypowiedzenia, ani nie złożyłem rezygnacji.
[/quote]
To zdanie wcale nie mówi, że nie dostał ultimatum...
ale czego ty chłopie chcesz? dziennikarz dowiedział się że krążą takie głosy i spyta łsamego zainteresowanego czy jego zdaniem to prawda. a skoro nie prawda to tym lepiej
Dziennikarz. Jak okrutnie zdewaluowało się to słowo w ostatnich latach.
trollujesz temat :)
widzę spodobało się słowo trollujesz ;) co do ostatnich rewelacji, niestety pion sportowy w tym okienku nie wykazał się za bardzo, o czym niestety świadczą i transfery i sposób ich załatwiania
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)