Hrabia
Jadą bo potracili swe małe interesiki które robili przy klubie. Stąd teraz Tabisz jest ich bohaterem i jemu liżą d.pę. A że to szkodliwe dla Cracovii ich nie obchodzi...
-
-
Radomir Szaraniec - Wiceprezes - Powodzenia!
Zadam podstawowe pytanie za co odpowiada w klubie v-ce Prezes ds. sportowych
zubereg Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Hrabia
> Jadą bo potracili swe małe interesiki które
> robili przy klubie. Stąd teraz Tabisz jest ich
> bohaterem i jemu liżą d.pę. A że to szkodliwe
> dla Cracovii ich nie obchodzi...
Jakie są te interesiki bo jestem ciekaw i kto je ma lub miał.?
Teraz Wąsy z bandą smalcowników robiących kasę na reklamie. Stękania trenera w 8 aktach
KOTU Napisał(a):
> Teraz Wąsy z bandą smalcowników robiących
> kasę na reklamie. Stękania trenera w 8 aktach
Prosta metoda ty zrób chociaż jeden akt . A po drugie nie musisz oglądać.
>
> Krótko jaki wpływy by mieli i jakie interesy. I
> zrób to sam coś dla Cracovii to pogadamy
> chociaż w paru procentach. Oni 15 tysięcy na
> rękę nie dostawali jak teraz niektórzy. A
> sprzedał ich wszystkich dla wpływów i
> podlizaniu się w Tabiszowi . No jeszcze jedno
> pytanie czemu STC zgodzili się żeby Tabisz
> został chyba nie dla swoich interesów.
[b]To Radomir ma 15 tysi na rękę ?
[i]Pasowało by coś robić jak się tyle przytula[/i]
PabloA Napisał(a):
> Zadam podstawowe pytanie za co odpowiada w klubie
> v-ce Prezes ds. sportowych
Podedż na Wielicką i zapytaj, może koś Ci udzeli takiej informacji,
albo napisz do "red" Kmity on napewno będzie wiedział.
http://www.weszlo.com/news/13677-A_u_Szaranca_jak_zwykle_pelen_profesjonalizm_Nawet_nie_wiedzial_kogo_zaprosil_na_testy
Coś Ty rmszar stanowskiemu zrobił? Kobitę mu wyruchałeś? ;)
Zniecierpliwiony Napisał(a):
> >
> > Krótko jaki wpływy by mieli i jakie interesy.
> I
> > zrób to sam coś dla Cracovii to pogadamy
> > chociaż w paru procentach. Oni 15 tysięcy na
> > rękę nie dostawali jak teraz niektórzy. A
> > sprzedał ich wszystkich dla wpływów i
> > podlizaniu się w Tabiszowi . No jeszcze jedno
> > pytanie czemu STC zgodzili się żeby Tabisz
> > został chyba nie dla swoich interesów.
>
> To Radomir ma 15 tysi na rękę ?
> Pasowało by coś robić jak się tyle przytula
Na forum Smalca i Noszowego walnęli liczbę z kosmosu - 15 tysięcy i znajdą się idioci którzy to bezmyślnie powtarzają, każdy może sprawdzić ( i przy okazji mocno się zdziwić ) jakie jest wynagrodzenie zarządu, wystarczy pójść do KRS-u.
Gentlemen please...
Radomir szacunek za wniesienie transparentu!
maciej kmita kawał kurvy
ludzie, nie dajcie się wplątywać w propagandę szmaciarzy z TP, miejcie swój rozum.
odpowiedzcie sobie na proste pytanie - czy przed przyjściem RSz było w Cracovii lepiej? nie musicie się rozpisywać tutaj - wystarczy, że każdy sobie odpowie w duchu. chodzi o ostatnie parę lat.
teraz się jeszcze zastanówcie: czy Radomir działa na szkodę klubu? czy słyszeliście o jakimś konflikcie z nim jakiegoś piłkarza/trenera/działacza z innego źródła niż pseudodziennikarzyny Kmity lub Malca, ewentualnie nieudacznika noszowego?
niektórzy niestety przyjmują kłamstwo powtarzane setki razy jako prawdę. nie dajcie sobą manipulować, nie dajcie wkręcić się w sprawy i kompleksy innych, niech prywatne interesiki i konflikty kilku pajaców nie zaciemniają Wam prawdziwego obrazu.
[b]Pasiaku - włącz myślenie![/b]
a jak już k.u.r.w.a sprawdzicie te zarobki i zobaczycie ile wynoszą, to się może c.h.u.j.e przestaniecie tak czaić na to stanowisko, bo k.u.r.w.a. to już o pomstę do nieba zaczyna wołać co się tutaj dzieje
[b]WIĘC OGARNIENTY PASIAKU UŚWIADOM SOBIE, ŻE W NASZEJ SPOŁECZNOŚCI JEST BANDA CHUJÓW, MIĘDZY INNYMI ODSUNIĘTYCH PRZEZ RADOMIRA OD ROBIENIA INTERESÓW PRZY CRACOVII - STĄD SYTUACJA, KTÓRĄ OBSERWUJEMY, STĄD KUREWSKIE I UBECKIE DONOSY NA RADOMIRA DO WSZELKIEJ MAŚCI SZMATŁAWCÓW PRZEZ OSOBY, KTÓRE KIEDYŚ MIAŁY SZACUNEK A DZIŚ SĄ ZEREM[/b]
Czekamy na informację kiedy ktoś odda kasę, co przytulił smażąc kiebaski!
empe Napisał(a):
> niektórzy niestety przyjmują kłamstwo
> powtarzane setki razy jako prawdę. nie dajcie
> sobą manipulować, nie dajcie wkręcić się w
> sprawy i kompleksy innych, niech prywatne
> interesiki i konflikty kilku pajaców nie
> zaciemniają Wam prawdziwego obrazu.
>
[b][color=#FF0000]> Pasiaku - włącz myślenie![/color][/b]
Czytając te kłamstwa, które wg mnie są pisane ( sic ) między innymi z klubowego bufetu, aż mam ochotę zrobić eksperyment ...
Wzorując się na "doświadczonych profesjonalistach" proponuję, aby TYLKO JEDNA OSOBA :
- zakupiła kilka kart telefonicznych bez abonamentu np 4,5 szt
- zarejestrowała się np pod 4,5 nickami na czterech, pięciu forach
- kłamała na oślep na wybraną ofiarę w te i nazad
i...co ?
i jest tzw ...BURDEL
[b][color=#FF0000]> Pasiaku - włącz myślenie![/color][/b]
nie wiem co się dzieje w Cracovii z doświadczenia na własnej dupie poznałem jedno donosy ataki medialne plotki to broń cwaniaczków w walce o kasę.
nie wiem czy Szaraniec to dobry czy zły prezes ale w ciemno uważam musiał jakiś cwaniaków od dużej kasy trzepanej przy Cracovii odgonić. nie byłoby takiego szamba, musi o kasę chodzić.
rozrabiaka Napisał(a):
> http://www.weszlo.com/news/13677-A_u_Szaranca_jak_
> zwykle_pelen_profesjonalizm_Nawet_nie_wiedzial_kog
> o_zaprosil_na_testy
>
> Coś Ty rmszar stanowskiemu zrobił? Kobitę mu
> wyruchałeś? ;)
Nie Stanowski pisze te artykuły, tylko dwóch leszczy z Krakowa, było to już mówione wielokrotnie. Fakt, dużo więcej, z racji wcześniejszej aktywności w TWSD, piszą o GTS-ie, ale nie pogardzą też donosikami od wiadomo kogo.
ja tylko tak informacyjnie bo widze ze to wiedza powszechna a niestety musialo mnie cos ominac. skad powiazanie kmity z art weszło? Roman przedstawił już dowody? nie bardzo rozumiem bo oni tam cytowali chyba gw. Kmita pisze dla gw tez?
AWB
Akurat zniecierpliwiony dobrze zna sytuację w klubie. Kto wie może nawet teraz siedzi na kolanach Tabisza?
SaNtO Napisał(a):
> ja tylko tak informacyjnie bo widze ze to wiedza
> powszechna a niestety musialo mnie cos ominac.
> skad powiazanie kmity z art weszło? Roman
> przedstawił już dowody? nie bardzo rozumiem bo
> oni tam cytowali chyba gw. Kmita pisze dla gw tez?
Jak byście spali z kobietami, a nie z laptopami to nie mielibyście takich problemów...
nikogo nie interesują Twoje preferencje seksualne. pytałem o powszechną wiedze z czystej ciekawosci bo tez bym chcial w koncu miec to przekonanie, że kmita łże
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)