allthebest Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Widzę że wątek podupada, podobnie jak znaczenie
> Radomira w Klubie
Ale boli ,ze Radek wciaz jest !?
-
-
Radomir Szaraniec - Wiceprezes - Powodzenia!
to ma tylko być czy działać?
Jest i z tego co widzę to działa... Ci na nerwy SaNtO :)
Santo ja rozumiem podjazdy wzgledem Radomira przez wiekszosc osob, ale Ty czemu dajesz sie w to wciagac ?
Bo on ma teraz okres buntowniczy,każdy z nas to chyba przechodził. Pisze o dobrych ludziach,że są źli,o słabych piłkarzach,że są "kompletni" itd. Wszystko musi być na opak ku uciesze swojego ego.
Heh nie ruszaj gowna poki nie smierdzi a jak poruszasz to muchy sie zlatuja i zachecaja a wrecz przekonuja ze to najlepsze na swiecie co moze byc.
Nie pisze tego zeby kogos urazic ani nie zaczynam jakis polemik czy dobrze dziala czy nie ale kazdy moze wyrazac swoje zadowolenie badz nie dzialaniem dzialaczy.
podjazdy? ja bardzo trzymam za niego kciuki bo wiem, że jest jednym z nas. nawiązałem do postu Izbika jedynie tym postem.
jednak nie może być tak że jakikolwiek pracownik w klubie ma parasol ochronny dlatego, że jest kibicem a Wy przesadzacie z jego ochroną i wybielaniem bo Pasiecznego dyskredytujecie a o sukcesa Radomira słychać tyle samo co u Pasiecznego - niewiele albo nic jak kto woli
allthebest Napisał(a):
> Radomira w Klubie
Przyśniło Ci się to dzisiaj w nocy, czy po prostu bardzo chciałbyś, żeby tak było? :D
Santos nie przesadzaj.....za Piasecznego tez trzymamy kciuki - choc nie wywodzi sie z naszego srodowiska.Wszystko tylko nie autorytatywne rzady Tabisza - jako prawa reka Generala.
allthebest Napisał(a):
> Radomira w Klubie
Przyśniło Ci się to dzisiaj w nocy, czy po prostu bardzo chciałbyś, żeby tak było?
stwierdzam fakt
To bardzo tajemniczy "fakt", skoro nawet sam Generał nic o nim nie wie :D
ta powszechna wiedza wszystkich o wszystkim zaczyna mnie przerażać. Aston oczywiscie przoduje bo nawet wie co Generał wie :)
Momencik, momencik. To Pan "allthebest" pochwalił się "wiedzą tajemną", nie ja.
Od kiedy prostowanie farmazonów Cię przeraża?
To proste Pan Aston jest Generałem :)
Jednak chyba Generałem jest Pan "allthebest", jestem ciemniakiem, że na to nie wpadłem, ten nick...
W Teraz Wąs mają inny problem, wiec wątpię by świętowali:)
Jaki ? Czyżby nie sprawdziła się przepowiednia nt bramkarza?
raczej taki, że chyba wreszcie kończy im się monopol na materiały video :)
a to dla ekipy z TP! na pewno jest teraz większy problem niż jakieś tam transfery czy inne pierdoły ;)
empe Napisał(a):
> raczej taki, że chyba wreszcie kończy im się
> monopol na materiały video :)
>
> a to dla ekipy z TP! na pewno jest teraz większy
> problem niż jakieś tam transfery czy inne
> pierdoły ;)
Oby tak było. Liczę na to
Ponoć były plany połączenia z TP, ale w obecnej formie, jeśli dalej strona oficjalna tak się będzie rozwijać, TP mi niepotrzebne ;)
Brawo i jeszcze raz brawo
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)