Myśle,że na razie nie ma tematu...bo po pierwsze sektory zostały tak zaprojektowane aby była zachowana przepustowość ewakuacyjna w razie" awarii" ;) a po drugie na D jest jeszcze duuuużo wolnych miejsc!! :( Największe rezerwy panują na rodzinnym..i cały czas nie za bardzo rozumiem dlaczego umieszczono tenże sektor przy sektorze gości....Dzieci to w Głogowie wystawiano jako tarczę!
I raczej nad tą sprawą winno się zastanowić.
-
-
Radomir Szaraniec - Wiceprezes - Powodzenia!
Zibiland Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Myśle,że na razie nie ma tematu...bo po pierwsze
> sektory zostały tak zaprojektowane aby była
> zachowana przepustowość ewakuacyjna w razie"
> awarii" ;) a po drugie na D jest jeszcze duuuużo
> wolnych miejsc!! :( Największe rezerwy panują na
> rodzinnym..i cały czas nie za bardzo rozumiem
> dlaczego umieszczono tenże sektor przy sektorze
> gości....Dzieci to w Głogowie wystawiano jako
> tarczę!
> I raczej nad tą sprawą winno się zastanowić.
Dzieci w Głogowie jako tarczę? Owszem, ale nie swoje! Tak, że z przykładem nie trafiłeś, co do idei się zgadza. My raczej stosujemy model palestyńsko-afgański
W najbliższych dniach - poniedziałek- red.Kmita ma opublikować w DP artykulik ,który delikatnie mówiąc, nie będzie zbyt przychylny Radomirowi! :(
Chyba sezon ogórkowy w pełni i czas szukania "sensacji" .
ja osobiscie mam w d.u.p.i.e frajerskie teksty Kmity o Szarancu, wazne sa fakty - Pasy ida do przodu od czasu, gdy Szaraniec ma cos do powiedzenia w klubie. prywatne wojenki odcietych od zloba frajerow, ktorzy udajac milosc do Pasow ciagneli z Niej pieniadze centralnie olewam, a podzegaczy typu menda i intrygant, zawodowy milosnik Pasow, buc bez kultury i jakiejkolwiek uczciwosci Smalec czy pozyteczny idiota Kmita odsylam na smietnik historii.
Rufus T. Firefly,Ty masz to w dupie,ja mam to w dupie i wielu innych ma to w dupie.Są jeszcze Ci pozostali,którzy nie koniecznie mogą wiedzieć o jakichś prywatnych wojenkach podszytych nienawiścią,lub czymś znacznie gorszym frajerów i dużą wiedzę na temat tego co dzieje się w ich ukochanym klubie czerpią z gazet,lub z portalu TP.Mam wrażenie,że ten oszołom Kmita jest po prostu opłacany przez wiadomo kogo po to żeby tylko za wszelką cenę bruździć i choć mają gówno do powiedzenia to na ile się tylko da-zaszkodzić Radomirowi.Najgorsze jest to,że swoje plugawe mordy wycierają o Cracovię.Po raz kolejny będzie karny k.u.t.a.s dla redaktorka i każdego śmiecia,który chce w ten sposób zaszkodzić nie tylko Szarańcowi,ale całemu klubowi.
Czemu zaraz ktoś ma płacić - są proste sytuacje, ktoś kogoś "nie uszanował", "potraktował jak papier toaletowy" (w mniemaniu pokrzywdzonego), i to wystarczy, żeby "pokrzywdzony" postanowił się odegrać. To jest niestety chleb powszedni.
a Wy już wiecie, co się pojawi za artykuł i co w nim będzie, ze tak już "ciupiecie" ? Może warto się wstrzymać i po przeczytaniu ocenić treść....Niedziela jest, a tu człowiek czyta z ranca o "idiotach", "qtasach", "b.uca.ch". Dajcie trochę na luz....różni ludzie nas czytają....
Może z tym opłacaniem rzeczywiście się zagalopowałem,ale takie rzeczy nadal się zdarzają jak opłacanie dziennikarzy.W tym przypadku mamy chyba jednak rzeczywiście doczynienia ze zwykłą nienawiścią,która szkodzi wizerunkowi Radomira i klubu.
Rufus T. Firefly Napisał(a):
> ja osobiscie mam w d.u.p.i.e frajerskie teksty
> Kmity o Szarancu, wazne sa fakty - Pasy ida do
> przodu od czasu, gdy Szaraniec ma cos do
> powiedzenia w klubie.
Według moich niesprawdzonych informacji, od czasu objęcia obowiązków przez Radomira (listopad 2011), Cracovia spadła z hukiem z Ekstraklasy, a obecnie po rundzie jesiennej zajmuje miejsce NIE awansowe. Trudno to nazwać marszem do przodu, to jest raczej cofanie się, a nawet cofanie się do tyłu (w tym przypadku pozwolę sobie na błąd logiczno-językowy). Chociaż może masz rację, bo Gomułka w 1956 powiedział Staliśmy nad przepaścią, ale zrobiliśmy krok do przodu.
[img]http://i2.pinger.pl/pgr381/e563a9d10009e76d509310e0[/img]
irgun
Jesteś moim idolem
Moze Irgun to Tobik z TP forum ktory tez w swoich postach pisze ze "kocha"Radomira;)
irgun, każdy ma prawo do swojego zdania, ale mam prawo się z Twoim nie zgodzić i przedstawić swoje :) Spadek jest konsekwencją kryzysu "wypracowanego latami, przez zarządzających klubem. Zrzucanie teraz na Szarańca odpowiedzialności za to, jest po prostu dla niego krzywdzące.
Piszesz, że się cofamy. Ja uważam, że w budowie mocnego klubu idziemy do przodu.
- mamy Szarańca, człowieka Cracovii na stanowisku Wiceprezesa klubu
- mamy zatrudnionego dyrektora sportowego, którego wiedza może się bardzo przydać
- budujemy powoli scauting, a wczoraj odbył się z tego trening zaproszonych graczy
- w końcu wyczyszczono szatnie z różnych "Bartczaków", wiecznie zadowolonych nawet po denerwujących porażkach
- mamy kopaczy których JA osobiscie zbyt wysoko sportowo nie oceniam, ale wiem, że grają z sercem na ile potrafią.
- mamy trenera, któremu nasz klub jest bliski. Można mu dużo zarzucać, ale coś próbuje w tej POLSKIEJ kopanej zmienić
- zmienia się sytuacja w tzw. dziecięcych drużynach
To tak z grubsza :)
otoz to, Ianie. teraz pytanie -> komu to przeszkadza?? i dlaczego??
irgun to chrześniak Staska ;)
Ja myślę,że z grubsza irgunowi chodziło m.in.o to,że wszystkie porażki i remisy idą na konto Szarańca,a wygrane to już tylko i wyłącznie zasługa trenera i Stacha.
Oceniam wiceprezesa, tylko wyłącznie przez pryzmat jego dokonań w zakresie wykonywanych obowiązków, ze szczególnym uwzględnieniem dwóch okienek transferowych. Brak solidnego stopera, bramkarza, kompletny zanik formacji napadu, bardzo wąska kadra to wyłączny efekt działalności Radomira. Sam zresztą przyznał, że Zimą nie poszły nam negocjacje z napastnikiem nr 1 a pozostali byli już dogadani z innymi klubami. Po letnim okienku, już nawet nie próbował się głupio tłumaczyć, nie znalazłem ani jednej wypowiedzi na co liczył przystępując z tak wybrakowaną kadrą. Bez mrugnięcia oka zaakceptował drastyczne cięcie kosztów, licząc na cud.- po odejściu 14 zawodników obecny stan to jest jego autorski projekt.
Wolę osobę kompetentną z zewnątrz, niż niekompetentnego Pasiaka jakim był Rząsa,
Już w chwili nominacji Radomira, ogłoszono, że zatrudniony zostanie dyrektor sportowy. Zresztą Pasiecznego odstrzelono za pierwszym podejściem, po paru miesiącach dopiero uznano,że się nadaje identycznie zrobił Radomir z Matuleviciusem.
Bartczaki pozostały np: Szeliga, radość zresztą też była widoczna nawet po stracie 5 punktów w dwóch ostatnich meczach.
Koordynatorem grup młodzieżowych dalej jest Łach, bazy jak nie było tak nie będzie.
Wszystko co złe w Cracovii jest winą Szarańca! Zlinczować go!
agent44 Napisał:
> Wszystko co złe w Cracovii jest winą Szarańca! Zlinczować go!
No proszę Cię
Toż to człowiek Cracovii
A tylko szmata bije brata
A co co tego co pisze irgun
szkoda że rzeczowych arumentów w dyskusji z jego uwagami innym kolegom nie staje...
Naprawdę wziąłeś słowa agenta44 na poważnie?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)