DNL_KKS Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Bardzo dobra, aczkolwiek troszkę spóźniona,
> riposta na hasło drużyny z drugiej strony błoń
> głoszące, że Ekstraklasa tylko przy Reymonta.
> Jakby ktoś nie widział to dziś (przynajmniej ja
> wcześniej nie widziałem) pojawiły się plakaty:
> "ZAWSZE MAMY EKSTRA KLASĘ"
W gazecie ( Krakowskiej albo DP, nie pamiętam) widziałam taka reklamę wcześniej tj tydzień albo 2 tygodnie temu :)
-
-
Radomir Szaraniec - Wiceprezes - Powodzenia!
DNL_KKS Napisał(a):
> Bardzo dobra, aczkolwiek troszkę spóźniona,
> riposta na hasło drużyny z drugiej strony błoń
> głoszące, że Ekstraklasa tylko przy Reymonta.
> Jakby ktoś nie widział to dziś (przynajmniej ja
> wcześniej nie widziałem) pojawiły się plakaty:
> "ZAWSZE MAMY EKSTRA KLASĘ"
Fajnie, w zeszłym tygodniu widziałem w DP.
Wiszą na mieście od paru dni, czy były wcześniej nie wiem.
agent44 Napisał(a):
> Poza tym sponsora dla naszej sekcji niszowej
> dyscypliny jaką jest hokej na lodzie (nad czym
> bardzo ubolewam!:() to Procesor powinien kazać
> szukać wczesniej jak była hossa a nie w czasach
> kryzysu.
Jak była hossa, to byliśmy przekonani, że to właśnie Procesor jest i będzie sponsorem naszego hokeja ! :D Oj, jacy my naiwni ! :(
pasiasty81 Napisał(a):
> Wiszą na mieście od paru dni, czy były
> wcześniej nie wiem.
Telewizja w MPK pokazywała spot z tym hasłem 3 tygodne temu.
Plakaty odnośnie karnetów i meczów są bardzo dobrze widoczne na mieście a i w MPK znalazły się o tym spoty, jak kolega wyżej pisze. Bardzo fajnie to wygląda teraz :)
Jak już to w Telewizji M ale to szczegół - pisałem już z resztą o tym bodajrze w tym topicu...
btw, do tych co po Radomirze jadą - skąd wiecie co Radomir robił w czasie "urlopu" ?
Napierdalanka wg niektórych musi trwać wiecznie ale teraz ja coś dla równowagi:
Dziękuję wiceprezesie za znakomitą ofertę biletów i karnetów na rundę zasadniczą Polskiej Ligi Hokeja w sezonie 2012/2013. :)
Widze ,ze atak coraz bardziej skomasowany na Radka i to z paru stron:( Przypadek ? Nie bede wklejal z obrzydzenia - teraz Weszlo probuje osmieszyc Radka.. Dupki.
Edit ;
Czuje ,ze jacys "zyczliwi Pasiacy" mieszaja w tym rece ...
Ale żeby "życzliwi Pasiacy" trzymali z rasowymi kundlami pokroju muzyki czy ćwiąkały? Bez przesady....
weszło grubo pojechało, kurwy jebane.
(...) odebralismy kilka telefonow (...)
bawcie sie dobrze, konfidenci za pare groszy. ze tez potrafia sobie w oczy patrzec w lustrze.
Rufus T. Firefly Napisał(a):
> (...) odebralismy kilka telefonow (...)
>
> bawcie sie dobrze, konfidenci za pare groszy. ze
> tez potrafia sobie w oczy patrzec w lustrze.
Popaprańców nigdzie nie brakuje. Mi do głowy od razu przyszły dwie persony.
Przeczytałem to przed chwilą i po prostu pawia się chce puścić...
Można lubić czy nie lubić Radka. Można mniej czy bardziej doceniać jego działalność ale wobec takiego syfu normalnym odruchem większości ludzi jest wsparcie atakowanego takimi ^%$#@#% metodami
Trzymaj się rmszar!
To juz nie jest kopanie pod kims dolkow.... ktos wyp*****lil taaaaaaaaaaaaaaką dziure. Po tym co przeczytalem, az mi sie nie chce wierzyc, ze (nawet prywatnie kogos nie lubiac) mozna robic taki czarny PR wlasnemu klubowi...
Jak ktoś nazywający się kibicem Cracovii mógł odwalić takie gówno? Spiskować z weszlakami i tak srać do własnego domu?
Nie do wiary...
Trzymaj się Radek! Jesteśmy z Tobą. Przynajmniej Ci normalni...
Sku.rwysyństwo.
Nic więcej.
[quote]Od kiedy Szaraniec pojawił się w Cracovii, nie udało mu się porządnie załatwić niczego. Marketing leży, sprzedaży pamiątek nie ma, juniorzy narzekają na brak sprzętu, a zawodnicy... kręcą szyderę z wiceprezesa.[/quote]
Gówno prAWda, czy się to komuś podoba czy nie, sprzedaż internetowa w końcu ruszyła i działa. Marketing jest ok, na mieście pełno plakatów odnośnie karnetów i biletów. Juniorzy narzekają na brak sprzętu? Aha... Gdyby weszło widziało ich zaangażowanie to też nic by im nie dało. Ale co do tego czy oni naprAWdę narzekają, to wątpie, chociaż nie wiem.
zAWodnicy kręcą szyderę z wiceprezesa? Którzy. Nazwiska.
Ogólnie cały ten tekst to: "ktoś powiedział", "mamy telefony", "odebraliśmy kilka telefonów", "anegdoty do nas spływają", "kilka klubów pytało". Zero konkretów. Czyżby się bali prAWdy? I oni i ci zasrani informatorzy?
cholera, może przez to, że stąd wywalono "życzliwych", to poszli się poskarżyć typowi z weszło...skoro nie mogli prać brudów tutaj, to zrobili pranie z rozmachem, na ogólnopolską skalę, rozkręcając swoja wojenkę na całego.
rzygać mi się chciało, jak to czytałem. na konfidentów szkoda słów. trzymaj się, Radek.
Weszło to zwykły szmatławiec...Nie mniej trzeba być twardym by wytrzymać w spokoju.1906% poparcia dla Radomira!Żal tylko,że szmaciarz jeden z drugim,który mieni się kibicem Cracovii-kopie zwyczajnie dołki.Nie tylko pod Szarańcem,nie tylko pod klubem,ale i pod Nami wszystkimi,bo My prawdziwi kibice stoimy murem za Radomirem. :(
Rufus T. Firefly Napisał(a):
> (...) odebralismy kilka telefonow (...)
>
> bawcie sie dobrze, konfidenci za pare groszy. ze
> tez potrafia sobie w oczy patrzec w lustrze.
To że tak napisali, to nie znaczy że tak było.
Odnośnie atmosfery u hokeistów to nie wiem, ale po wynikach sparingów patrząc szału to nie ma.
O pamiątkach się nie wypowiadam, bo choć widziałem już lepszą ofertę w Polsce, to wiem że trudno zainwestować kasę w coś, co ciężko się sprzedaje.
Po owocach ich poznacie ... napisali w najczęściej driukowanej książce na świecie, ale tak naprawdę nikt z nas tych owoców nie zna.
Nie wiadomo kto za co odpowiada, kto co robi i na co ma wpływ.
Dlatego trudno jest kogoś dokładnie rozliczać.
Plakaty na mieście +
Dwa dni przed meczem hokeja - nie widziałem ogłoszeń meczowych - powinny wisieć od poniedziałku
Przydałby się pomysł łączenia karnetu z np biletami lub karnetami na hokej - dla chętnych.
Miło że jest sprzedaż internetowa.
Daniej krakowski hokej transmitowała TV Kraków. Teraz nie może? Nawet za darmo - na rok - okres testowy dla nich i dla nas.
O hokeju mało się pisze - zapraszać dziennikarzy i fotoreporterów - jedna akredytacja na dwie sekcje (to da sie zrobić)
Hokejowe bilety dla dzieciaków w szkołach - początki są dobre a konkurencji nie ma.
W sezonie zasadniczym nie ma solidnej frakwencji więc kilka takich akcji - a moze nawet cyklicznie - to byłoby coś medialnego - Pasy robią coś dla innych.
Żeby było jasne - ten post nie ma na celu krytyki, lecz podsunięcie pomysłów i może rozwiązań
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)