Może i wzmocnienie rywala w awansie, ale z pewnością nie osłabienie naszego składu. U Kaczmarka, jak u żadnego innego piłkarza "starego" składu, motywacja rzucała się bezpośrednio na aktualną formę. Strach pomyśleć, jakby się prezentował, gdyby musiał odsłużyć resztę kontraktu, mając już nagrany kolejny w Zawiszy.
-
-
Radomir Szaraniec - Wiceprezes - Powodzenia!
NIedziela to zawodnik z nazwiskiem ?
jeszcze dwa tygodnie temu kojarzyło mi się to tylko z dniem tygodnia, a teraz płacz na forum o jakiegos ogórka.
bardzo nie spodobały mi się słowa wiceprezesa Szarańca dot. Stawowego
"Przykro mi, że kadra się uszczupliła, ale pracujemy nad tym, żeby ta kadra nie była taka szczupła. Ja w przeciwieństwie do trenera nie chcę mówić, dopóki nie ma podpisanego kontraktu, ponieważ może wyjść tak, jak z tymi dwoma zawodnikami, gdzie nie mieliśmy podpisanych kontraktów, a trener awansem włączył ich do kadry i mieli jechać, ale do niedzieli okazało się, że nie - mówi wiceprezes Szaraniec"
Trener przed wyjazdem na najważniejszy obóz przygotowawczy do sezonu, chyba MA PRAWO mieć jakiś zarys osób które pojadą. Nie chcę za bardzo krytykować zarząd, ale do jasnej cholery, jakieś te rozmowy w przypadku np. Niedzieli były. Trener obserwuje zawodnika, wyraża o nim pozytywną ocenę, wystawia w trzech sparingach a następnie w ostatnim dniu dowiaduje się że nie jedzie. Awansem włączył do kadry ? To kiedy trener ma się dowiadywać kto jedzie ? Nie podoba mi się takie zrzucanie PUBLICZNE jakiegoś wymyślonego przewinienia na Stawowego.
Jak będzie dużo takich publicznych " JA W PRZECIWIEŃSTWIE DO....", to syf w klubie będzie rósł.....warto czasem pomyśleć a nie niefortunnie się wypowiadać.
Właśnie też miałem o tym pisać. Szaraniec się zachowuje w tym wywiadzie jakby sam OSTATNIO żadnych gaf nie popełnil i nie mówię tu tylko o Facebooku, ale o chyba jeszcze grudniowych zapewnieniach, że w "bliskiej przyszłości będzie sprzedaż internetowa", bo "zostało tylko podpisanie umowy z firmą od systemów płatności" i Dyrektor sportowy też...
Ian, New
A co jeśli JF nie dał pieniędzy na kontrakt Niedzieli i pozostałych "obiecanych" i branych pod uwagę w "zarysie tych którzy pojadą"? Co w takim przypadku miałby powiedzieć Szaraniec?
Może i masz rację, bo po ostatnim wywiadzie z JF, da się wywnioskować, że tak łatwo kasy na kotów w worku dawać już on nie będzie, ale chodzi mi tu bardziej o postawę Radomira. Jeśli uważa, że zbyt duża wylewność Stawowego podczas wywiadów nie służy interesom klubu, to niech powie mu to w cztery oczy, a nie robi jakieś podchody w rozmowach z dziennikarzami, bo jak juz mówiłem: Przyganiał kocioł garnkowi...
Ale z drugiej strony panowie, zastanówcie się - nie ma podpisanych kontraktów, zAWodnik jest graczem innego klubu lub jest wolny. Może w każdej chwili zrobić to, co tylko zechce.
Stawowy nie powinien mówić o tych zAWodnikach jak o "swoich", jak o graczach Cracovii bo przecież nie mają podpisanych kontraktów. Trener nie powinien mówić o czymś, co jest nie potwierdzone, czyż nie?
Stawowy ostatnio chyba w ogóle za dużo mówi.Najpierw publicznie o Misiorze i o tym,że on będzie go namawiał żeby wrócił...Teraz o tych zawodnikach...Bardzo dobra wypowiedź Radomira,bo niech trener będzie przede wszystkim od trenowania,a nie od budowania struktur w klubie.
rany boskie... zatrudniając go wiedzieli chyba co to za człowiek, co by mu odpowiadało i jaki ma charakter. ja popieram trenera. nic takiego się nie stało przecież.
Jeden mówi za dużo, kwieciście, co mógłby wyrazić w 2 zdaniach to wyraża w 15. Nieraz nie powinien czegoś powiedzieć ale mówi, taki jest jego charakter i nie ma w tym niczego nadzwyczajnego, jednych to będzie razić a inni będą zachwyceni. Drugi za to powściągliwy w słowach, prawnik w końcu. I co, też jakieś o to pretensje ?. Ani jeden ani drugi nie działają na szkodę Klubu. Nie szukajmy na siłę konfliktu między nimi, bo jak będziemy bardzo chcieli to się taki w końcu znajdzie albo za chwilę przeczytamy o tym w zaprzyjażnionych mediach.
Spieracie się o pierdoły a tu są ważniejsze kwestie !!!
Odchodzą kolejni zawodnicy grając ewidentnie na rozwiązanie kontraktu i wzięcie kasy od nowego klubu za podpis naszym kosztem .Tak zagrał nam na nosie Visniakovs i tak gra Saidi .Ewidentnie gra z menagerem na rozwiązanie kontraktu nie trenuje .Jest to naruszenie warunków profesjonalnego kontraktu i klub powinien zareagowac stanowczo .Albo trenujesz i grasz albo wniosek o bezwzględna dyskwalifikacje .Jeśli chcesz odejśc tylko na warunkach do zaakceptowania przez klub NIE LICZ NA ROZWIĄZANIE KONTRAKTU.
JEMU BĘDZIE SIĘ SPIESZYĆ jako reprezentant Burundii nie może sobie pozwolić na nie granie w piłkę przez kilka miesięcy bo wypadnie z kadry i straci szansę na kontrakt w dobrym klubie.
Radek musisz być z nim twardy i pokazać mu miejsce w szeregu -jeśli nie dyskwalifikacja to widmo 4 ligowych rezerw w których dziwnym trafem nie będzie łapał się do meczowej 11!!!!
kurw.a potter w ilu tematach jeszcze napiszesz to samo ? boisz sie, ze Cie nie przeczytaja ? wyslij im maila klub@cracovia.pl wszyscy przeczytaja.
może podobny filmik zachęcający do kupna karnetów? http://www.youtube.com/watch?v=l6N2vwe9Swk&feature=player_embedded
Czemu ma się nie łapać do składu ? W IV lidze też są boiska i bramki bywają 2, ludzi przyjdzie masa oglądać gwiazdę z Burundi, mamy im tego odmówić ?
Kkk napiszę w ilu się da by przeczytał to Filipiak i skończył raz na zawsze z tym że robią z niego wała a jego pracownicy na to pozwalają .Tak wygląda szanażowanie klubu przez Saidiego ,Suarta i wcześniej Visniakowsa i bezczelne granie na rozwiązanie kontraktu.Jednemu się udało i teraz gra w to samo Saidi i jego menager .W jego przypadku wydalismy kupe kasy na transfer i powinniśmy odzyskac przynajmniej połowę .
Czas akurat działa tu na naszą korzyść TYLKO MUSIMY Z SAIDIM I JEGO MENAGEREM GRAC TWARDO -chcesz odejść tylko na warunkach do zaakceptowania przez klub NIE ZA ŻETONY .Jako piłkarz reprezentacyjny nie może sobie pozwolić na nawet kilkumiesięczne nie granie w piłkę bo będzie po nim .
Radek z Tabiszem powinni grac bardzo twardo -WIDMO 4 LIGI LUB DYSKWALIFIKCJI ZA ODMOWĘ ŚWIADCZENIA PRACY !!.Na razie wygląda na to że licytują nie mając nic i druga strona o tym wie .
Potter już nie pisze tego samego w każdym wątku... On zaczyna pisać to samo w każdym poście :)
No Offence Potter :)
Szymciu KSC Cracovia na takich ,,interesach ''jak z Visniakovsem traci kasę i daje następnym krętaczom wzkazówkę możecie nas rolować .Pokaż mi kolego drugi taki klub który pozwolił by sobie na rozwiązanie kontraktu z reprezentantem Łotwy za porozumieniem stron wykładając wczesniej nie małą kasę za podpis przy kontrakcie.
Podobne ,,interesy'' robiliśmy z Trivunovicem (kosztował ok 200 tyś euro )i wysoki kontrakt by rozwiązać i póścic go za darmo płacąc pewnie jeszcze za wcześniejsze rozwiązanie kontraktu .Jak policzymy ta kase na miesiące gry Vule wyjdzie nam kosmiczna kwota utopiona w błocie .
Kolejny Koen płacimy kilkaset tysięcy euro by oddac za free .Kto inny mógłby robić takie ,,interesy ''
Teraz kolejny w kolejce Saidi tyle że tu nie mają za bardzo jak z tego wyjść bo wydano 700 tyś euro i puszczenie za free to by był sabotaż i celowe działanie na niekorzyść klubu.
Filipiak daje kase, to sobie wydaje jak chce... masz z tym problem, to idz i jego zapytaj, a nie dręcz nas tematami które są dla nas równie oczywiste...
Rozdzierasz już szaty na takich pierdołach, że zaraz popadniesz w schizofrenię... a jeszcze jest dom i rodzina...
I tu się kolego szymciu KSC grubo mylisz .Kasa wydana na transfery to to były pożyczki Comarchu dla Cracovii .
Mieliśmy spory dług wobec Comarchu który został spłacony przez emisje akcji w wyniku której Comarch stał się większościowym udziałowcem .Krótko mówiąc nie utopił kasy Filipiak UTOPIŁA JE CRACOVIA poprzez nieudolnego dyrektora i viceprezesa .
potter Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> I tu się kolego szymciu KSC grubo mylisz .Kasa
> wydana na transfery to to były pożyczki
> Comarchu dla Cracovii .
> Mieliśmy spory dług wobec Comarchu który
> został spłacony przez emisje akcji w wyniku
> której Comarch stał się większościowym
> udziałowcem .Krótko mówiąc nie utopił kasy
> Filipiak UTOPIŁA JE CRACOVIA poprzez nieudolnego
> dyrektora i viceprezesa .
ktorego zatrudnil Filipiak :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)