jak to jak " powiadam wam po rodowodzie go poznacie"
-
-
Radomir Szaraniec - Wiceprezes - Powodzenia!
Nie twierdzę, że zawodnik X a nawet Y przerwie rozmowy, nie jest jednak przypadkiem, że najwięcej negatywnych informacji o Klubie ukazuje się w okienkach transferowych. Też uważam, że to kompromitacja mediów bo wpis nie jest wart jakiegokolwiek rozgłosu. Prasa dba o to by ten tzw. "głos nienawiści" nigdy nie zniknął z przestrzeni publicznej.
pewnie musial miec w znajomych jakąś szmate - tak jak i mi sie trafiło
prawda jest taka, że nie mają o czym pisać więc napisali coś co ściągnie pare osób na portal , jutro tusk powie że za 4 lata będziemy mieć szkolenie jak w Hiszpanii i będą pisać o tym
[quote=MARTEN]
Wg mnie wpis Radomira bardzo niefortunny.
Człowiek na jego stanowisku winien ważyć swoje
słowa, jakkolwiek wypowiadał się prywatnie, to
prasa wykorzysta to teraz do ataku na osobę
publiczną, bo reprezentującą Klub.
[/quote]
Zaczyna się sezon ogórkowy i dziennikarze zaczynają szukać każdych możliwych tematów :)
Oczywiście Wiceprezes Cracovii nie jest osobą prywatną i powinien ważyć słowa szczególnie te wypowiadane publicznie na serwisie społecznościowym. Aczkolwiek nie popełnia błędów tylko ten kto nic nie robi.
Nie były wypowiadane publicznie.
Nie powiedział nic niezgodnego z prawdą, nie ma czego się wstydzić.
Wpis na facebooku pod własnym imieniem i nazwiskiem napisany przez Wiceprezesa klubu piłkarskiego jest wypowiedzią publiczną i jako taka może zostać wykorzystana przez dziennikarzy.
Warto mieć na fb dwa profile. Stronę, na której umieszcza się oficjalne komunikaty i profil prywatny [b]pod pseudonimem[/b] tak ażeby tylko dla znajomych. Tak jak ja mam :D
Gratulację za postawienie "grzybków" na Kałuży które uniemożliwiają wjazd na płytę granitową autom.Brawo!
Carlit,ale wpisy Radomira na fb mogli obserwować tylko jego znajomi,których miał "aż" stu z hakiem.Nie było to do oficjalnego wglądu dla wszystkich.Może teraz "podziękować" jednemu pseudo znajomemu,że go sprzedał.BTW usunął konto...a myślałem,że się z tego śmieje.Wiceprezesie,ja bym na Twoim miejscu dopierdolił jeszcze parę postów ;)
Na kanałach społecznościowych nie ma kont zamkniętych/prywatnych są tylko mniej lub bardziej publiczne.
Są zamknięte grupy,a w przypadku konta Radomira to poza jego znajomymi nie miał nikt wglądu na to co on wypisuje.
http://muchanadziko.salon24.pl/432056,szarancza-na-szaranca-czyli-wyborcza-walczy-z-kibolstwem
Adam Akustyk Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> http://muchanadziko.salon24.pl/432056,szarancza-na
> -szaranca-czyli-wyborcza-walczy-z-kibolstwem
Zgadzam się w 1906%. Akurat tym nasz vce prezez przejmować się nie musi. Radku działaj :).
Co to za proces wygrał The Big Boss One z Głosem Cadyka?
Sezon ogórkowy a my znowu najmedialniejsza marką będziemy
BartAcid Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Sezon ogórkowy a my znowu najmedialniejsza marką
> będziemy
Dokładnie.
Podziękowania za sprowadzenie reprezentacji Italii na nasz stadion, wspaniałe wydarzenie.
Podobnie jak wysłanie książek "100 lat historii stadionu Cracovii" przez Pana Kołodziejczyka ekipom Anglii
i Włoch (może ktoryś z nich przeczytał(?).
Sprowadzenie trenera Stawowego również wydaje się być niezłym posunięciem, czas pokaże.
Oby wreszcie poziom sportowy dorównał potencjałowi kibicowskiemu i medialnemu.
Sprzedaż przez internet info
http://terazpasy.pl/Pilka-nozna/Aktualnosci/Terazpasy.TV-Radomir-Szaraniec-o-sprzedazy-biletow-przez-Internet
Dzięki za informację, powodzenia i czekamy
Nie wiem czym wy się podniecacie - biletami przez neta?
[b]Koleś nie dopiął jak na razie żadnego sensownego transferu,[/b] najlepszy wśród testowanych Niedziela za chwile będzie w ...Zawiszy , a my z tymi grajkami i Dudzicem w napadzie będziemy walczyć znowu o utrzymanie - tyle że już nie w ekstraklasie...
[b]Jeśli przed tą rundą nie przyjdzie do nas 3-4 zawodników z nazwiskiem, to w bajki o awansie nie radzę wierzyć...[/b]
Jeszcze mam jedno pytanie - kto k..a odpowie [b]za mega zfrajerzenie się[/b] z kontraktem Kaczmarka i rozwiązaniem go przed 31 grudnia i tym samym wzmocnienie naszego rywala w lidze czyli Zawiszy Złodzieja Osucha (?)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)