MaksMichal77 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> przez problemy rodzinne odchodzi... to raczej
> oznacza ze da sobie spokoj na jakis czas, cos jak
> Szatalow.
Sugeruję nieco więcej dystansu do oficjalnych powodów odchodzenia jakiegoś trenera czy piłkarza z klubu...
-
-
Radomir Szaraniec - Wiceprezes - Powodzenia!
Radolsky to jest strzał w dziesiątkę.
Przy takim ruchu Zarządu każdy będzie bił brawo.
N-ty raz chcecie czytać , że Profesor nie pozwolił? Macie zdrowie
Radolsky to bardzo dobry kandydat (tyle że nie dla Jakuba i pewnie Filipiaka).Jest nie sterowalny i nie pozwoli sobie na ustalanie składu .Próbował to Drzymała w Groclinie i nic nie ugrał .
To jest trener stary wyjadacz z ogromnym doświadczeniem .Kolejny plus to znajomość 1 ligi.
Jest to też osobowość -zawodnicy chcą do niego przychodzić i z nim współpracować .
Popieram ten apel bo to bardzo dobry trener i nie ta para butów co kafarski.
Co do tych ,,powodów osobistych''odejścia Radolskiego.Ja w nie nie wierze.
Moim zdaniem główny powód to niechęć właściwieli i nie których zawodników tych starszych do awansu do ekstraklasy .
Nie mają tam stadionu i wizja grania w Mielcu czy na Hutniku to ogromne koszty a wpływy zerowe .
Ci starsi zawodnicy też potrafią kalkulować .Wiedzą że ekstraklasa to już za wysokie progi na ich nogi-lepiej zarabiać w 1 lidze a mieć pewną pracę.
Radolsky to trener z charakterem i w klubie grającym o nic nie ma motywacji do pracy.
Bierzmy go za wczasu póki jest wolny .Kafarowi daje maks 10 kolejek .
I tak z innej beczki ale ważna kwestia BY RADEK DOPILNOWAŁ !!!Piszę się że ma Saidi odejść do Legii ,Lecha .Pojawia się inne nazwiska do odejścia Visniakovs ,Suvorov ,Struna ,Kosanovic .To są reprezentanci Kraju lu młodzieżowi reprezentanci .W każdy TRANSFER POWINNA BYĆ WPISANA KLAUZULA ZAROBEK DLA CRACOVII PRZY NASTĘPNYM TRANSFERZE .Jak pokazuje przykład Uche w gts WARTO .Teraz zapobiegliwi Węgrzy zarobią sporą kasę na transferze Rudneva bo mieli procent od następnego transferu .
Radek dopilnuj tego!!!!
Panie V-ce Prezesie Szaraniec,czy może Pan oficjalnie wypowiedzieć się na temat aktualnej sytuacji w klubie.Co z planem przygotowań do nowego sezonu,co zamierzeniami dotyczacymi zreformowania /powołania/ Pionu Sportowego o których mówił Pan obejmując stanowisko V-ce Prezesa? Wiemy,że Zarząd "ciężko pracuje" /szczególnie dwóch pozostałych członków Zarzadu/,ale kibicom i sympatykom Pasów należy się chyba jakas oficjalna informacja.
Ps.Chyba Prezes Filipiak nie zabronił Panu wypowiedzi w tych tematach?
Plan przygotowań wisi już na forum od pewnego czasu. Wypada mi pogratulować zakontraktowania dobrych sparingpartnerów.
no ale krak06 nie doczytal tradycyjnie. ja mysle, ze poza TP! powinien rzucic okiem i gdzie indziej,
Ja chce wiedzieć bezpośrednio, ze 'źródła' co słychać w klubie i jakie są perspektywy uzdrowienia sytuacji,a np. na temat Pionu Sportowego chyba nic nowego nie napisano.
W zwiazku z sytuacją w jakiej znalazł sie klub,dobrze by było,żeby decydenci sie wypowiedzieli co dalej.Na JF + JT nie liczę,ale Szaraniec mógłby chyba coś na ten temat powiedzieć.Informacji nigdy nie jest za dużo.
Jest Rzecznik Prasowy, chcesz cos uslyszec to sobie zadzwon, zarzad po to ma wlasnie w klubie Rzecznika zeby oni nie musieli sie Wam tlumaczyc.
Tak swoją drogą ciekaw jestem co ten pan robi całymi dniami, bo marketing u nas kulej , On zbyt często też się nie pokazuje w mediach. No chyba że to jest indywidualny rzecznik prasowy i kibic dzwoni, i dowiaduje się wszystkiego.
Gratuluje pomysłu,Faktycznie Zarząd nie ma sie z czego tłumaczyć.Niech każdy kibic dzwoni do rzecznika,rzecznik wie to mu powie! :)
Co ma Rzecznik z Marketingiem ?
Szefem marketingu byl Osciak, juz go nie ma, wedlug oficjalnej masz na tym stanowisku teraz Małgorzate Pacure.
o sorry, wytłumaczyłeś mi już, nie lepiej było by zatrudnić takiego gościa na 1/10 etatu? :)
krak 06 Napisał(a):
> Gratuluje pomysłu,Faktycznie Zarząd nie ma sie z
> czego tłumaczyć.Niech każdy kibic dzwoni do
> rzecznika,rzecznik wie to mu powie! :)
no nie jakis krak 06 sobie pierdnal i juz caly zarzad bedzie mu sie tlumaczyl
ciekawe, ze Tabisza to tak nie wzywaliscie zeby sie tlumaczyl.
Pozatym co chcesz uslyszec ? chcesz zeby Ci powiedzieli, ze celem na najblizszy sezon jest awans itp ?
lucjan1 Napisał(a):
> o sorry, wytłumaczyłeś mi już, nie lepiej
> było by zatrudnić takiego gościa na 1/10 etatu?
> :)
co mysle o rzeczniku to sobie poszukaj w temacie o nim
lucjan1 Napisał(a):
> Tak swoją drogą ciekaw jestem co ten pan robi
> całymi dniami, bo marketing u nas kulej , On zbyt
> często też się nie pokazuje w mediach. No chyba
> że to jest indywidualny rzecznik prasowy i kibic
> dzwoni, i dowiaduje się wszystkiego.
Chyba sam nie wiesz o co Ci chodzi.... tak, sprawuje funkcje indywidualnie, odpowiada za kontakt z mediami, jest do ich dyspozycji i podejrzewam, że w razie takiego zainteresowania również do dyspozycji kibiców. Myślisz, że klub powinien zwoływać co kilka dni konferencje prasowe, ściągając dziennikarzy sportowych z regionu, żeby rzecznik powiedział, że na tę chwile nic się nie zmieniło, ale wszystko jest w toku i nie może zdradzić szczegółów? Mnie by chuj strzelił za przeproszeniem :). Okienko otwiera się z początkiem lipca, większość informacji odnośnie przygotowań do nowego sezonu zostało przekazanych. Będą podpisane umowy z piłkarzami/dyr.sportem to nikt nie będzie robił z tego tajemnicy, a o Gawędzkiego się nie bójta, robi co do niego należy, rozliczają go Ci, którzy mu płacą.
DSS Napisał(a):
> lucjan1 Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Tak swoją drogą ciekaw jestem co ten pan robi
> > całymi dniami, bo marketing u nas kulej , On
> zbyt
> > często też się nie pokazuje w mediach. No
> chyba
> > że to jest indywidualny rzecznik prasowy i
> kibic
> > dzwoni, i dowiaduje się wszystkiego.
>
> Chyba sam nie wiesz o co Ci chodzi.... tak,
> sprawuje funkcje indywidualnie, odpowiada za
> kontakt z mediami, jest do ich dyspozycji i
> podejrzewam, że w razie takiego zainteresowania
> również do dyspozycji kibiców. Myślisz, że
> klub powinien zwoływać co kilka dni konferencje
> prasowe, ściągając dziennikarzy sportowych z
> regionu, żeby rzecznik powiedział, że na tę
> chwile nic się nie zmieniło, ale wszystko jest w
> toku i nie może zdradzić szczegółów? Mnie by
> @#$%& strzelił za przeproszeniem :). Okienko
> otwiera się z początkiem lipca, większość
> informacji odnośnie przygotowań do nowego sezonu
> zostało przekazanych. Będą podpisane umowy z
> piłkarzami/dyr.sportem to nikt nie będzie robił
> z tego tajemnicy, a o Gawędzkiego się nie
> bójta, robi co do niego należy, rozliczają go
> Ci, którzy mu płacą.
Tabisza również rozlicza ten który mu płaci. (i niech to będzię płenta tych kilku postów) pozdrawiam
Krak, człowieku ile Ty masz lat? Szaraniec ma relacjonować na żywo swoją pracę tutaj na forum? Chcesz żeby pisał rzeczy w stylu:
"Gadałem dziś z kandydatem na dyrektora X, ale nie możemy dogadać się co do ceny, bo Tabisz nie chce zapłacić więcej, więc gadam teraz z kandydatem Y"? Ogarnij się. Takie rzeczy nie mają prawa wyjść na światło dzienne.
Żeljeznićar - mam tyle lat ile trzeba,żeby wiedzieć o co "chodzi w piłce nożnej"- nikt nie wymaga od Szarańca,żeby "relacjonował na żywo" co sie dzieje w klubie,ale dobrze by było,żeby po analizie spadku przez Zarząd,przedstawiono ogółowi kibiców założenia które pozwolą na wyjście Cracovii z impasu./ nie interesuje mnie i nie tylko,jak prowadzone są rozmowy na temat zatrudnienia Dyrektora Sportowego,tylko czy wogóle go zatrudnimy i kiedy, w tym roku czy przyszłym,bo na razie z szumnych zapowiedzi o reorganizacji Pionu Sportowego nie wiele wynika,a to jest klucz do tego,żeby sekcja piłki noznej prawidłowo funkcjonowała/
Bo jak historia uczy, znowu będzie wielka prowizorka.Ale obym sie mylił,zobaczymy jak będzie funkcjonwał klub z nowym sezonem.
jak tam Wegrzcanka?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)