AlexMateczny Napisał(a):
-------------------------------------------------------
I jeszcze jedno jak my tą młodzież
> możemy przyciągnąć jak my wody nie mamy.
pamietam czasy tramparksie, przezylem pijac wode z hydrantu lub z kranu, nie umarlem
a nawet 3cia nozka ktora mi wyrosla duzo mi dala w pojedynkach 1na1 ;)
-
-
Radomir Szaraniec - Wiceprezes - Powodzenia!
AlexMateczny Napisał(a):
> Ale na papierze czy wirtualnie bo to wiem od
> trenerów. W tym klubie różne cuda widziałem
> jak bramki dla młodzieży z którymi tir wiechał
> na rondo i do tej pory nie dotarł (czasy
> Wysockiego). Jak moje koszulki dla mojego rocznika
> z mikołaja mikołaj
> zajebał...................................czy jak
> lejbiki z krzyżem były u mnie w bagażniku.
Na papierze poproszę. Przed chwilą mi trener Zegarek powiedział, że nie rozmawiał z Tobą o wodzie, zaś trener Trela powiedział, że wczoraj wpadłeś do pokoju i zapytałeś, czyja jest woda mineralna, a on powiedział, że ich (juniorów młodszych). Zatem jeśli rozmawiałeś o braku wody z jakimś innym trenerem juniorów (z tego co wiem innych trenerów juniorów nie ma w klubie), to proszę na piśmie.
Koszulki dawane prze mikołaja- zdaje się, że je wręczał trener Górecki, stąd też nie wiem, czy wręczył, czy nie.
Lejbiki zwrócił Twój kolega Chochołek pracownikowi klubu Piotrowi Barcikowi. Sam zaś mówiłeś, że potrzebujesz wjazdówki na parking dla siebie, bo wwozisz różny sprzęt.
Ja kończę jakiekolwiek rozmowy z pieniaczem na forum. Jeśli ktokolwiek uważa, że Alexem kieruje troska o klub, a nie osobiste dąse, to jest jego sprawa.
Rmszar a co z Tabiszem? Odejdzie? ;)
Nie chcę bronić Alexa Matecznego ale wydaje mi się,że przedstawiając "problem wody' chciał pokazac kibicom jak pewne sprawy wyglądają w klubie /Vel Vet/ czyli jak wygląda 'TABISZOWSKA KRAKOWIA' od środka.
Nie wiem jak jest teraz /odkad przyszedł Szaraniec/ ale kierownicy drużyn mogli by dużo powiedziec jak to wyglądało w poprzednich sezonach.
Dla niektórych może to być "śmieszny temat i nie na miejscu" ale w jakiś sposób pokazuje organizacje w klubie.
Rozwiazanie tego czy innego problemu nie polega chyba na tym>jestes na Wielickiej idź do Szarańca niech to załatwi.
O rzeczach tak oczywistych nie powinno sie wogóle mówic ani pisać,one bez tego powinny byc załatwiane odgórnie>
ale tu nie ma troski o Cracovię, tylko osobiste wycieczki w stronę RmSzara, pieniactwo i warcholstwo podszyte pretensją o nie wiadomo co. i nawet jeśli Alex kiedyś wyskoczy z jakimś poważnym, uzasadnionym zarzutem, to i tak zostanie olany, ze względu na prywatę tu uprawianą.
Rozmowa, a przede wszystkim w/w problemy faktycznie na poziomie Krakowi :(
knur- nie popieram warcholstwa,pieniactwa,czy osobistych wycieczek w stosunku do Szarańca.
Ale czy nie wydaje sie to śmieszne,że o wodzie,lejbikach,czy jakiś koszulkach od Mikołaja musi mówić V-ce Prezes.
On powinien sie zajmować zarzadzaniem i strategią,a do takich spraw j.w w dobrze zorganizownym klubie są, odpowiedni ludzie.
krak - o tych sprawach mówi viceprezes tylko dlatego, ze były noszowy cały czas szuka zwady. co chwila Alex wyskakuje z jakimś tematem do Radka, ten to prostuje, i tak się bawimy. bany jak widać nie poskutkowały, więc po prostu będę wywalał posty pieniacza w kosmos, i tyle.
przeczytaj, co napisał Radek - koszulkami zajmuje się ten i ten, wodą ten i ten, lejbikami ten i ten. Radek nie musiałby o tym tu pisać, gdyby nie zaczepki frustrata.
Ja widzę w postach Matecznego jeden pozytyw dla mnie.
Uświadomiłem sobie ,że wreszcie na Wielickiej jest członek zarządu ,który [b]ogrania i interesuje się co się dzieje również na NAJBARDZIEJ podstawowych poziomach[/b] . Od lat nie było kogoś takiego...Kiedyś Misior potem trochę Wysocki...i od tego czasu wyłącznie "ład korporacyjny" ;).
Owszem jestem wściekły na zarząd MKS za wprost żenujący spadek z ligi ale tego pozytywu nie da się nie zauważyć...
knur Napisał(a):
> krak - o tych sprawach mówi viceprezes tylko
> dlatego, ze były noszowy cały czas szuka zwady.
> co chwila Alex wyskakuje z jakimś tematem do
> Radka, ten to prostuje, i tak się bawimy. bany
> jak widać nie poskutkowały, więc po prostu
> będę wywalał posty pieniacza w kosmos, i tyle.
>
> przeczytaj, co napisał Radek - koszulkami zajmuje
> się ten i ten, wodą ten i ten, lejbikami ten i
> ten. Radek nie musiałby o tym tu pisać, gdyby
> nie zaczepki frustrata.
Ja nikogo nie obrażam i nie banuje bo nie mam takiej władzy. Może mam podziękować że mnie odblokowałeś tylko pytam dlaczego nie ma tego czy nie było kogoś na turnieju. Zablokowałeś mnie pierwszy raz jak napisałem że Kępa będzie asystentem Kafarskiego co nie pasowało Szarańcowi.
rmszar - ja mam osobiście wielką prośbę myślę, że będzie ona skuteczna i konkretnie utnie ona wszelakie dywagacje na temat problemów klubowych, transferów i dramatów odnośnie kontraktów z zawodnikami.
Czy była by możliwość abyś Ty jako człowiek odpowiedzialny i pracujący w klubie spróbował przynajmniej nakreślić plan działań, nikt tu nie mówi o nazwiskach w sprawie transferów ani o konkretnych szczegółach z życia Cracovii, bo ja osobiście widzę że ludziom potrzebna jest nawet mała iskierka do wizji lepszego i poprawy sytuacji w naszym klubie. Bo jak czytam wypowiedzi Alexa i innych forumowiczów to oczywiście z szacunkiem ale muszę powiedzieć - że to nie są rozmowy świadome, bo i ja sam przez to mam mętlik w głowie i sam chciałbym coś nawet troszeczkę wiedzieć. A jak widać ludzie reagują różnie - od wylewnych frustracji po depresyjny smutek.
Brak jakiejkolwiek reakcji ze strony klubu może owocować spdakiem frekwencji i tak właśnie myślę, że klub w minimalnym stopniu powinien teraz zadbać o kibica - bo myślę że wielu kibiców to odstrasza, a tracąc finansowanie z ramienia c+ i pobytu w ekstraklasie świat kibicowski teraz będzie determinował zarobki dla klubu, więc proszę zadbajcie o kibica, dajcie plan wypowiadajcie się minimalnie i bezpiecznie - ALE DAJCIE NAM CHOCIAŻ PROMIEŃ NADZIEJI.
Do czwartku miała wyjaśnić się przyszłość Kafara - skoro nie ma informacji o baj baj 'świńskiego' Tomasza to mamy rozumieć, że zostaje?
Nie miała się wyjaśnić przyszłość Kafarskiego, tylko niektórych zawodników.
Racja.
Miało być w przyszłym tygodniu czyli jutro mam nadzieje dowiemy się, że Tomasz '6 punktów' Kafarski wraca na Wybrzeże.
Nie podoba mi się pomysł banowania, czy wyrzucania postów ludzi, którzy stoją w jakiejś opozycji do p. Szarańca.
Jako osoba publiczna musi cierpliwie przyjąć krytykę, oczywiście ma prawo prostować nieporawdy.
Nie wiem kto ma rację w jakimś dziwnym sporze, a właściwie wiem prawie na pewno, że problem wody to jakieś nieporozumienie i go nie ma. Obie strony piszą do siebie napastliwe, zarzucają kłamstwa, a to już zakłada złą wolę. Później się dziwimy, że złośliwi dziennikarze piszą, że nasz Wiceprezes poświęca czas na absurdalne spory, facebooki, fora, a nie na ratowanie Cracovii, choć prawda jest na pewno inna. Mnie cieszy to, że pozostał na forum, jeśli ktoś pisze jakieś nieprawdziwe historie, dobrze, że prostuje, ale szkoda, że nie jest to sucha, neutralna oidpowiedź, tylko przekrzykiwanie się, kto jest kłamcą. Znam ludzi, którzy nie kibicują Cracovii, zaglądają na to forum i to co zauważają, to brak szacunku dla klubu poprzez nieustanny jazgot na Prezesa, na drugiego Wiceprezesa w każdym wątku:
transfery, byli piłkarze, przyczyny spadku, 1 liga, trener, kontuzje, kilka wątków dedykowanych władzom, wszędzie jazgot, w wątkach hokejowych tylko troszeczkę spokojniej. W ogóle nie oceniam w tym momencie zasadności tych postów, chodzi o ich skalę i rozsianie wszędzie. Oczywiście poziom frustracji jest wielki i trudno nad tym zapanować, więc Administratorom się nie dziwię...
dramat...
iskra Napisał(a):
> Nie podoba mi się pomysł banowania, czy
> wyrzucania postów ludzi, którzy stoją w
> jakiejś opozycji do p. Szarańca.
> Jako osoba publiczna musi cierpliwie przyjąć
> krytykę, oczywiście ma prawo prostować
> nieporawdy.
> Nie wiem kto ma rację w jakimś dziwnym sporze, a
> właściwie wiem prawie na pewno, że problem wody
> to jakieś nieporozumienie i go nie ma. Obie
> strony piszą do siebie napastliwe, zarzucają
> kłamstwa, a to już zakłada złą wolę.
> Później się dziwimy, że złośliwi
> dziennikarze piszą, że nasz Wiceprezes
> poświęca czas na absurdalne spory, facebooki,
> fora, a nie na ratowanie Cracovii, choć prawda
> jest na pewno inna. Mnie cieszy to, że pozostał
> na forum, jeśli ktoś pisze jakieś nieprawdziwe
> historie, dobrze, że prostuje, ale szkoda, że
> nie jest to sucha, neutralna oidpowiedź, tylko
> przekrzykiwanie się, kto jest kłamcą. Znam
> ludzi, którzy nie kibicują Cracovii, zaglądają
> na to forum i to co zauważają, to brak szacunku
> dla klubu poprzez nieustanny jazgot na Prezesa, na
> drugiego Wiceprezesa w każdym wątku:
> transfery, byli piłkarze, przyczyny spadku, 1
> liga, trener, kontuzje, kilka wątków
> dedykowanych władzom, wszędzie jazgot, w
> wątkach hokejowych tylko troszeczkę spokojniej.
> W ogóle nie oceniam w tym momencie zasadności
> tych postów, chodzi o ich skalę i rozsianie
> wszędzie. Oczywiście poziom frustracji jest
> wielki i trudno nad tym zapanować, więc
> Administratorom się nie dziwię...
kolego ochłoń... jeśli ktoś komuś coś zarzuca powinien mieć na to argumenty i dowody. nie może być tak aby na forum najstarszego klubu piłkarskiego w Polsce mógł ktoś rzucać do innego z nas (przypominam że rmszar to nie szkodnik z kańczugi tylko Pasiak z krwi i kości) oszczerstwami (bądź nie - nie rozsądzam sporu) nie mając na to dowodów. jeśli wymieniony użytkownik ma coś do zarzucenia powinien zrobić to w cztery oczy, a jeśli woli drogą elektroniczną to pw lub mail. nie dla publicznego prania prywatnych brudów
iskra - tu jest problem jednego forumowicza, który za cholerę nie może przeboleć, że rmszar znalazł sie w zarządzie MKS, prowadzi w nim prywatną wojenkę na tym forum i chce publiczne prać brudy
Dla niektórych zarząd (czyt. Szaraniec) powinien wydać takowe oświadczenie:
-spadliśmy lub nie.
-walczymy o awans lub o mistrza
-trener aut lub nie
-piłkarze ten i ten aut, ten i ten przychodzi
-woda zajmuje się pan Zdzisek
-piłkami pan Józek
-pompkami do piłek pan Stefan
-noszami noszowi
-trawę kosi kosiarka
-lejbiki schowaliśmy tutaj
-parter sprząta pani Zosia
-schody sprząta pani Marysia
-piętro sprząta pani Krysia
-a pokój prezesa sprząta on sam
Ludzie ogarnijcie się.
Jak będą jakieś decyzje na pewno się o nich dowiemy.
knur Napisał(a):
> iskra - tu jest problem jednego forumowicza,
> który za cholerę nie może przeboleć, że
> rmszar znalazł sie w zarządzie MKS, prowadzi w
> nim prywatną wojenkę na tym forum i chce
> publiczne prać brudy
I dlatego mnie zbamowałeś i wali mnie czy Szaraniec jest w zarządzie czy nie tylko niech robi to co obiecał. Każe mi dziękować za to że rocznik 97 zagrał finał turnieju na Kałuży. Może ktoś mi odpowie dlaczego nie było ważniejszego przedstawiciela na tym turnieju (przypominam Turniej im. Jana Pawła II) organizowanego też przez Cracovie. Moje zdanie jest takie że jest to karierowicz korporacyjny i mam prawo mieć swoje zdanie.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)