Ja go nie popierałem a po co jest to forum. Mnie się od początku nie podoba a protest był nie po to żeby wybrać Szarańca a wyjebać Tabisza.
-
-
Radomir Szaraniec - Wiceprezes - Powodzenia!
Alek - Sterby i Noiproks mają rację !!! To co się dzieje w środowisku po objęciu funkcji przez Szarańca woła o pomstę do nieba. Jak żyję 38 lat to z takim poziomem intryg i codziennego knucia się nie spotkałem.Nawet w biznesie. Wysokiej klasy kurest.wem jest to, że niektórzy opowiadając o miłości dla Cracovii realizują właśnie swoją prywatę. Liczy się tylko słuszne zdanie dotychczasowej partii rządzącej.
Alek, mówiłem Ci o tym w piątek. Ktoś kto wymyśla te ciągłe knowania jest wysokiej klasy skur.wysynem !!!
Dzięli Bogu, że są z nami na forum i w realu ludzi pokroju "noiproksa" i "sterbiego" bo inaczej to dom wariatów. zgadzam się z nimi w 100%.
Również uważam, że na obecna sytuację ma wpływ darcie sukna z napisem CRACOVIA przez frustratów i ludzi mających wielkie aspiracje i jeszcze większe mniemanie o sobie. Wystarczy przyjrzeć się z bliska takim osobom czy to na zapleczu czy trybunach VIP na Kałuży czy też na schodach budynku przy ul. Wielickiej. Wszyscy przemądrzali dyrektorzy, fachowi trenerzy, zmanierowani młodzi piłkarze ME czy drużyny juniorów z ojcami. Zgroza. trzeba uderzyć się w piersi Panowie również.
Jim zadam Ci pytanie kto ma na tym interes bo ja na pewno nie.
Oj chlopy ,chlopy - juz znalezliscie winnego? Profesorowi tylko o to chodzi i dzieki co nie ktorym Forumowiczom ma wlasnie kolejny zderzak w postaci Radka.
Choc raz zamilczcie i nie srajcie do swojego gniazda.
AlexMateczny ja nie wiem czy masz jakiś interes w krytykowaniu Radka, ale wiem, że na pewno masz do niego pretensje, że z Twojego powodu nie wywołał wojny w klubie lub przynajmniej nie zrezygnował z funkcji w zarządzie. Widać to po wszystkich postach, które piszesz od czasu zwolnienia cię z funkcji noszowego. Najpierw przyczepiałeś się do niego delikatnie (coś w stylu "mam żal do Radka") i w kilku tematach zamęczałeś wszystkich tematem zwolnienia noszowych, a teraz piszesz pod adresem Radka ostre zarzuty nie poparte czymkolwiek i niedomówienia.
Moim zdaniem Radek swoją obecnością w zarządzie może przynajmniej poddawać dobre pomysły Filipiakowi, przy czym do profesora należy decyzja czy uwzględni te pomysły czy nie. Fakt, że Radek jest w zarządzie nie znaczy, że to on rządzi, bo Filipiak jako sponsor, właściciel i prezes ma tak naprawdę pełnię władzy (nawet na boisku, jeśli prawdą jest, że sms-em kazał Pasiece zmieniać zawodnika). Wolę żeby w zarządzie był ktoś kto będzie starał się (bo więcej nie może) ukierunkowywać politykę Filipiaka w sposób korzystny dla klubu niż jakiegoś pachołka Filipiaka, któremu nie zależy na klubie.
Alex - poprzedniego bana dostałeś za publiczne pranie brudów i prywatną wojenkę, i NIC nie dotarło? naprawdę, skończ już chłopie jątrzyć.
Argument, że chłopak jest w zarządzie , ale nie rządzi wywołuje u mnie potterowskie zajady ;-)
Nie dotrzymał słowa. Teraz możesz mi dać bana.
Dla jednych bycie noszowym, jeszcze za darmoche to obciach
Inni z tego powodu wszczynają wojenki bo świat im się zawalił
Tak można to odczytać, po polemice tu prowadzonej
Nie ma to jak sytuacja na publicznym, cracoviackim forum, gdzie Pasiak- Pasiakowi wilkiem :(
Jeżeli dwie osoby, którym Cracovia jest bliska sercu, i które mają (oczywiscie w odpowiednich proporcjach) jakis wpływ na funkcjonowanie klubu, potrafią ze soba rozmawiać tylko poprzez inwektywy i wzajemnie oskarżenia, to czego my oczekujemy od losu i na jaką poprawę liczymy ? Normalnie ręce opadają jak się to czyta :(:(
A ja po raz kolejny proszę, żeby forum było miejscem, w którym każdy będzie mógł napisać co mu leży na wątrobie. Nie róbmy z rmszara winowajcy spadku, ale też nie umywajmy za niego jego rąk. Coś mi się bowiem zdaje, że jakbyśmy tej wiosny wszystkich tłuki, to dla wielu z Was działoby się to wyłącznie jego zasługą, a kiedy przegrywamy, to on z kolei jest jedynym niewinnym.
Dorwas - forum jest od wymiany poglądów a nie od prywatnych wycieczek. Potem jest płacze że nas w gazetach smarują.
mowilem kiedys, ze kazdy, kto sprobuje pomoc temu klubowi zostanie predzej czy pozniej obwolany zlodziejem.
ja to widze tak: Aleks Mateczny dostaje darmowa koncesje na grilla z darmowa kielbacha od Kabanosika i pieczywem z Sarmackiej i mediami free z MKS i mlodziez bedzie miala kasy w brod. no chyba, ze koszty beda za duze:).
Wystarczyło by na młodzież dać 1 zł z biletu i mamy Szkółkę Piłkarską jak się patrzy(pewnie każdy by dał z was). A jeżeli chodzi o wątek grili to ja pracowałem u Kabanosika i on mi wypłacał kasę. Szczerze to Kabanosik też ma dość.
RSz znalazł się między młotrem a kowadłem. Jeżeli nie odpuści, a mam nadzieję że tak będzie, naszym OBOWIĄZKIEM jest go bardzo mocno wspierać. Facet dużo zaryzykował, nie zostawił "grilla" dla pracy w Cracovii, pracę ma z przełożonym taką jaką ma. Myślicie, ze jest to postać wymarzona dla JF ? Nie, ON jest jednym z NAS, z trybun i "dyktator" to wie. Każdy atak na RSz, podcina mu siły w budowaniu struktur klubu. Przez ostatnie lata rządy tandemu zniszczyły dobrą markę naszego klubu. Z klubu z historią, staliśmy się klubem na który patrzy się poprzez pryzmat atmosfery wewnątrz. Myślicie, ze łatwo odbudować zaufanie ? To jest zawsze najtrudniejsze a czasem wręcz niewykonalne...
AlexMateczny Napisał(a):
-------------------------------------------------------
>Teraz możesz mi dać bana.
proszę uprzejmie.
Was chyba popierdoliło już całkiem!
Zarzuty i teksty które tutaj padaja, pokazuja tylko jedno, że nie mamy co sie pchać w protest skoro część osób szuka tylko kogo by tu opluć!
Rzucanie takich oskarżeń to cięzkie frajerstwo, zwłaszcza robiac to na forum internetowym! Moze jeszcze na facebooku zaczniecie sie obrażać?
Żeby połowie z forumowiczów zależało na Cracovii tak jak wywołanej tu "górze" to by było pięknie. Wam sie wydaje, ze to takie proste zarządzać klubem, wpływać na tych zarządzajacych i w ogóle pociągać za sznurki? Najlepiej z przed ekranu PC!
Poziom na tym forum spadł na samo dno i jak to powiedział jeden mądry gość... "Nie ma sensu tu w ogóle zaglądać i dyskutować bo nic konstruktywnego tu nie powstanie".
tak trochę off topic ale ostatnio odnoszę wrażenie że powstały dwa fronty kibiców Cracovii: mianowicie tych dobrych i jakże mocno zaangażowanych - związanych z STC i reszty - złem koniecznym. niestety odnoszę takie wrażenie czytając już od dłuższego czasu posty niektórych forumowiczów.
Kłócą się Pasiaki jeden z drugim ,padają mocne oskarżenia pod adresem Radomira .Kto się ciszy ?To woda na młyn dla Tabisza -wreszcie ktoś odwraca uwagę od problemu .Cieszą się też na reymonta -niech się żydy sami zagryzą .
Radomira nie możemy zostawić samego bo zwyczajnie się wyłoży na ,,współpracy ''z Jakubem i Filipiakiem.
Trzeba drążyć już teraz by przyszedł do Cracovii trener z charyzmą który nie pozwoli na wtykanie brudnych łap do drużyny przez Jakuba i Tabisza.Musimy na wczoraj mieć scautów i dyrektora i już teraz montować zespół by nie spaść z 1 ligi.
Bez tej pomocy czyli przekonania Filipiaka o absolutnej konieczności gruntownych zmian począwszy od wyjebania na zbity pysk Jakuba ,a skończywszy na zatrudnieniu ludzi którzy na piłce zjedli zęby.Nic tu nie da przesuwanie Jakuba od sportu on zawsze wepchnie brudne łapy i zepsuje atmosferę.
Wodzu naczelny (nie trzeba pisać do kogo się zwracam )czas byś wziął z kolegami sprawę w swoje ręce.Ludzie za tobą pójdą .To jest nasze być albo nie być . Każdy dzień status Quo tego co jest nas pogrąża i niszczy Cracovię.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)