Villa_KS Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Najlepszy transfer zeszłego roku to właśnie R.
> Szaraniec... Przynajmniej mamy pewność że ktoś
> w klubie na 100% używa mózgu w sposób
> właściwy. Teraz wypadałoby się utrzymać ijedynego plus a
> dalej coś zmieniać bo jak piłkarsko wygląda
> Cracovia wszyscy wiemy... Jednocześnie nie można
> nie dać plusa Filipiakowi za nowego wiceprezesa.
Akurat za to może dostać na wiosnę :)jedynego plusa ale za to nieudolne od lat zarządzanie /WYNIKI i atmosfera w Klubie/ same minusy !
-
-
Radomir Szaraniec - Wiceprezes - Powodzenia!
Wywiad z Radkiem - jestem pod wrażeniem widać że chłopak kumaty bedzie dobrze!!! TYLKO PASY!!!
Może zamiast wywiadów warto by załatwić wpuszczenie kibiców jak system- z winy klubu- nie działa.
To nie jest wina Klubu że system nie działa... to wypadek losowy... wina Klubu polega na tym że nie jest przygotowany plan awaryjny...
Radku naleZy ci się wielki szacunek za całą robotę która odwalasz w Pasach, bo jeżeli ja wchodząc do sklepu w moich Proszowicach widzę gazetę Cracovii to aż serce rośnie i humor się poprawia. Oby tak dalej i życzę powodzenia !
Za to podziękuj komuś innemu, bo to robota PM.
Ja też dziękuje.
Przykre jest to Radomir że teraz spadek (mam nadzieje że nie) przypiszą Tobie.
AlexMateczny Napisał(a):
> Przykre jest to Radomir że teraz spadek (mam
> nadzieje że nie) przypiszą Tobie.
Dokładnie -mam takie same obawy że Filipiak będzie szukał kozła ofiarnego nie tam gdzie trzeba bo przeciez to nie jest wina miernego ale wiernego ''Męczennika''.
Idealnie będzie pasował tym nieudacznikom Radek na kozła ofiarnego w razie spadku.
Panie viceprezesie -trzeba w trybie pilnym zwołać w CRACOVII sztab kryzysowy!!!!
Oczekuje że Pasieka nie poprowadzi następnego meczu ,a zespół zostanie wzmocniony w środku pola .
Pomysł wysyłam na priv.
Liczę na drastyczne kary finansowe (w zawieszeniu do egzekucji w razie spadku i zamrożenia wszystkich premii do końca sezonu)
Kur. jakie kary???? chyba nie dla piłkarzy????
Od 4 lat jest dziadostwo , co roku to samo ,
ukarać to sie powinien sam Filipiak .
Trzesli dupami jak był protest to wzieli Radomira
I śmieszy mnie to gadanie że trzeba czasu na zmiany.
W pierwszej lidze to dopiero bedzie dziadostwo.
Filipiak bedzie myslał że tanim kosztem zrobimy awans .
Wdepłeś w GÓWNO Panie Szaraniec!!!!!!!!!!
KRAKOWIA to gówno.
Dokladnie ,Szaraniec jest wszystkiemu winien...tak tak tak rece opadaja :/
Szaraniec i Pasieka out za "transfery".
Litewskie drewno, otłuszczony Szałach i Budzik zatrudniony chyba tylko po to, by przygrywać na klarnecie na opłatku - to ich dzieło. "Drugi trener" pełniący tą funkcję pierwszy raz w życiu, dyrektor pełniący funkcję pierwszy raz w życiu, to musiało skończyć się spadkiem.
thebeściak - jesteś jak bydło.
Spokojnie: już nasza w tym głowa, żeby nowy wiceprezes nie był winiony za spadek. Procesor odleciał i myśli, że wszyscy wszystko łykną.
Radomir z tym Probierzem jak już dogadałeś kontrakt to należało to przelać na papier a nie czekać
bo widzisz czym się skończyło ......
potter Napisał(a):
>
> Panie viceprezesie -trzeba w trybie pilnym
> zwołać w CRACOVII sztab kryzysowy!
Kto miałby się w tym sztabie znajdować? Panie z pralni? Serio pytam.
Prezes zgodnie ze swoją filizofią zaraz obieca parę baniek za utrzymanie - po cholerę mu jakiś tam sztab :(
Dość sztabów, dyrektorów, kierowników, zastępców kierowników, trzeba było zatrudnić ze trzech piłkarzy potrafiących kopnąć prosto piłkę, a nie ten szrot....
thebesciak przestań już pierdolić.
Jareczek Napisał(a):
> Radomir z tym Probierzem jak już dogadałeś
> kontrakt to należało to przelać na papier a nie
> czekać
> bo widzisz czym się skończyło ......
Jak nie masz o czymś pojęcia to nie pierdol glupot. Były papiery tylko Probierz jest zwykłym chujem.
Ale chyba nie wiekszym od Tabisza???
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (5 użytkowników)
Goście (5)