Nudny -masz rację, ale po co naśladujesz innych.
Ps.Konkrety w tym temacie pewno pojawią się przy nowych zmianach strukturalnych w klubie i zatrudnieniu wreszcie dyrektora sportowego.
-
-
Radomir Szaraniec - Wiceprezes - Powodzenia!
No i Filipiak dopił swego.
A dlaczego miał swojego nie dopijać? Byli inni chętni na ten kieliszek?
Chodziło chyba raczej, że dopiął... ;)
Dziwna wypowiedź. Świadczy o chęci pozostawienia starego systemu??
Raczej cos innego.....Aleksa ciezko zadowolic.
Jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o...
No cóż, wczoraj pożegnaliśmy oddanego działacza PZPN Zdzicha Kręcinę. Czasy się zmieniają, działacze kręcący swoje prywatne lody odchodzą w niepamięć... Nie tylko w PZPN.
Tabisz został i dalej rządzi. Roddy Bottum loda to ty możesz komuś zrobić. Ja jestem nie zadowolony bo Szaraniec nic nie zrobi bo będzie go blokował ten co został. Za pół roku Filipiak powie"no daliśmy szanse waszemu przedstawicielowi i co i nic nie zrobił".
Poczekajmy do 16.XII.
AlexMateczny Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> (...) Za pół roku
> Filipiak powie"no daliśmy szanse waszemu
> przedstawicielowi i co i nic nie zrobił".
Pażiwiom, uwidim...
Jeśli ktoś naprawdę "siedzi w temacie" zauważy, że tym razem nie widać śladu cynizmu ani złej woli w postępowaniu Generała.
AlexMateczny Napisał(a):
> Tabisz został i dalej rządzi. Roddy Bottum loda
> to ty możesz komuś zrobić. Ja jestem nie
> zadowolony bo Szaraniec nic nie zrobi bo będzie
> go blokował ten co został. Za pół roku
> Filipiak powie"no daliśmy szanse waszemu
> przedstawicielowi i co i nic nie zrobił".
Jest dokładnie tak jak pisze Alex Mateczny,a w dobrą wolę Filipiaka uwierzę jak zwolni Tabisza.Przez niego odeszło już kilka osób którzy chcieli coś dla Cracovii zrobić.Życzę R.Szarańcowi jak najlepiej,ale boję się,że Jakubkowi nie da rady.
No ale pożyjemy zobaczymy.W każdym razie Filipiak swój cel osiągnoł,znowu wszyscy wierzą,że będzie lepiej,Jakubek dalej "rządzi" a o proteście też już cicho.A tym co "siedzą w temacie",albo bronią "układu z Wielickiej" radzę, żeby sie zbytnio nie napalali,Prezes już od paru lat nas robi w balona. :)
Stasek ( Krak 06 ) weźże się zajmij swoim portalem i dalszymi losami wuefisty z wąsem a nie wiecznie lamentuj w każdym poście. Jeszcze nie minął tydzień a Alex Mateczny ze Staskiem już wiedzą, że Ariel Szaraniec nic w klubie nie zdziała.
A.W.B. Napisał(a):
> Stasek ( Krak 06 ) weźże się zajmij swoim
> portalem i dalszymi losami wuefisty z wąsem a nie
> wiecznie lamentuj w każdym poście. Jeszcze nie
> minął tydzień a Alex Mateczny ze Staskiem już
> wiedzą, że Ariel Szaraniec nic w klubie nie
> zdziała.
jak bys czytal uwaznie forum to oni juz to wiedzieli 2 tygodnie temu.
A.W.B- jest przeze mnie na tym forum ignorowany.Nie czytam i nie mam zamiaru czytać jego wpisów.Pisałem już o tym kilka tygodni temu.Natomiast kkk_84 ,ja osobiście R.Szarańcowi życzę jak najlepiej,bo dla mnie ważna jest CRACOVIA I CHCĘ ,ŻEBY W KLUBIE DOBRZE SIĘ DZIAŁO.A co bedzie czas pokaże,do tej pory Prezes popełnił wiele błędów /każdy może mieć na ten temat inne zdanie/,więc może teraz coś sie zmieni na lepsze.
Gdzie są owoce pracy p.Szarańca??!!
baltak Napisał(a):
> Gdzie są owoce pracy p.Szarańca??!!
dojrzewają...Jezusie Nazareński....
Na Ukrainie..... te zarty juz mnie nudza.
Roddy Bottum Napisał(a):
> Jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o...
>
> No cóż, wczoraj pożegnaliśmy oddanego
> działacza PZPN Zdzicha Kręcinę. Czasy się
> zmieniają, działacze kręcący swoje prywatne
> lody odchodzą w niepamięć... Nie tylko w PZPN.
otóż to, otóż to, otóż to ;) mam nadzieję np. ,że już nigdy dzieci trenujące w Cracovii, nie będą jeździć na obozy w jedno miejsce i spać za zbyt grubą kasę prawie na podłodze :( do tych dzieci, nie miał dostępu Jakub.....
Tabisz ? Ufam Szarańcowi :) Wierzę, że będzie robił wszystko, mając na uwagę dobro Cracovii na KAŻDEJ płaszczyźnie....Należy mu dać CZAS ! Jedno jest pewne, jeżeli na forum pojawią się szybko osoby krytykujące Radomira tak dla zasady, to będą osoby, które "cosik" utraciły ;)
Na Ukrainie to Jakub zabrał kasę hokeistom. Szaraniec to wiem żeby chciał ale nie będzie mógł bo nie będzie narzędzi i będą go blokować.
Mozesz byc Alex bardziej precyzyjny jak juz cos informujesz?
Ps.
kkk84 - ja pamietam ten temat ,nawet bralem udzial w dyskusji.....tylko to byla przedpoludniowa niedziela jak sie nie myle i nie wielu go chyba czytalo?!
Widzę kolego że wszystko wiesz o naszej młodzieży i pewnie pomagasz. Na pewno zorganizujesz wszystko lepiej zapraszam do pracy a nie do krytykowania. Jesteś tak jak niektórzy moi rodzice z mojego rocznika 98 że im się należy. Nie będę się tłumaczył jakiemuś łajzie. Kasą operuje prezes Bałdys a kierownicy już od dawna nie zbierają składek. Jeżeli mamy ratować klub to trzeba zacząć od dołu od młodzieży tak jak Legia na przykład. Nam potrzeba reform od sprzątaczki po prezesa.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)