No z perspektywy sektora D to jak szli w naszą stronę, to z Visiniakowsem raczej "nie umawiał się na piwko po meczu" do kosanovicza też widziałem że miał pretensje już w trakcie meczu..
To po prostu nie jest drużyna, tylko banda indywidualistów - nie ujmując im oczywiście zwycięstwa. Jak się nie dogadają ze sobą w przerwie zimowej, to raczej nie widze już Cracovii w przyszłym sezonie w ekstraklasie :(
-
-
[WIKTORIA] Cracovia - GKS Bełchatów 27 listopada, 14:30
Boljević strzelił bramke i chwała mu za to, ale pierwsza bramka w dużej części z jego winy gdy głupio faulował i po tym wolnym była akcja, po której padła bramka.Struna grał dobry mecz więc nie wiem czemu akurat on został zmieniony a nie np Szeliga.
SzczurPL masz racje walczyl ...ale to nie jest MMA tylko pilka nozna i pilkarz ma umiec grac w pilke a nie walczyc :)
Struna zgłaszał trenerowi kontuzję, lub braki kondycyjne.Z kondycha coś jest nie tak w zespole ,wyliniały pies Kosowski żwawiej się poruszał niż cała nasza drużyna( no może poza Niedzielanem i Visniakowem).
Byc może w przygotowaniu błąd popełnił Szatałow a Pasieka widzi co się dzieje i stąd te dni wolne. To tylko taka moja prywatna opinia.
Slapi1988 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> SzczurPL masz racje walczyl ...ale to nie jest MMA
> tylko pilka nozna i pilkarz ma umiec grac w pilke
> a nie walczyc :)
dokładnie! Szeliga i Bartczak tym panom tym dziękujemy! Nie mają umiejętności na granie w ekstraklasie. Szeliga co chwile strata lub kogoś fauluje już ręce opadają. W derbach zagrał dobrze, ale dziś to jakaś masakra. Musimy kupić dobrego defensywnego pomocnika. Najlepiej dwóch. Kosanovicia też trzeba gdzieś wypożyczyć na rok. Rokował dobrze, ale teraz niższa forma.
Robinksc Napisał(a):
> ksc-fan Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > "brawo" za zmiane Struny na drwala Boilevica ,
> > Visnia sie po czole kopie i dalej na placu ,
> k...
> > mac co za trener
>
> ksc-fan wypada przeprosić... Może i fuksa miał
> ale nie można pisać, a potem udawać że nic
> się nie stało.
ale zrozumcie ,ze ja nie mam nic do Boilevica , chlopka gra jak potrafi , mi tylko chodzi ,ze wchodzi za zawodnika ,ktory raczej powinien zostac na boisku i ktory daje jakies szanse na zagranie fajnej pilki , szczerze to gdyby wszedl za Visnie to nie mialbym pretensji bo gosc gral piach i tyle .
ksc-fan Napisał(a):
> Robinksc Napisał(a):
> -----
> > ksc-fan Napisał(a):
> >
>
> > -----
> > > "brawo" za zmiane Struny na drwala Boilevica
> ,
> > > Visnia sie po czole kopie i dalej na placu ,
> > k...
> > > mac co za trener
> >
> > ksc-fan wypada przeprosić... Może i fuksa
> miał
> > ale nie można pisać, a potem udawać że nic
> > się nie stało.
>
> ale zrozumcie ,ze ja nie mam nic do Boilevica ,
> chlopka gra jak potrafi , mi tylko chodzi ,ze
> wchodzi za zawodnika ,ktory raczej powinien zostac
> na boisku i ktory daje jakies szanse na zagranie
> fajnej pilki , szczerze to gdyby wszedl za Visnie
> to nie mialbym pretensji bo gosc gral piach i tyle
> .
Viśnia nie grał dziś piachu , grał egoistycznie , ślizgał się na murawie (obuwie??) ale był najbardziej dynamicznym grajkiem , miał kilka akcji które powinny (gdyby nie Wiśnia ;) ) dać nam pewne zwycięstwo wcześniej albo i 2-1 znacznie szybciej ...ale ostatecznie to on zrobił decydujacego wolnego właśnie ostrym szarpnięciem przed zmeczonym obrońcą.
Występ nie rewelacja ale też do piachu to baaaardzo daleko.
to było mniej niż piach.
kadrowicz :D
gosć potyka się o własne nogi.
" był najbardziej dynamicznym grajkiem" :D to może wstawmy jakiegos sprintera. będzie bardziej zap. ie rdalał, a efekt nie będzie gorszy :)
eee masz sprintera Dudzica i co Ci daje? ;) :D
Ci , co każa Szelidze wypierda.ać, niech sami wypierdala.ą, bez niego u nas odbiór w srodkowej linii nie istnieje, poza tym podanie do Vieśniaka po którym wyszedł sam na sam i się o mało nie zabił na piłce to też kalectwo było?? znawcy się znaleźli od siedmiu boleści.
Panowie , zwycięzców się nie krytykuje! Ja chciałbym pochwalić Mateusza Żytko , bramka , włączał się cały czas do akcji , stwarzał zagrożenie i według mnie lepiej niż Nykiel zagrał na prawej obronie... Może było to spowodowane biernością Bełchatowa , ale naprawde podobała mi się gra Mateusza... :)
Dudzicowi ktos powinien wytlumaczyc ze jak pilka wyjdzie za linie to juz nie mozna kontynuowac akcji :D
Visnia dzis przejal role Saidiego ... nakrecal akcje do przodu (marnujac przy okazji wszystkie wypracowane akcjie ).
Jeszcze 2 mecze i ciekawe kogo do klubu sprowadza nam znawcy YouTube (RedTube ?? )
Co do Slawka ... no trzeba przyznac ze to bylo zajebiste podanie ... tylko ze chyba jedyne od jakis 3 lat ... troche malo jak na kogos kto gra w srodku pola i jest lacznikiem miedzy obrona a atakiem. A srodek nie istnieje bez Radomskiego .. i to widac po wynikach meczy w ktorych Arek nie gral :)
[i]Cracovia zagrałą dobrze, ale nie ma napastników[/i]
http://deplus.pl/news.php?readmore=24
zielinskimichal Napisał(a):
> Cracovia zagrałą dobrze, ale nie ma
> napastników
>
>
> http://deplus.pl/news.php?readmore=24
"...Ile razy Żyro jest w stanie do bramki trafić?..."
hmmm... :D ale przemilczę to, żeby nie było apropos mojej dzisiejszej nieumyślnej wpadki stronę wcześniej ;)
Santo na kolana
Visniakovs jest jednym z lepszych zawodników dzisiejszego meczu. Kondycyjnie wygląda jakby przygotowywał się w innym zespole niż reszta drużyny. Zakładam że gdyby piłka zamiast w słupek wpadła do siatki dzisiaj zostałby wybrany graczem meczu. Moim zdaniem wniósł dużo więcej od Suvorova .
Boilević wszedł za Strunę ponieważ ten prosił o zmianę. I dziwią mnie zdania by rozwiązywać z chłopakiem kontrakt. Chcecie graczy z ME więc zakładam że nie bardzo interesujecie się tymi rozgrywkami , bo tymże graczom do Boilevica daaaalllleeekkkaaaa droga. Dla mnie jest to gość w którego trzeba inwestować ( wcale nie duże pieniądze ) bo naprawdę ma papiery na granie, nabierze doświadczenia i będzie z niego pociecha.
Tak TEODOR tylko problem w tym, że piłka trafiła w słupek bo Visnakovs zachował się w tej sytuacji jak amator i zwlekał z oddaniem strzału. Podejmował złe decyzje, strzelał w obrońców i podawał niecelnie. Fakt, że wyglądał dobrze kondycyjnie ale piłkarsko dużo mu brakuje do formy z poprzedniego sezonu.
Ma ktoś działająca transmisję do Ligi + Ekstra?
koń jaki jest ,każdy widzi,wygrana jest ale gra.................szkoda pisać............
Do przerwy powinniśmy wygrywać 3-0 i mieć już mecz pod kontrolą. Jednak z takim zakończeniem też jest super!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)